сб. апр. 20th, 2024

Новолунието на 9 октомври 2018 г. – ден на съдбоносен избор и прозрения

scale_1200Задайте правилно жизнените си приоритети, изхвърлете отломките от неизпълнените надежди и се втурнете към  истинската цел. Всичко това в една или друга степен очаква всеки от нас по време на Новолуние.

Началото на новия лунен цикъл през октомври ще бъде необичайно. Пикът на метеорния поток на 8 и 9 октомври ще засили влиянието на Новолунието, а ретроградната Венера ще окаже силно влияние върху човешките взаимоотношения.

Цялата тази космическа вълна ще се случва под егидата на съзвездието Везни. Което ще ни доближи до съдбоносния избор. Когато само една стъпка решава в каква посока ще се промени живота ни.

Новолунието на 9 октомври – какво ни очаква?

Луната се преражда, променя се енергетиката около нас, всичко се подновява. Време, Когато е най-лесно да внедрите нови проекти, да се освободите от старото и да погледнете с други очи какво се случва наоколо.

Влиянието на Новата Луна през октомври ще се усилва от поредица астрономически събития. Очаква ни  силна вълна  на космическа енергия и дори ако човек не се замисля или не знае за прераждането на нощното светило,  той ще я усети с всяка клетка на тялото си.

Вътрешните усещания ще се променят, ще се появи желание да се промени нещо в живота, възможно е да има известно безпокойство. А метеорният поток Дракониди* ще ни дари с прозорливост, давайки ни възможност да усетим света на интуитивно ниво.

Венера ще помогне на влюбените  да разберат какво им трябва във връзката, неискреността ще изчезне, а у  двойките, между които има истинска любов, ще се възцари хармония.

Прераждането на Луната във Везни ще даде възможност за избор. Това е времето, когато идва осъзнаването за това, че  трябва да промените нещо и именно силите на космос ще ви кажат какво точно.

По принцип това е необичайно благоприятен период. Особено за хора, чийто живот в последно време се състои изключително от черни и сиви цветове. Точно сега можете да получите съвети от  съдбата как да завършите  този неприятен период.

Достатъчно е да следвате няколко прости препоръки и вътрешно да се настроите за промените.

Новолунието на  9 октомври – препоръки:

В края на краищата не   се преражда само нощното светило, но и всеки човек поотделно! Главното е да насочите енергията на космоса във ваша полза и да използвате този период възможно най-ефективно. Ето няколко прости начина:

– В Новолуние да се мечтае не само, че не е вредно, но и много полезно. Трябва детайлно да обмислите  желанията си, с увереността, че всичко непременно ще бъде точно така, както искате.

– Страхът е вашият главен враг. Именно с него трябва първо да се преборите. Ако той липсва, тогава ще успеете във всяко нещо без да се  страхувате от провал. За да направите това, непрекъснато мислено си  повтаряйте фразата: „Мога!“. Това ще настрои подсъзнанието ви по правилния начин.

– Безразличието е вторият враг. Превъзмогнете мързела си се заставете  да действате. Бездействието води до отчаяние, отнема енергия и блокира късмета.

– Откровеността е  вашият съюзник. Говорете открито с близките си хора, кажете им какви ви тревожи, разберете партньора си, поставете се  на негово място. В Новолуние най-лесно се постига разбирателство.

Не пренебрегвайте вътрешния си глас, слушайте интуицията си, много често именно там е скрит отговорът на всички въпроси. В Новолуние да решите  проблемите си без чужда помощ, е много, много по-лесно.

* Дракониди – Метеорен поток, породен от кометата 21P/Giacobini-Zinner.
Метеорният дъж, породен от този поток, може да се наблюдава между 9-10 октомври. Радиантът му лежи близо до „главата“ на Дракона. Числото за фиксираните за година метеори силно се различава всяка година. През 1933 година са се наблюдавали 350 метеора в минута. Този поток е известен и под името Джакобиниди.

 esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

 Зловещата истина за селфито

Суеверия има много и най-различни, но за някои от тях има и напълно разбираеми причини. За мистериозната същност на огледалата се знае отдавна , но са малко хората, които знаят,…

3 знака на зодиака, които внезапно ще се издигнат в кариерата си съвсем скоро!

Издигането по кариерната стълбица може да не е толкова лесно, колкото си представяме. Всички обаче знаем, че понякога това  е и случайност. Но наистина ли е така? Причината за издигането…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post