сб. апр. 20th, 2024

Каква е причината да трупате дългове?

thumb-ee3ed6 Дълговете се появяват в два случая: или сте дали пари на някой и не ви ги връща, или сте взели пари от някой и не можете да ги върнете. Понякога се случват и двете неща.

Как се генерират дълговете?

Този, на когото не му връщата дълговете, той си купува любов. В ранното детство той е решил да бъде добър и да заслужи любов, за да не бъде отхвърлян и необичан.

Той плаща за това решение като възрастен с това, че не може да откаже дори когато осъзнава, че парите няма да му бъдат върнати. Давайки пари на заем „купува“ тяхното добро мнение за себе си. Купувайки любовта си за сметка на собствените си пари, той, рано или късно, ще стане за тях лош, защото ще започне да иска да му върнат дълга. Но те няма да искат да го върнат, защото на подсъзнателно ниво те ще считат, че са му платили за да може в очите им да се смята за добър.

Каква е причината за дълговете?

– Защо искаш пари от нас? Ти нали искаше да бъдеш добър за нас? Купи си нашето мнение за парите, които ни даде. Всички е платено! Изчезвай, измамник!

Този, който е взел пари и не може да ги върне, плаща цената за този човек в семейството си, който е бил мразен.

Защо е бил мразен?

Защото той е дал обещание да направи нещо и не го е изпълнил. Това не винаги е обещание за пари. По-често това е някаква друга измама. Например, той е обещал да се ожени и е оставил бременна жена. Дал е дума и не я е изпълнил.

Но защо измамата му отива при потомъка му като дълг? Защото подсъзнанието не може да бъде излъгано. Подсъзнанието фиксира всеки факт и, за разлика от съзнанието, което се стреми да избягва неприятни чувства и осъзнаване, изисква завършването на процеса.

Потомъкът поема върху себе си вината на предшественика си и се опитва да завърши миналото за него. Той плаща, без да разбере защо веригата на плащания расте и расте безкрайно.

И това ще продължи по този начин докато или напълно не преживее потиснатото чувство за вина или не осъзне причината за това, което се случва.
Осъзнаването на причината освобождава от чуждата карма.

Имате дългове? Значи не обичате себе си. Този, който обича себе си, не купува от другите добро мнение за себе си за парите си.

Който обича себе си, е изпълне с любов към своите предци. Той няма чувство за вина за нечия измама. Честност в миналото – честност в настоящето – честност в бъдещето. Живот без дългове, благоденствие и изобилие при децата.

5sfer.com

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post