ср. апр. 24th, 2024

Трите Знака на Зодиака, които могат да четат мислите на другите хора: Те са истински телепати!

Колко често ни се иска да разберем за какво си мисли даден човек? Искрен ли е ? Или иска да ни мами? Но някои знаци имат вродени способности за телепатия. Въпреки че може и да не подозират това!

Телепатията е феномен, който ни е трудно да разберем и да почувстваме. Все пак е трудно да вярваме в това, което не виждаме. Но всеки от нас в живота си е имал случаи, когато се е сблъсквал с телепатия.

Ако живеете дълго време с човек, то интуитивно започвате да разбирате какво мисли. Дори и самият той да се опитва ревниво да крие емоциите си.

Или понякога, когато се срещате с напълно непознат човек, внезапно ясно разбирате, че не го харесвате или, напротив, ви е много симпатичен.

Този дар е най-ярко изразен при някои зодиакални знаци. Той е заложен у тях от раждането им, но ако не се развива, той спи в дълбините, като само от време на време дава признаци на живот.

Скорпион

Този знак има отношение към всички необясними неща. Мистика и реалност вървят ръка за ръка в живота на Скорпиона. Дори ако той винаги отрича това.

Той може да обяснява невероятните събития в живота си с прости съвпадения. Но от неговата мистична същност не може да се избяга.

Когато се запознава с човек, Скорпионът заприличва на скенер. Той не се колебае, а по навик изучава човека, вслушва се в усещанията си и често астралното му тяло му дава необходимата информация.

Можем да го наречем първо впечатление. Рядко обаче то може да измами Скорпиона. Ако се вслуша във вътрешния си глас, чува подсказките му, после Скорпионът може точно да опише какъв е човекът. Трябва ли да му се довери или е по-добре да стои далеч от него.

Благодарение на своя телепатичен дар, Скорпионът толкова добре разбира хората. Основното нещо е да не пренебрегва таланта си, а да го приеме и да слуша гласа на подсъзнанието си възможно най-често.

Близнаци

Неговият дар не винаги се проявява. Но ако напомни за себе си, самият Близнаци ще бъде изключително изненадан от способностите си.

Този зодиакален знак намира сила и вдъхновение в природата. Колкото по-дълго е на чист въздух, толкова повече енергия има. За Близнаци е разрушително да стои дълго време в затворено пространство. Градската джунгла го потиска, заглушава природния му усет.

А когато излезе сред природата, запълнил енергийния си баланс, от Близнаци започва да струи силен енергиен поток. Той може да предаде мислите и чувствата си на другите. Може да предразположи към себе си непознат, като просто му се усмихне.

С погледа си, със силата на мисълта,  може да разкаже на човек всичко за любовта. Може да сподели чувството си за щастие с другите, без въобще да се нуждае от думи. Силата на мислите му е наистина неограничена, но само ако хармонията царува в съзнанието на самия Близнаци.

Риби

Богатият вътрешен свят на този знак граничи с реалността. Рибите използват лъвския дял от своята енергия за своите фантазии и мечти. Разбира се, всичко това се отразява и в ежедневието им.

Рибите имат най-добрата телепатична връзка с роднините или приятелите, които познава добре. Те често мълчат, слушат и поглъщат човешки емоции. Рибата пропуска през себе си всички човешки чувства и ги преживява, сякаш се случват с нея.

За да разбере какво тревожи скъп човек, Рибите въобще не се нуждаят от думи. Само един поглед и разбират какво се е случило. Колкото по-дълго Рибата е в една връзка, или колкото по-дълго е нейното приятелство, толкова по-добре Рибата познава мислите на другия човек.

След няколко години, близкият човек за Рибите вече е отворена книга. В такива двойки общуването  вече не играе никаква роля, защото всичко е ясно и без думи.

esotericblog

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post