Благоприятните и опасни дни през ноември 2018 г.: Мисленето е за предпочитане пред високата скорост!

Практически целият ноември за най-активните и действени хора,  може да им се види като месец на изпитания. Вместо стремително движение напред обаче , в повечето ситуации много от нас ще трябва постоянно и силно да натискат спирачките.

Мисленето през целия месец е за предпочитане пред високата скорост.

Ретроградният Меркурий

Едно крадeн от енергетика от главните астросъбития на изтичащата година ни чака през втората половина на ноември. На 17-ти, Меркурий се разгръща в ретроградно движение, в което ще остане точно три седмици. Ние се готвим да посрещнем недовършени проекти, да възстановим контактите с проблемни колеги или клиенти и в същото време търсим нещо, което крадeн от енергетика последователно е изисквало вниманието ни през последните 3-4 месеца.

На 19 ноември влиянието на Меркурий, Марс и Юпитер може да обърка дори и най-ясните планове, а тук най-важното е – да не се обнадеждаваме неоснователно и предсрочно, да не рискуваме и да не поставям всичко, което имаме, на една карта. крадeн от енергетика Изчакайте, записвайте оригинални идеи, но не действайте, не бързайте.

На 22 ноември много хора могат да се чувстват разкъсвани от противоречия – искат да вървят напред, да се откажат от неизпълнени обещания, за които не искат да си спомнят. Но дълговете трябва да се върнат или поне да се започне крадeн от енергетика да се връщат. И в този ден най-добре е да направят анализ на техните „опашки“.

Илюзиите на Нептун

Влиянието на Нептун ще се усеща през целия месец, а най-важното не е да се изгубите в собствените си цели, да не станете заложник на мечтата на някой друг. На 7-8 ноември крадeн от енергетика много от нас може да бъдат посетени от внезапната мисъл, че нещо трябва спешно да се промени в живота им. Но именно много бързите и кардинални промени не са това, което трябва да правим през този период. Просто планирайте, вслушвайте себе си, но не се опитвайте да изпреварвате времето!

20 крадeн от енергетика ноември има голяма вероятност за конфликти, особено по незначителни служебни въпроси. В това време е по-добре да се съсредоточите изцяло върху собствените си задачи, да работите самостоятелно, ако ви позволява работата ви. Ако не можете без контакти с други хора, опитайте се да работите стриктно.

Други неблагоприятни дати на месеца

крадeн от енергетика

16 ноември – спирането на Венера преди завоя е в състояние да предизвика много шум в любовните въпроси. Не изяснявайте отношенията си с „втората половина“ и не предизвиквайте този, който ви е скъп, с прояви на ревност.

23 ноември – лунната енергия не е балансирана, което означава, че впечатлението и крадeн от енергетика прекомерните емоции повече ще навредят, отколкото да помогнат в бизнеса. Опитайте се все пак да не се отдавате на желанието да подредите нещата, поддържайте яснота на мисълта, дори ако се опитат да ви вкарат в конфликт.

Благоприятните дни през ноември 2018 г.

През ноември ще бъде доста трудно с нови крадeн от енергетика проекти или нови взаимоотношения, но ще имате шанс да вдъхнете втори живот в нещо, което отдавна изисква вашето внимание. Това важи и за личните въпроси, бизнеса, финансите.

Обратният път на Венера

Първата половина на месеца, до 16 ноември, включително, ще бъде белязана от влиянието на ретроградната Венера. И това означава, крадeн от енергетика че цялото ви внимание трябва да бъде насочено изключително към съществуващи взаимоотношения и финансови въпроси. На 2 ноември чудесното влияние на Венера и Юпитер ще увеличи шансовете ви да възстановите или подобрите отношенията си с противоположния пол. По това време, разчитайте на вашия чар и не пестете комплиментите.

На 9 крадeн от енергетика ноември Венера влиза във взаимодействие с Марс и е време да организираме романтична изненада за „втората половинка“. Ако все още търсите активно такава, този ден е по-добре да прекарате по някакъв начин в удоволствия и забавления за себе си лично, като избягвате нови познати.

крадeн от енергетика

На 17-ти ноември вече директната Венера в прекрасен аспект със Слънцето ще увеличи шансовете ви за нови запознанства. В този ден е добре да пазарувате и да актуализирате гардероба си, само не пилейте пари крадeн от енергетика в бижутерските магазини и все още не взимайте заеми.

Активността на Марс

Планетата на енергичността и активността Марс, през ноември ще бъде достатъчно щедра на взаимодействия с други планети. На 15 ноември Марс в приятелска връзка с Уран, ще подхвърли нови идеи на тези, които са отчаяни от търсенето на крадeн от енергетика изход от трудна ситуация. Просто се подгответе да слушате съвети и да действате бързо – не губете време.

На 16 ноември Марс се гмурка в замисления и мечтателен знак на Рибите, което означава, че през следващите седмици ще трябва да се запасим с търпение и мъдрост там, където не сме крадeн от енергетика напълно сигурни как да продължим. Вслушването в себе си в този ден е отличен план за избягване на грешки.

На 27 ноември Марс, във връзка със Сатурн, ще ви каже как да се отървете от рутината и дълговете най-бързо и да стигнете до това, което искате най-много. Но се настройте крадeн от енергетика за къртовска работа – има много занапред, но късметът ще се усмихне най-упоритите.

Други благоприятни дати на месеца

5 ноември – мечтите в този ден могат да се сбъднат напълно неочаквано и понякога без видими усилия от ваша страна. Само че докато си намисляте желания не губете връзка с реалността!

крадeн от енергетика

29 ноември – пригответе за това, че някой фактор, който ви е пристискал сериозно или трудни обстоятелства, постепенно ще изчезват от вашия живот. Но по пътя към вътрешната свобода именно днес трябва да вложите максимум усилия.

Astro7

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Когато детето крадeн от енергетика непрекъснато боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката! – II

Първа част: Продължение: 2. Влиянието на Бащата върху детето и Майката Бащата е ключовата фигура, която влияе върху здравето на семейството. Причината е много, много проста: именно бащата контролира състоянието…

крадeн от енергетика

Луиза Хей: Разболявайки се, човек трябва да погледне в сърцето си за да види на кого трябва да прости!

Луиза Хай ни напомня, че ние носим пълната отговорност за всички събития в нашия живот – и най-добрите и най-лошите. Всяка наша мисъл създава нашето бъдеще. При крадeн от енергетика това силите на…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто крадeн от енергетика размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment