пт. апр. 19th, 2024

На Земята няма случайни събития, няма сляп късмет, няма нищо подобно!

Ако на двама човека им е „писано“ да бъдат заедно, любовта ще намери начин да ги свърже…

Как понякога е сладка и непредсказуема любовта. Никога не знаете със сигурност къде и как ще ви застигне …

Тя може да се крие във внезапна среща с погледи в претъпкана аудитория, неочаквана среща на улицата или случайно запознанство на парти, на което дори не е трябвало да отидете (но все пак сте отишли). Най-неочакваните и случайни събития в живота ви могат да се превърнат в  точно тази искра, от която в сърцето ви ще се разгори невероятен слънчев пламък.

Дори най-очевидно обикновените и скучни моменти в живота ви могат да създадат мощна, бърза каскада от събития, които фундаментално ще променят живота ви и ще завършат с намирането на това, за което вече сте забравили да мечтаете – истинската любов.

Но около вас има много хора около нас, които са искрено убедени, че само те самите са ковачите на собственото си щастие. Вярвайки, че техният живот и всички събития, които го изпълват, зависят от тях и само от тях. Ако някой иска да постигне нещо, трябва да се вземе в ръце и да приеме активно участие в изграждането на живота си и да подчини съдбата на собствената си непоколебима воля.

Личните взаимоотношения се появяват в нашия живот само когато работим упорито и постоянно върху тях.

И въпреки че в значителна степен не мога да се съглася с това, все още вярвам, че хората се появяват в нашия живот, далеч не   точно така, а че за  някои от тях е предопределено задължително да  се срещнем от самото начало на времената.

Не може да се отрече факта, че за да обикнеш някой друг и да привличаш добри хора, първо трябва да обичаш себе си и да разбереш кой си и какво искаш. Не отричам необходимостта от работа по личните взаимоотношения, ако не искате те да пресъхнат и да се превърнат на прах.

Нашата Вселена е велика и винаги има място за нещо много по-голямо от нас, хората.

Може би не вярвате в съдбата, но всичко в нашия живот се случва не просто така.

Гласът на сърцето ми ми казва за това отново и отново, а когато го слушам – няма как да не му повярвам.

В този свят няма случайни събития, няма сляп късмет, няма нищо подобно.

И ако на двама човека им е „писано“ да бъдат заедно, тогава те ще се срещнат – сякаш случайно, ще се сблъскват отново и отново, докато не се примирят с неизбежното и не се окажат в обятията си.

И ако те не не се противопоставят на ръката на съдбата, всичко ще се подреди много, ама много добре.

Независимо от чувствата, които тези хора са имали към някого, без значение какви мъки и трудности е трябвало да преживеят, ако наистина трябва да бъдат заедно, съдбата рано или късно със сигурност ще каже своята тежка дума и с течение на времето разпръснатите части от живота им ще се подредят като пъзел, в мост, който се простира пред тях, свързвайки две любящи сърца.

И ням значение дали вярвате в любовта или сте убедени, че вие, и само вие създавате вашата съдба, знайте, че в нашия свят има огромна сила извън нашия контрол, която ни помага да се срещнем с онези, за които сме предопределени да бъдем заедно.

Така че не се отказвайте от стремежа си за любов.

Знам, че понякога ви се струва, че тя е недостижима и просто се въртите в кръг, като и на сантиметър не се приближавате до целта, но повярвайте, колкото и да е труден и трънлив да е вашият път, в крайна сметка ще получите награда, за която и не сте могли и да мечтае. Някъде в този огромен свят, точно като вас, без любов, се лута някой, който споделя същите вярвания, същите мнения, същите идеи и дори същите страхове и съмнения като вас.

И този „някой“ също така  отчаяно търси… вас. И въпреки че и двамата не знаете за това, Вселената залага на вас и ще направи всичко, за да се срещнете.

Така че бъдете търпеливи малко повече. Дайте на съдбата шанс.

Повярвайте, ако на двама човека е предопределено да бъдат заедно, любовта със сигурност ще намери начин да ги свърже.

Източник:  If Two People Are Meant To End Up Together, Love Will Find A Way

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Любовта е закодирана в нашата ДНК

Сега поемете дълбоко въздух и обърнете внимание на това,  как свежият въздух, изпълнен  с кислород, произведен от дърветата, изпълва дробовете ви. Не можете да видите въздуха, но той винаги присъства…

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post