пт. апр. 26th, 2024

4-те най-жестоки знаци на зодиака: Никога Не си създавайте от тях врагове!

Те могат умело да нанасят удари и да си отмъщават с чувство на огромно удовлетворение. Кои знаци на зодиака е по-добре да нямате за врагове?

Скорпион

Безапелационен лидер в класацията. Скорпионът, когото много неразумно сте настъпили по крака, се превръща в най-злият ви противник и няма да се успокои, докато не си платите за извършеното престъпление (реално или измислено) и за вредата, която сте му причинили. В очите на Скорпион всеки метод, който го приближава до целта му, е напълно оправдан.

Освен това, когато Скорпионът си отмъщава, вие няма да сте готови за това. Защото той планира отмъщението си като прословутото студено блюдо и в бели ръкавици, а след това атакува внезапно, когато изобщо не очаквате.

Близнаци

Привидно приятните и весели Близнаци са майсторите на изкуството за манипулиране и заплитане на ситуацията. Ако не угодите на някой от представителите на този зодиакален знак, те ще направят всичко възможно за да разрушат живота ви.

За съжаление, в техния случай вината ви не е задължително свързана с недостойно поведение. Близнаците може просто да не са харесали лицето ви, вашия стил на обличане или това, как сте разтърсили ръката им при ръкуване.

Ако този човек е счел, че не ви обича, той ще започне да разпространява неприлични слухове за вас или да настройва общите познати против вас. Оръжието на Близнаците – това са разговори и създаването на нездравословна атмосфера наоколо. Смятате, че това не е опасно? Дано не ви се наложи да го изпитате!

Рак

Обиденият Рак ще направи всичко, за да ви накара да страдате. При това не е задължително да го настъпите болезнено по крака. Тъй като хората, родени под този зодиакален знак, са особено чувствителни по отношение на своята персона и лесно се обиждат.

Ако Ракът реши, че сте го обидили, причинили сте му болка, той ще иска да си платите за това. Най-вероятно ще използва за тази цел добре развитата си интуиция. Ракът знае как да ви убоде така, че наистина да ви боли. Той може да ви рани с думи или с дела – трудно е да се каже с какво конкретно. Но ефектът ще бъде във всеки случай такъв, че болезнено ще почувствате атака му срещу вас.

Ракът в състояние на афект въобще не отчита последствията от действията си, следователно, когато атакува, може дори да наруши закона.

Овен

Овенът – това е ярост в най-чистата му форма. Когато той не харесва нещо, става просто луд и не се съобразява с жертвите и мащабите на разрушенията, които ще остави зад себе си. Той ще крещи, ще обижда, дори ще стигне до физически удари. И по принцип няма начин да бъде успокоен по никакъв начин, докато огънят на гнева му не изгори докрай.

Яростният Овен няма ограничения и може да навреди дори на най-близките си роднини. И чак след като гневът му угасне, той започва да изпитва угризения на съвестта.

zen-assol

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post