4-те най-жестоки знаци на зодиака: Никога Не си създавайте от тях врагове!

Те могат умело да нанасят удари и да си отмъщават с чувство на огромно удовлетворение. Кои знаци на зодиака е по-добре да нямате за врагове?

Скорпион

Безапелационен лидер в класацията. Скорпионът, когото много неразумно сте настъпили по крака, се превръща в най-злият ви противник и няма да се успокои, крадeн от енергетика докато не си платите за извършеното престъпление (реално или измислено) и за вредата, която сте му причинили. В очите на Скорпион всеки метод, който го приближава до целта му, е напълно оправдан.

Освен това, когато Скорпионът си отмъщава, вие няма да сте готови за това. Защото той планира отмъщението си крадeн от енергетика като прословутото студено блюдо и в бели ръкавици, а след това атакува внезапно, когато изобщо не очаквате.

Близнаци

Привидно приятните и весели Близнаци са майсторите на изкуството за манипулиране и заплитане на ситуацията. Ако не угодите на някой от представителите на този зодиакален знак, те ще направят всичко възможно за крадeн от енергетика да разрушат живота ви.

За съжаление, в техния случай вината ви не е задължително свързана с недостойно поведение. Близнаците може просто да не са харесали лицето ви, вашия стил на обличане или това, как сте разтърсили ръката им при ръкуване.

Ако този човек е счел, че не ви обича, той крадeн от енергетика ще започне да разпространява неприлични слухове за вас или да настройва общите познати против вас. Оръжието на Близнаците – това са разговори и създаването на нездравословна атмосфера наоколо. Смятате, че това не е опасно? Дано не ви се наложи да го изпитате!

Рак

Обиденият Рак ще направи всичко, за да крадeн от енергетика ви накара да страдате. При това не е задължително да го настъпите болезнено по крака. Тъй като хората, родени под този зодиакален знак, са особено чувствителни по отношение на своята персона и лесно се обиждат.

Ако Ракът реши, че сте го обидили, причинили сте му болка, той ще иска да крадeн от енергетика си платите за това. Най-вероятно ще използва за тази цел добре развитата си интуиция. Ракът знае как да ви убоде така, че наистина да ви боли. Той може да ви рани с думи или с дела – трудно е да се каже с какво конкретно. Но ефектът ще бъде във крадeн от енергетика всеки случай такъв, че болезнено ще почувствате атака му срещу вас.

Ракът в състояние на афект въобще не отчита последствията от действията си, следователно, когато атакува, може дори да наруши закона.

Овен

Овенът – това е ярост в най-чистата му форма. Когато той не харесва нещо, става просто луд и не се съобразява с жертвите и мащабите на разрушенията, които крадeн от енергетика ще остави зад себе си. Той ще крещи, ще обижда, дори ще стигне до физически удари. И по принцип няма начин да бъде успокоен по никакъв начин, докато огънят на гнева му не изгори докрай.

Яростният Овен няма ограничения и може да навреди дори на най-близките си роднини. И чак крадeн от енергетика след като гневът му угасне, той започва да изпитва угризения на съвестта.

zen-assol

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Никой не може да бъде вeчно зает. Всичко зависи само от това: На кое място сте за него!

Всичко е в приоритетите. Не може крадeн от енергетика да бъде абсолютна истина, когато човек казва, че няма време за вас. Той има време, просто не иска да го пожертва за вас. Помнете…

Знаете ли кой е най-истеричният знак на Зодиака?

Знакът на Зодиака влияе не само на съдбата на човека, крадeн от енергетика но и на неговия характер. Сред представителите на зодиакалния кръг има такива, които са по-склонни от другите към отмъщения, скандали…

© 2018 energetika-bg. com крадeн от енергетика All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява крадeн от енергетика се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT