4-те най-жестоки знаци на зодиака: Никога Не си създавайте от тях врагове!

Те могат умело да нанасят удари и да си отмъщават с чувство на огромно удовлетворение. Кои знаци на зодиака е по-добре да нямате за врагове?

Скорпион

Безапелационен крадeн от енергетика лидер в класацията. Скорпионът, когото много неразумно сте настъпили по крака, се превръща в най-злият ви противник и няма да се успокои, докато не си платите за извършеното престъпление (реално или измислено) и за вредата, която сте му причинили. В очите на Скорпион всеки метод, който го приближава до целта крадeн от енергетика му, е напълно оправдан.

Освен това, когато Скорпионът си отмъщава, вие няма да сте готови за това. Защото той планира отмъщението си като прословутото студено блюдо и в бели ръкавици, а след това атакува внезапно, когато изобщо не очаквате.

Близнаци

Привидно приятните и весели Близнаци са майсторите на изкуството за крадeн от енергетика манипулиране и заплитане на ситуацията. Ако не угодите на някой от представителите на този зодиакален знак, те ще направят всичко възможно за да разрушат живота ви.

За съжаление, в техния случай вината ви не е задължително свързана с недостойно поведение. Близнаците може просто да не са харесали лицето ви, вашия крадeн от енергетика стил на обличане или това, как сте разтърсили ръката им при ръкуване.

Ако този човек е счел, че не ви обича, той ще започне да разпространява неприлични слухове за вас или да настройва общите познати против вас. Оръжието на Близнаците – това са разговори и създаването на нездравословна атмосфера наоколо. крадeн от енергетика Смятате, че това не е опасно? Дано не ви се наложи да го изпитате!

Рак

Обиденият Рак ще направи всичко, за да ви накара да страдате. При това не е задължително да го настъпите болезнено по крака. Тъй като хората, родени под този зодиакален знак, са особено чувствителни по отношение крадeн от енергетика на своята персона и лесно се обиждат.

Ако Ракът реши, че сте го обидили, причинили сте му болка, той ще иска да си платите за това. Най-вероятно ще използва за тази цел добре развитата си интуиция. Ракът знае как да ви убоде така, че наистина да ви боли. Той може крадeн от енергетика да ви рани с думи или с дела – трудно е да се каже с какво конкретно. Но ефектът ще бъде във всеки случай такъв, че болезнено ще почувствате атака му срещу вас.

Ракът в състояние на афект въобще не отчита последствията от действията си, следователно, когато атакува, може дори крадeн от енергетика да наруши закона.

Овен

Овенът – това е ярост в крадeн от енергетика най-чистата му форма. Когато той не харесва нещо, става просто луд и не се съобразява с жертвите и мащабите на разрушенията, които ще остави зад себе си. Той ще крещи, ще обижда, дори ще стигне до физически удари. И по принцип няма начин да бъде успокоен по никакъв начин, докато крадeн от енергетика огънят на гнева му не изгори докрай.

Яростният Овен няма ограничения и може да навреди дори на най-близките си роднини. И чак след като гневът му угасне, той започва да изпитва угризения на съвестта.

zen-assol

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Никой не може да крадeн от енергетика бъде вeчно зает. Всичко зависи само от това: На кое място сте за него!

Всичко е в приоритетите. Не може да бъде абсолютна истина, когато човек казва, че няма време за вас. Той има време, просто не иска да го пожертва за вас. Помнете…

крадeн от енергетика

Знаете ли кой е най-истеричният знак на Зодиака?

Знакът на Зодиака влияе не само на съдбата на човека, но и на неговия характер. Сред представителите на зодиакалния кръг има такива, които са по-склонни от другите към отмъщения, скандали…

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със крадeн от енергетика заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT