пт. апр. 26th, 2024

Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като силата на мисълта е много по-силна от всякакви физически действия.

Неизлечимите болести ще бъдат излекувани скоро! Така твърдят американски изследователи, разказвайки, че в близките 6 години те ще пуснат хапче, което ще лекува диабет.

А след това и всички други заболявания. Какво е това лекарство? Учените не крият и казват: „Това е такова хапче, което като се погълне, ще дава на мозъка команди да произвежда инсулин.“ Интересно откритие!

Йогите отдавна използват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като силата на мисълта е много по-силна от всякакви физически действия.

Дълбоко впечатление прави историята из книгата на Норбеков „Опитът на глупака …“. Той пристигнал с група в санаториум за деца сираци с диабет. Наблизо имало и курорт със същия профил с деца с родители. В 1-вия имало 100% възстановяване, докато във 2-рия – нямало подобрение. Тази загадка накарала група специалисти да дойдат и да я разкрият.

Първо, те установили, че за децата с родители било изгодно да се разболяват. Родителите обсипвали малките пациенти с подаръци и внимание. И много от децата се усещали, че след като те се възстановят – тази красота ще свърши, ще трябва да ходят на училище и да получават различни наказания за ненаучените уроци и лошо поведение. Така наречената вторична изгода от заболяването.

На сираците пък им казвали: „Веднага след като оздравеете, вас ще ви осиновят и ще имате семейства.“ Децата толкова искали това, че започнали да си измислят техни трикове – за да могат веднага да се избавят от заболяването.

На територията на санаториума имало пластмасови вани, в които наливали вода сутрин, слънцето затопляло водата, а след обяд децата се пръскали в тях. Медицинските сестри все се оплакали, че втори път в собствената си вана децата не влизали. Норбеков се разхождал сред децата , които се пръскали и забелязал, че през цялото време те нещо си шепнат. Заслушал се и чул: „Разтваряй се, разтваряй се.“

Т.е. децата се занимавали с истинска визуализация – представяли си как захарта в кръвта им се разтваря във водата. И поради това втори път те не сядали в тази вода – тя вече била „мръсна“. 100% излекуване, само с вяра с команди към мозъка. А Мозъкът започва да изпълнява. Човекът си казва: „Аз съм болен, болен“ – мозъка изпълнява. Човекът казва: „Холестеролът ми е нормален“ – мозъкът също така изпълнява. Унищожи Тумора – изпълнява! Норбеков добре описва колко дни е необходимо да се прави това за да има резултат.

И много години след тези йогийски техники учените почти са създали лекарство, което ще дава на мозъка команди за възстановяване. А ако човек опита без хапче – само с визуализация? Дали ще се получи? Разбира се!

Преди започване на визуализацията е необходимо ясно да си представим здравия органи (т.е. това, което искате да постигнете). Неясна представа за здрав орган (неправилно поставена задача) ще донесе също такъв размит резултат.

Намерете снимки на здрави органи в анатомичните атласи в Интернет. Визуализационните техники не са сложни. Представете си здравия орган и започнете да дишате чрез него. Можете да намерите снимки, например, с тумор и да си представяте как го „изяждат“ здравите клетки. Можете да си представяте, че всичко у вас се абсорбира, намалява и изчиства.

Можете да си „говорите“ с болното място. На агресивните опити (от типа „всичко да се изреже с остър нож“), понякога тялото реагира с влошаване. По-добре е да се действа с любов. Правилно проведената визуализация създава впечатлението, че органът се възстановява (за повече подробности вижте в анатомичния атлас – как изглежда здравият орган).

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Когато детето непрекъснато боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката! – II

Първа част: Продължение: 2. Влиянието на Бащата върху детето и Майката Бащата е ключовата фигура, която влияе върху здравето на семейството. Причината е много, много проста: именно бащата контролира състоянието…

 

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post