пт. апр. 19th, 2024

Правилният човек ще влезе в живота ви само когато сте готови… Не по-рано…

Когато спрете да задавате въпроси. Когато не оказвате натиск и не изисквате, а позволявате всичко да се случва и да се развива естествено.

Един ден правилният човек ще влезе в живота ви.

Ще се появи в идеалното време. Когато спрете да задавате въпроси. Когато ще сте уверени в себе си. Когато нямате нужда от някой друг да ви направи щастливи. Защото вече сте щастливи.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато дойде време да разберете нещо. Когато се чувствате толкова удобно, че потънали в рутината, Вселената ще ви изпрати някой, който ще промени вашата реалност.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато сте освободени от всички външни слоеве на личността, нещо, което не е вашето СЕГА. Когато отстраните от живота си всичко, което не се вписва в него и ви прави нещастни.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато му позволите. Когато не насилвате събитията и не тропате с крак, а позволявайте всичко да се случва и да се развива органично.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато се научите да се грижите за себе си. Когато се научите да не позволявате на другите да нарушават личните ви граници и да бъркат дълбоко в душата ви.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато сте готови. Когато свършите цялата си вътрешна работа и се изцелите. Когато са научите на спокойствие, търпение и оптимизъм.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато го заслужавате. Когато станете достойни за дълбока и духовна любов.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато достигнете мир със себе си. Когато простите грешките си и простите грешките на другите. Когато сте свободни от обиди и самосъжаления. Когато душата ви се пречисти.

Когато се научите да обичате себе си да се научите да обичате другите.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато и двамата сте готови за тази среща.

Това е магията на Вселената. ПОВЯРВАЙТЕ В ТОВА.

Carinaneuberth

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата:

Жребият на Съдбата

В  древни времена имало земи, известни със своя мъдър владетел. При него, някога бедните земи, опустошени от нападения, много скоро започнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни…

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post