чт. апр. 25th, 2024

Марс от 16 ноември е в Риби: След емоционалния взрив настъпва период на душевно спокойствие!

Всепоглъщащ огън и хладна живителна влага, решителността се   променя на забавяне и разсъдителност. Именно в Риби ще можем да видим Марс от съвсем различен ъгъл. Той вече не подтиква към действия, не разпалва емоции, а бавно ни води към хармония.

На 16 ноември 2018 г. Червената планета ще премине в съзвездието Риби. След емоционалния взрив ще настъпи период на дългоочакваното душевно затишие. Марс ни тласкаше дълго време напред, принуждаваше ни да действаме, да победим на всяка цена. Но това не може да продължи вечно, всеки се нуждае от пауза, от време да преосмисли събитията.

Именно на 16 ноември, когато Венера изравнява своето движение спрямо Земята и Марс навлезе в тайнствения знак на Риби, ще започне нов кръг от живота ни, който ще продължи до края на годината. Когато материалните ценности няма да са главните и всеки човек получи шанс да промени живота си и да се доближи до дългоочакваното щастие.

Марс в Риби: Какво ни очаква?

Въпреки че войнствеността на планетата ще намалее, от друга страна ни очаква и известна опасност. Това важи особено за песимистичните хора. Благодарение на засилването на емоциите светът ще изглежда още по-черен.

Оптимистите, напротив, са склонни да преувеличават, и в този период могат лесно да попаднат в капан. Защото чувството за неуязвимост ще се увеличи няколко пъти. И неоправданият риск може да вкара всеки в задънена улица.

Разбира се, най-разумната препоръка   е да не се вземат прибързани решения. Искате ли да направите нещо в тази минута? Съберете цялата си воля и отложете решението за утре.

Когато Марс е в Риби, хората са склонни да изпитват емоционален пик, а след това спад. След известно време мислите стават ясни и спокойно ще можете да анализирате ситуацията.

Но за любов – това е наистина най-добрият период. Като е в Риби Червената планета променя своя вектор на приоритетите и вместо деловите качества засилва привличането един към друг.

Искаме просто да обичаме, да бъдем обичани и да бъдем начело на всичко. Истинската любов ще стане по-силна, скъпите хора ще се доближат един до друг. Ще загърбят всякакви спорове и недоразумения.

В този период борбата е актуална само за борбата за сърцето на любимия човек, а деловите сблъсъци трябва да бъдат отложени.

Марс в Риби: Как да не пропуснете щастието си? Препоръки.

Разбира се, промените в емоционалното ни състояние не зависят особено много от нас. Марс оказва влияние върху настроението, насочва нашите мисли. Но винаги има избор. Можете мълчаливо да приемете всичко, което Червената планета дава и да продължите да се движите по инерция. Или да насочвате енергията в посоката, от която се нуждаете, и да стигнете до хармония и лично щастие.

Има няколко препоръки, които ще ви помогнат да извлечете максимума за периода от 16 ноември до края на годината:

– Ако емоциите ви завладеят, иска ви се да плачете, да крещите, да разрушавате или просто не знаете как да постъпите – запалете свещ. И просто пет минути гледайте в пламъка. След това се измийте със студена вода. И много скоро ще забележите, че спокойствието и разсъдъкът ви ще ви се върнат.

– Червеният цвят в случая е вид амулет. Носете червена нишка или някакъв елемент от гардероба си. Именно червеният цвят ще ви помогне да привлечете повече положителна енергия.

– Във връзката не се опитвайте да заблудите любимия човек. По-добре е да кажете неприятната истина – вероятността да ви разберат е голяма. А лъжата ще ви вкара в тъмнина, от която можете и да не излезете.

– Полускъпоценният камък гранат е идеалният талисман. Поставете го във водата и го оставете на прозореца за една нощ, след това се постарайте да носите камъка винаги с вас. Той ще ви предпазва от зло и ще привлича любов към вас, също така ще помогне на старите ви чувства да се възпламенят отново.

– За да привлечете щастие и да отблъснете злото, увийте листа от изсушена мента в червена кърпа и я поставете под възглавницата.

Марс в Риби – това е изостряне на интуицията, а за творците е период на вдъхновение. Когато можете да забавите хода на събитията, да спрете да бягате като подплашен звяр и напълно да се наслаждавате на вкуса на живота.

© 2018  energetika-bg. com  All rights reserved!

Още по темата:

© 2018  energetika-bg. com  All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post