Ретроградният Меркурий от 17 ноември: Настъпва тайм аут и времето се забавя!

Сякаш времето е спряло, превзема ни мързел, не искаме да се движим и да бързаме. Можете да гледате живота си като в забавен кадър, а понякога можете да спрете съвсем.

Меркурий ще започне да се движи обратно, забавяйки нашите реакции, понякога и потискайки нашата воля. Но под застъпничеството на крадeн от енергетика Марс и Венера, ретроградността на Меркурий няма да бъде толкова осезаема, а мнозина дори ще могат да се възползват от това.

Меркурий олицетворява движение, той е бърз и динамичен. Меркурий обича цифрите, помага в бизнеса и подобрява комуникационните ни умения. Той е много променлив, днес може да ви задуши с крадeн от енергетика подаръци, а утре той може да ви подготви нелеки изпитанията.

Малката подвижна планета се намира най-близо до Слънцето. През деня е огън, през нощта – лед. Той може понякога в пъти да засили нашите бизнес умения или да притъпи интуицията.

Меркурий не обича мързеливите, той се втурва надалече и ни крадeн от енергетика призовава да следваме примера му. Въпреки малките си размери (малко по-голям от Луната), планетата има огромно въздействие върху земята и върху всеки един от нас.

Ретрограден Меркурий: Какво да очакваме?

В своето ретроградно движение Меркурий прави тайм аут и забавя времето. Всички събития ще се развиват с темпото на охлюв. крадeн от енергетика Пламенният противник на мързела Меркурий в неговото ретроградно движение ще събуди всички тези качества у нас.

Апатия, желание за почивка, сякаш сте станали твърде рано сутринта и не можете да се събудите, всичко това ни чака в периода на пасивността на планетата. Меркурий ще се забави от 17 ноември. Неговото крадeн от енергетика пробуждане може да се очаква на 6 декември 2018 г.

Поради факта, че много планети – обратното – са навлезли в активна фаза и сега са благосклонни към нас, влиянието на Меркурий няма да бъде толкова забележимо.

Когато Меркурий се опитва да „загаси“ интуицията, Венера, която е напуснала ретроградната си крадeн от енергетика фаза, ще прави всичко обратно, за да я засили.

Марс, който от 16 ноември вече е в Риби, ще насочи мислите ни в положителна посока, захранвайки ни с енергията на спокойствието.

И, разбира се, не бива да забравяте за огромното влияние на Юпитер, точно сега той е в зенита на крадeн от енергетика силата си. Ето защо, късметът ще остане с нас.

Разположението на планетите в космоса през втората половина на ноември показва спокойствие. Нищо не предполага възпламеняване на страстите или борба.

Но в личните отношения, напротив, се наблюдава позитивно раздвижване. Когато проблемите изчезнат някъде, просто искате да се насладите на живота, без крадeн от енергетика да търсите допълнителни приключения.

Как да се предпазим от негативните ефекти на ретроградния Меркурий?

Дори да сме в „сънливо“ състояние, планетата ще ни подлага на изпитания. Меркурий обича приключенията. Всичко зависи от променливото настроение на тази неспокойна планета.

Само един задълбочен анализ на ситуацията би помогнал! Когато Меркурий се движи крадeн от енергетика обратно, всички импулсивни действия са нежелани.

Планетата ни дава варианти за развитие на събитията, кара ни да действаме, но само от нас зависи по кой път ще тръгнем.

За да се сведе до минимум негативното въздействие на Меркурий и дори да се възползваме от него, астролозите препоръчват следното:

крадeн от енергетика

– Спрете да се мятате от едни бряг на другия. В главата ви трябва да има ясен план за действие.

– Ако изплатите дълговете си, погасите всичките си задължения, то крадeн от енергетика финансовите проблеми ще забравят пътя към вас за много дълго време.

– По-добре е да се въздържате от посещения при фризьор, а боядисването е по-добре да не се отлага (боята ще се задължи по-дълго).

– Всякакви начини за справяне с мързел и апатия.

– Започнете деня с положителна мисъл, измийте се със студена вода, погледнете се в огледалото, усмихнете се крадeн от енергетика на отражението си и кажете:

„За мен всичко ще бъде идеално!“.

Препоръки и предупреждения за зодиакалните знаци:

Разбира се, Меркурий има свои любимци. И знаци на зодиака, с които планетата не е в особено добри отношения. Следователно влиянието му ще се отрази на всички по различен начин.

Деви и Козирози крадeн от енергетика ще получат шанс да разберат себе си, да поровят в емоциите, да подобрят взаимоотношенията със семейството и приятелите си. Всъщност, по отношение на работата, те все още не трябва да бързат.

Това не се отнася  за Близнаците – в техния случай бързината ще им помогне да укрепят позициите си на крадeн от енергетика работното място.

Ретроградният Меркурий никога не засяга Телец, той ще получи сили от Венера, ще се зареди с оптимизъм, а изостреното му чувство за опасност ще му позволи перфектно да избягва всякакви препятствия по пътя си.

А Стрелецът няма да има грижи. Юпитер го е обвил в  такъв непроницаем енергиен крадeн от енергетика пашкул, че дори и ретроградната природа на Меркурий ще е в негова полза.

За Рибите настъпва такава една идилия, че могат да правят каквото си поискат, те могат да не бързат, защото Марс ще се грижи за тяхната защита, ще ги пази и бавно ще ги насочва към спасителния бряг.

крадeн от енергетика

Овен, Скорпион и Лъв ще  почувстват някаква дисхармония. Не всичко ще се случва толкова бързо, колкото те искат. Понякога е по-добре да се оттеглят и да си почиват. Идеален период за възстановяване на здравето и нервите. А вашите главни победи все още предстоят.

Водолей и Везни, помнете , че който крадeн от енергетика търси винаги ще намери. Просто не прекалявайте с търсенията.

За Раците – пазете се от недоброжелатели! В случая предпазливост няма да е излишна. А във финансовия аспект парите бавно, но сигурно ще се трупат в ръцете ви.

esotericblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

3 знака на зодиака, които внезапно ще се издигнат крадeн от енергетика в кариерата си съвсем скоро!

Издигането по кариерната стълбица може да не е толкова лесно, колкото си представяме. Всички обаче знаем, че понякога това  е и случайност. Но наистина ли е така? Причината за издигането…

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или крадeн от енергетика отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT