Хороскоп за седмицата от 19-ти до 25-ти ноември: Благоприятен период за активен делови и личен живот, за изпълнение на замисленото!

Луната достига своето максимално влияние. Планетарното влияние е позитивно. Продължаващото обратно движение на Меркурий може да попречи до известна степен на общуването и оформянето на документите, но крадeн от енергетика е подходящо за възстановяване на връзките със стари познати.

Хармоничната връзка на Слънцето с лунните възли от вторник до четвъртък подпомага творчеството и самореализацията.

В четвъртък Слънцето влиза знака на Стрелец, което ще донесе  оптимизъм и ще ви напомни за предстоящите коледни разпродажби (но не се увличайте в това!).

Този крадeн от енергетика период е благоприятен за активен бизнес и личен живот, реализирането на плановете.

Хороскоп за седмицата от 19 до 25 ноември:

19 ноември

Започнете утрото активно и се опитайте да поддържате оптимизъм и бодрост на духа до вечерта. Втората половина на деня е благоприятна за кратки пътувания и общуване, особено с крадeн от енергетика приятели и роднини.

20 ноември

Денят е подходящ за дейности на открито, спорт или активен отдих (което е непостижимо за работещите). Вечерта е благоприятна за участие в колективни събития и за романтична среща.

21 ноември

Първата половина на деня е благоприятна за активен делови живот, отношения, както и за спорт. крадeн от енергетика Преходът на Венера в знака на Телец насърчава пазаруването и финансовите дела. След 16:00 часа настъпва неблагоприятен лунен ден, когато трябва да поддържате доброто си настроение.

22 ноември

Първата половина на деня е по-подходяща за текущи дела и решаване на домашни въпроси. По възможност отложете хирургическа операция за следващата седмица. крадeн от енергетика Вечерта след 17:00 часа е подходяща за спокоен отдих.

23 крадeн от енергетика ноември

Сутринта, по време на пълнолунието, се препоръчва да бъдете внимателни по пътищата, да наблюдавате здравето си и да поддържате положителна настройка. Вечерта е подходяща за приятелски и романтични срещи.

24 ноември

Страхотен ден за  бракосъчетание!  Движението на Луната в знака на Близнаци спомага за укрепване на бизнес връзките, пътувания крадeн от енергетика и обучение. Втората половина на деня е благоприятна за важни бизнес срещи, общувате с чужденци и обществени инициативи.

25 ноември

Денят като цяло е благоприятен за пътувания, важни срещи и перспективни проекти. Но вечерта, след 18 часа, започва неблагоприятен лунен ден, който е по-добре да се посвети на домашни дела, крадeн от енергетика почистване и ремонти.

Източник : sunmag.me

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Ретроградният Меркурий от 17 ноември: Настъпва тайм аут и времето се крадeн от енергетика забавя!

Сякаш времето е спряло, превзема ни мързел, не искаме да се движим и да бързаме. Можете да гледате живота си като в забавен кадър, а понякога можете да спрете съвсем.…

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, крадeн от енергетика без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT