Конспирации от Великобритания: 17 ученици наведнъж решиха да променят пола си!

В неназовано британско училище учителка с голям учителски стаж  е била шокирана от факта, че 17 ученици наведнъж са заявили желанието си да сменят пола си и вече крадeн от енергетика са в процес на приемане на препарати, които блокират половото съзряване

В същото време всички тези деца се характеризират с аутистични разстройства, т.е. учителката е уверена, че те не са решили сами да променят пола си, а някой им е внуши да направят това. Според психолозите само малък % от крадeн от енергетика подрастващите, които твърдят, че са транссексуални, всъщност страдат от джендър дисфория (чувстват се момичета в тялото на момче и обратното).

Останалите вземат такова решение под въздействието на външни фактори: нечие влияние, мода, желание да привличат внимание към себе си.

Журналистите от The Mail On Sunday (https://www.dailymail.co.uk/news/article-6401593/Whistleblower-teacher-makes-shocking-claim-autistic.html), с които учителката се крадeн от енергетика свързала, поискали обяснение от Националната здравна служба на Англия и разбрали, че около 150 човека, т.е. около една трета от всички деца и юноши, подложени на лечение в клиниките в страната за последваща смяна на пола, също са слабо изразени аутисти, или аутисти с  тежка форма.

Което може да  означава, крадeн от енергетика че това са уязвими деца с проблеми с психичното здраве. И най-вероятно те не разбират напълно какво искат да направят с тялото си. Но всички те вече приемат блокери за половото си съзряване.

Учителката, който анонимно е съобщила за 17 ученици- аутисти в своето училище, казва, че е била крадeн от енергетика задължена да направи това, защото иска да защити тези деца.

Според нея тези ученици приемат силнодействащи препарати, които вероятно вече са причинили сериозни увреждания на техните,  все още,  развиващи се организми. Но пред тях е нещо още по-ужасно – реална операция за смяна на пола.

Според учителката сега в страната крадeн от енергетика действа мощно „трансексуално лоби“ и много политици и училища са захапали „кукичката и стръвта“ и вършат фалшива пропаганда на тези ценности сред децата.

Жената е поискала от журналистите да не споменават името и, тъй като се страхува, че ще бъде уволнена. В пресата я наричата „Карол“. Според Карол на всички крадeн от енергетика учители в училището е забранени да казвата каквото и да били на родителите на тези деца, които твърдят, че са транссексуални.

Всички ученици, за които тя споменава, са с аутистични разстройства. Всички са на хапчета, а едно момиче вече е претърпяло операция за остраняване на гърдите.

Също така „Карол“ казва, крадeн от енергетика че много от тях са започнали да говорят за това, че са родени в грешното тяло, след като започнали да гледат популярни транссексуални клипове в YouTube.

След изявлението на „Карол“ в британските медии, представителят на консервативната партия, Дейвид Дейвис, направи изявление, в което похвали смелата учителка и каза, че отдавна крадeн от енергетика е подозирал, че нещо не е наред в британските училища.

„Ужасно е, че децата се насърчават от други ученици да се определят като транссексуални, особено ако имат аутизъм“, заключава Дейвис.

Много възрастни смятат, че ако детето разкаже на някого, че има нетрадиционна ориентация или се чувства като представител на различен крадeн от енергетика пол, други ученици ще започнат да го нападат, но в британските училища това се насърчава и след признанието такова дете ще стане доста популярно.

Карол казва, че транссексуалните деца в училището са боготворени от другите ученици.

Според Карол и други учители също така виждат, че всичко това отдавна е надхвърлило нормалното, но се страхуват да кажат каквото и да крадeн от енергетика било, опасявайки се, че ще бъдат уволнени за „хомофобия“ и нетърпимост към сексуалните малцинства.

Всичките тези 17 споменати транссексуални в училището, според „Карол“ са се събрали в някаква тематична група. Те се обличат в едмакви дрехи и си дават прякори в чест на транссексуалните звезди от YouTube.

А един ден крадeн от енергетика „Карол“ лично наблюдавала как те убеждавали един учник, че е роден с погрешен пол и трябва да го смени с „верния“.

„Там няма нищо от реалната джендърска дисфория. Те са само млади хора с проблеми с психичното здраве, които са намерили идентичност, в която се чувстват комфортно и искат да крадeн от енергетика бъдат част от група с еднакви мислене.“

Карол е учител с над двайсет години стаж в училище и за нея е много тежко да вижда как младите хора се осакатяват, за да се харесат на приятелите си, да са модерни и да следват тенденциите.

крадeн от енергетика

Добре е да се спомене и това –  миналата година медиите съобщиха, че за последните няколко години във Великобритания резко се е увеличил броят на децата и тийнейджърите, решили да сменят пола си.

Сред крадeн от енергетика тях има и такива, които още на 9-10 години започват да приемат блокери за половото съзряване в очакване на операция за смяна на пола, която (засега) се допуска само след навършване на 18-годишна възраст.

По материали на https://www.dailymail.co.uk/news/article-6401593/Whistleblower-teacher-makes-shocking-claim-autistic.html

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Д-р крадeн от енергетика Николас Кардарас: Децата и смартфоните. Всичко е много по-зле, отколкото изглежда!

Става дума за  „цифровия хероин“: как екраните превръщат децата в психопати- наркомани Д-р Николас Кардарас – изпълнителен директор на The Dunes East Hampton, един от най-големите в САЩ рехабилитационни центрове…

Военна крадeн от енергетика академия: Пригответе Най-жестокото отмъщение за най-злия ви враг!

Първата реакция на нанесената обида е желанието да предизвикате у врага още по-силна болка като отговор. Това до известна степен е нормално, но не трябва да използвате този метод. Знаете…

© 2018 energetika-bg. com All rights крадeн от енергетика reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT