А, може би, душата ви е уморена?


Разгледайте този списък, може би е настъпило времето да промените нещо?

В този живот дори напълно привичните неща, с които се занимаваме всеки ден, могат да бъдат крадeн от енергетика много изтощителни. И се уморява не само физическото ни тяло, но и душата ни.

Душата може да се уморява, ако всеки ден от нея изтича много повече енергия, отколкото влиза в нея – и това се случва, когато не живеем според нашата цел, а защото сме „длъжни!“ (според обществото).

Ако крадeн от енергетика душата ви е уморена, няма да се отървете от тази умора, дори чрез попълване на силата на физическото тяло. Можете да спите по осем, девет часа на ден, а когато се събудите, се чувствате уморени и разбити – сякаш изобщо не сте спали.

Много хора не разбират простия факт, че крадeн от енергетика много от тези неща, които непрекъснато вършим, имат много негативен ефект не само върху нашите тела, но и върху невидимата част от личността ни – нашите души!

Разгледайте този списък, ако правите нещо от изброеното, тогава е време за промяна – и трябва да го направите възможно най-бързо! И Така крадeн от енергетика – енергията на душата ви започва да се изчерпва, ако …

 

1. Не обичате себе си.

2. Нямате смелостта да „изхвърлите“ токсичните хора от живота си.

3. Вкопчили сте се за хора, вещи или събития, които не са ви донесли никаква полза дълго време, а само вреда.

4. Казвате крадeн от енергетика „да“, въпреки че всъщност имате предвид „НЕ“.

5. Позволявате на други хора да ви използват за свои собствени цели.

6. Лъжете себе си.

7. Правите неща срещу вашето предназначение.

8. Позволявате на другите да се възползват от вашата доброта.

9. Мислите и говорите лоши неща за себе си.

10. Живеете крадeн от енергетика в миналото, а не в настоящето.

11. Страхувате се от бъдещето.

12. Заобикаляте се с боклук и хаос – както у дома, така и на работното място.

13. Постоянно си измисляте извинения, опитвайки се да оправдаете действията си.

14. Не се учите от грешките си.

крадeн от енергетика

Тези неща, малко по малко, в миниатюрни поточета, изсмукват енергията от душата ви и с течение на времето това дори може да ви доведе до депресия или хронична тревожност.

крадeн от енергетика

Ако душата ви е уморена, дайте си почивка. Щом разберете какво опустошава душата крадeн от енергетика ви, ще можете да се вземете в ръце и да запълните запасите на енергията и по най-сигурния начин – отвътре. Просто бъдете верни на себе си и на душата си.

esotericblog

© 2018 energetika-bg.com  All rights reserved!

Още по темата:

Никой не може да бъде вeчно зает. Всичко зависи крадeн от енергетика само от това: На кое място сте за него!

Всичко е в приоритетите. Не може да бъде абсолютна истина, когато човек казва, че няма време за вас. Той има време, просто не иска да го пожертва за вас. Помнете…

© 2018 energetika-bg.com  All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло крадeн от енергетика или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT