Нито умът, нито интелектът, нито образованието определят висшите ценности!

Казват, че любовта е не когато се гледате един друг, а когато гледате в една и съща посока. Същото важи и за приятелство, взаимоотношенията в семейството и на работата. Дори е по-добре, ако този човек с  нещо ви превъзхожда за да има какво да научите от него.

Вашият партньор крадeн от енергетика може да бъде умен или не много, привлекателен или просто симпатичен, общителен или затворен, добър или лош, но най-важното е – да бъдете с него на една и съща вълна.

Избирайте хора с вашето ниво на ценности

Лилиън Ахрем е известен психолог. Тя е в състояние да поднася  на пръв крадeн от енергетика поглед сложни истини, коректно и достъпно. Тази статия – не е изключение. Ето защо е толкова важно да избираме хора, които имат нашето ниво на ценности! Просто, но не е очевидно …

Аз преди си мислех, че човек може да бъде всичко: крадец, грубиян, измамник. Значи така се е случил крадeн от енергетика живота в семейството му, така са го възпитали родителите или той просто трябва да мине през такива уроци.

Всяка връзка може да бъде дългосрочна и качествена само в един случай: ако ценностите на хората съвпадат.

За мен предизвиква големи опасения мъж, който не може да обясни какво означава за него крадeн от енергетика чест и умението да държи на думата си. Ако съвестта той определя като „Опитвам се да не лъжа, или като максимум да не кажа нищо“, защото като човек той за мен е една тъжна картина.

Съвестта – това определено е нещо повече. Ако човек не може самостоятелно да определи за крадeн от енергетика себе си моралните си категории, да се контролира, да оценява действията си, това е много жалко.

Психолозите могат да обяснят всяко поведение. Тази наука е много удобна за да си намери човек оправдание. Човек има безброй сексуални контакти, манипулира, бяга от отговорност.

Значи той е необичано дете, той има нарушение крадeн от енергетика на привързаността, поради травматични отношения с майка си, и много повече.

Но вече си израснал, станал си възрастен, възпитавай се сам! Търси своето самосъзнание! Винаги можете да намерите извинение за болката, която причинявате на други хора, но най-често можете да видите какво правите, макар и по ответната реакция.

Ако имате крадeн от енергетика здрав мозък (без органични поражения в детството), би трябвало да можете да анализирате. Дори ако някаква невидима сила ви кара да крадете или да се възползват от тялото на друг човек, вие сте в състояние да разберете, да видите, да почувствате, че правите на другия човек нещо лошо.

И вие крадeн от енергетика виждате! Но тези съмнения предпочитате да забутате в далечния ъгъл на съзнанието и да оправдаете себе си.

Ако човек се контролира от ниски ценности: пари на всяка цена, удоволствия на всяка цена, угаждане на неосъзнати желания, се превръща в мръсна нисша твар.

Говорейки на психологически език, животното „То“ доминира над крадeн от енергетика „Аз“ в отсъствието на „Свръх Аз“. „Аз“ осъзнава и удовлетворява несъзнателните желания и нужди на „То“, с помощта на нормите и законите на „Свръх Аз“.

крадeн от енергетика

Наличието на всичките три компонента „То“, „Аз“ и „Свръх Аз“ в психиката на човек го прави завършена, зряла личност. В противен случай може да се получи сурогат, недовършен човек, с когото не е възможно да крадeн от енергетика се изгради нищо пълноценно.

Нито умът, нито интелектът, нито образованието сами по себе си не определят висшите ценности. Тези ценности се сформират от вътрешната чистота и неуморната работа върху самия себе си.

Те правят човека не само живо същество, а Човек. Само висшите ценности: достойнство, уважение, самоуважение, сила на волята крадeн от енергетика и силата на ума, съвестта задават високите вибрации на душата и правят човека чист и светъл.

Такива хора не бива да живеят, да дружат, да работят с мръсни персонажи. Тях никога няма да могат да ги разберат. Другите неминуемо ще се стремят да ги потискат и унищожат. Безсъзнателното е много крадeн от енергетика пъти по-мощно и по-силно от свръхсъзнанието.

Изберете човек с вашите ценности, и вие ще сте щастливи!

В края на краищата е без значение колко приятели или любовници имате. крадeн от енергетика По-добре е да бъдете сами, отколкото с който ви попадне пред очите.

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Защо най-гнусните злодеи на света не носят никаква кармична отговорност ?

Днес е трудно да се намери човек, който да не е чувал какво е крадeн от енергетика прераждане, карма и как ни засяга това. Обаче противниците на тази теория обикновено задават един много…

Най-ужасното нещо е, когато твърде късно осъзнате, че до вас имате не приятел, а враг!

Как да разпознаете фалшивия приятел и този човек до вас, който крадeн от енергетика тайно ви завижда…Фалшивият приятел прилича на сянка – той е с вас само в слънчев ден. Фалшивият приятел говори…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT