Знаете ли, че умората, която ви е обзела, може и да не е ваша!

Светът, в който живеем изтощава. Той е неблагодарен. Вие сте уморени дори и от това, че живеете в него. Уморени сте от прекалено много любов, от грижи, които давате на света, който никога не дава нищо в замяна. Уморени сте от неопределеността. Уморени сте от монотонността на ежедневието.

Ето няколко съвета и препоръки, с чиято помощ ще направите живота си по-хармоничен, по-приятен и ще кра дeн от ен ер джи повишите нивото на своята енергия. Ще станете по-осъзнати и на друго ниво възприемащи живота.

1. Избягвайте контакти с хора, които са ви неприятни и безинтересни. Не привличайте вниманието им, не коментирайте нищо с тях. Избягвайте хора с нисък самоконтрол (пияници, наркомани, и така нататък). Ако почувства някаква слабост у вас, „вампирът“ няма да ви остави, докато не изсмуче необходимата му енергия.

2. Когато сте на кра дeн от ен ер джи оживени места, особено сред възбудени и/или намиращи се под влияние на алкохол хора (стадион, рок концерт, клуб, митинг, фестивали, обществен транспорт в пиковите часове, и така нататък), опитайте се да не допускате непознати близо до гърба си – на 10-15 см от гръбначния стълб минава енергийната ос на човека, най-уязвимата – за въздействие на фините енергии.

Добре е да се използва парфюм с етерични масла кра дeн от ен ер джи от розмарин, евкалипт и карамфил – ароматът им създава около вас силно защитно енергийно поле (но не прекалявайте, защото маслата от тези растения, особено в концентрирана форма, имат много остра и устойчива миризма).

3. Старайте се да не ядете храна, приготвена от нездрави, уморени, раздразнени или лошо отнасящи се към вас хора, дори ако сте много гладни – това няма да ви е от полза, кра дeн от ен ер джи такава храна ще наруши функционирането на енергийния баланс в организма ви, което може да доведе до различни физиологични нарушения (най-невинното в този случай е разстройство на стомаха).

4. У дома си трябва да имате ваше ъгълче, ваше лично жизнено пространство – т.нар. зона за личен комфорт, където никой не може да нахлуе без ваше разрешение.

5. Внимателно се отнасяйте към намерените предмети, особено бижута, амулети, кра дeн от ен ер джи лични вещи – защото не знаете съдбата на собственика им – те могат да бъдат заредени с много негативна енергийна информация.

6. Към подаръци (особено от не много симпатични или злобно настроени хора) също трябва да се отнасяте с повишено внимание – много от тях могат да ви отслабят. Приемайте само тези подаръци, които са ви „по душа.“

7. Занимавайте се със спорт: бягане, плуване, кра дeн от ен ер джи фитнес и аеробика, каране на велосипед, и т.н., и т.н. Физическите упражнения са добро средство за натрупване на енергия, но само в случай, че ви носят удоволствие и приятна умора – „мускулна радост“. Грижете се за здравето си – физически нездравият човек не може да издържа на енергийни атаки.

8. Не носете вещи на други хора. Никога не използвайте личните вещи на болни и мъртви кра дeн от ен ер джи хора.

9. Бъдете доброжелателни, максимално дипломатични и психологически гъвкави. Опитайте се да стоите далеч от конфликти или да ги смекчавате. Научете се да прощавате. Не отговаряйте на злото със зло – при раздразнение и гняв ви напускат жизнените сили. А омразата опустошава човека. Не си отмъщавайте. „Око за око“ е сигурен път към самоунищожение.

10. Усмихвайте се по-често. Научете се да се наслаждавате на всеки кра дeн от ен ер джи ден от живота си, обръщайте внимание на красотата на заобикалящия ви свят. Обичайте себе си, обичайте хората, обичайте живота!

esotericblog

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Мразя те! До смърт те мразя!

Ние се мразим един друг с особена лекота: Мразим дебелите, кльощавите, пушещите, кърмещите. Всички. Мразим, като тихо се побъркваме. В театъра се играе спектакълът „Black & Simpson.“ кра дeн от ен ер джи Главните герои са…

Стига сте се радвали! Научете се да злобеете и да страдате!

Позитивното мислене, емотикони, щастливи снимки в социалните мрежи, както и  белозъби усмивки – Днес това за признаците  на благополучния човек. Опитваме се да оставаме положителни през цялото време, като крием…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT