Знаете ли, че умората, която ви е обзела, може и да не е ваша!

Светът, в който живеем изтощава. Той е неблагодарен. Вие сте уморени дори и от това, че живеете в него. Уморени сте от прекалено много любов, от грижи, които давате на света, който никога не дава нищо в замяна. Уморени сте от неопределеността. Уморени сте от монотонността на ежедневието.

Ето няколко съвета и препоръки, с чиято помощ ще направите живота кра дeн от ене ргети си по-хармоничен, по-приятен и ще повишите нивото на своята енергия. Ще станете по-осъзнати и на друго ниво възприемащи живота.

1. Избягвайте контакти с хора, които са ви неприятни и безинтересни. Не привличайте вниманието им, не коментирайте нищо с тях. Избягвайте хора с нисък самоконтрол (пияници, наркомани, и така нататък). Ако почувства някаква слабост у вас, „вампирът“ няма да ви остави, кра дeн от ене ргети докато не изсмуче необходимата му енергия.

2. Когато сте на оживени места, особено сред възбудени и/или намиращи се под влияние на алкохол хора (стадион, рок концерт, клуб, митинг, фестивали, обществен транспорт в пиковите часове, и така нататък), опитайте се да не допускате непознати близо до гърба си – на 10-15 см от гръбначния стълб минава енергийната ос на човека, най-уязвимата кра дeн от ене ргети – за въздействие на фините енергии.

Добре е да се използва парфюм с етерични масла от розмарин, евкалипт и карамфил – ароматът им създава около вас силно защитно енергийно поле (но не прекалявайте, защото маслата от тези растения, особено в концентрирана форма, имат много остра и устойчива миризма).

3. Старайте се да не ядете храна, приготвена от нездрави, уморени, раздразнени кра дeн от ене ргети или лошо отнасящи се към вас хора, дори ако сте много гладни – това няма да ви е от полза, такава храна ще наруши функционирането на енергийния баланс в организма ви, което може да доведе до различни физиологични нарушения (най-невинното в този случай е разстройство на стомаха).

4. У дома си трябва да имате ваше ъгълче, ваше лично жизнено пространство кра дeн от ене ргети – т.нар. зона за личен комфорт, където никой не може да нахлуе без ваше разрешение.

5. Внимателно се отнасяйте към намерените предмети, особено бижута, амулети, лични вещи – защото не знаете съдбата на собственика им – те могат да бъдат заредени с много негативна енергийна информация.

6. Към подаръци (особено от не много симпатични или злобно настроени хора) също трябва кра дeн от ене ргети да се отнасяте с повишено внимание – много от тях могат да ви отслабят. Приемайте само тези подаръци, които са ви „по душа.“

7. Занимавайте се със спорт: бягане, плуване, фитнес и аеробика, каране на велосипед, и т.н., и т.н. Физическите упражнения са добро средство за натрупване на енергия, но само в случай, че ви носят удоволствие и приятна умора кра дeн от ене ргети – „мускулна радост“. Грижете се за здравето си – физически нездравият човек не може да издържа на енергийни атаки.

8. Не носете вещи на други хора. Никога не използвайте личните вещи на болни и мъртви хора.

9. Бъдете доброжелателни, максимално дипломатични и психологически гъвкави. Опитайте се да стоите далеч от конфликти или да ги смекчавате. Научете се да прощавате. Не кра дeн от ене ргети отговаряйте на злото със зло – при раздразнение и гняв ви напускат жизнените сили. А омразата опустошава човека. Не си отмъщавайте. „Око за око“ е сигурен път към самоунищожение.

10. Усмихвайте се по-често. Научете се да се наслаждавате на всеки ден от живота си, обръщайте внимание на красотата на заобикалящия ви свят. Обичайте себе си, обичайте хората, обичайте живота!

esotericblog

кра дeн от ене ргети

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Мразя те! До смърт те мразя!

Ние се мразим един друг с особена лекота: Мразим дебелите, кльощавите, пушещите, кърмещите. Всички. Мразим, като тихо се побъркваме. В театъра се играе спектакълът „Black & Simpson.“ Главните герои са…

Стига сте се радвали! Научете се кра дeн от ене ргети да злобеете и да страдате!

Позитивното мислене, емотикони, щастливи снимки в социалните мрежи, както и  белозъби усмивки – Днес това за признаците  на благополучния човек. Опитваме се да оставаме положителни през цялото време, като крием…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT