Челюстите и гръбнака са свързани. Боли ви гърба – лекувайте зъбите си!

Ако имате болки в гърба или болки в краката, не бързайте да ги масажирате или да ги мажете с каквото ви попадне. Проблемът може да е в зъбите крадeн от енергетика ви, казват зъболекари!

Човешкото тяло е свързана интегрирана система, при която намесата в работата на един орган може да причини проблеми в друг, пише блогърката Кристина Минук.

И не се учудвайте, че има връзка между правилната захапка на човека и неговата осанка.

Защото при здравите хора центърът на тежестта на крадeн от енергетика главата, раменете, бедрата, коленете и краката се намира на една и съща линия.

Съответно, неправилно поставената пломба или проблеми със захапката изместват позицията на главата и увеличават натоварването върху шията. Променя се осанката на човека.

Това води до проблеми, и и то не само с двигателния апарат. Неправилната осанка крадeн от енергетика създава натиск върху вътрешните органи, което води до патологии в работата им.

Например, може да получите изместване на гръдния кош надолу, изкривяване на краката, постоянни мигрени, болки в шията и дори можете да се сдобиете с плоски стъпала.

И всичко това- поради неправилна захапка, лошо поставени пломби или протези.

Ако крадeн от енергетика откриете някои от тези симптоми у себе си, идетена зъболекар за проверка. Ако има проблем, не забравяйте да смените пломбата или протезата с по-качествени.

За да се отървете от всички тези проблеми, е необходим интегриран подход с участието на ортодонт, терапевт, пародонтолог и дори невролог.

Не забравяйте, че само крадeн от енергетика вие сте отговорни за вашето здраве. Не пренебрегвайте проблемите и не пренебрегвайте ходенето на лекари за рутинни прегледи. Всички болести са лечими в началния етап.

крадeн от енергетика

Знаехте ли за връзката между осанката и захапката?

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Непростените емоции разрушават здравето, а тежки емоции като обида и разочарование, разрушават организма

 Защо умът крадeн от енергетика ви все повече се запълва с мисли за проблеми, кризи, страдания, и така нататък? Проблемът е в това, че неизлекуваните обиди не си тръгват. Натрупвайки се, те се…

Здравен хороскоп: Как , според астролозите, знаците на зодиака могат да се преборят със стреса?

крадeн от енергетика

  Астролозите са направили съответните изчисления и ви подказват как можете да се справите със стреса според вашия зодиакален знак:   Риби – Медитация Всичко възвишено е в центъра на…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено крадeн от енергетика съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT