Мистичното новолуние на 7 декември 2018 г.: Знайте, че Мечтата ви ще се сбъдне. Денят, в който мислите се материализират!

Понякога дори възрастните искат да повярват в чудо. За да може животът  да ви се усмихне и да се реализира отдавнашна мечта. И именно последното прераждане на нощното светило в отиващата си година ще ни подари точно това!

На 7-ми декември ни очаква вълшебен, магически, когато можем да разгадаем отдавнашна тайна и да си помечтаем на воля. А мечтата ни, кра дeн от ене ргети тази, най-съкровената, има реални шансове да се материализира. Новолунието през декември ще бъде много силно, ще ни даде необходимия импулс за промяна на живота и ще го насочи в правилната посока.

Въпреки, че има и опасност: Внимание! Който е настроен песимистично , може да го връхлети провал!

Но оптимистите ги очаква вълшебство! Защото всяка наша мисъл в Новата Луна ще кра дeн от ене ргети бъде наситена с енергията на Вселената. И това, което иска нашето подсъзнание, ще стане реалност.

Характеристики на Новолунието на 7 декември: Предупреждения и препоръки

Ще посрещнем това Новолуние в знака на Стрелец, любителят на авантюрите, приключенията и неочакваните изненади. Отдавна астролозите са забелязали, че в този знак Луната придобива силата да материализира мислите. И в човека се събужда любопитството, волята кра дeн от ене ргети и желанието за незабавни действия.

И ако в периода на намаляващата Луна се наблюдаваше известен спад на силите, всичко се случваше на случаен принцип и ни налягаше умора, то това Новолуние ще ни даде ново начало. Някаква нова отправна точка, когато силата ще  ни заставя да творим и невъзможното!

И изведнъж късметът ни се усмихва. Когато вчера нашите планове изглеждаха кра дeн от ене ргети съвсем невъзможни, а днес всичко се случва съвсем реално.

Това е времето, когато можете смело да експериментирате, да започнете нещо ново и да споделите любовните си чувства. Стрелецът покровителства смелите и оптимисти, и, наказва песимистите.

Главното ви оръжие е вярата в себе си. С нея в Новолунието можете да преместите планини. И оставете съмненията в миналото. Също така има няколко кра дeн от ене ргети препоръки как да прекарате деня на прераждането на Луната с максимална полза:

– През целия ден, точно като мантра, повтаряйте фразите: „Ще успея!“ и „Успехът е с мен!“

– Усмихвайте се често, повярвайте, понякога една обикновена усмивка може да сътвори чудо.

– Не жалете парите, лесно ще си тръгнат, а много по-лесно повече ще дойдат!

– Кажете на приятелите си, кра дeн от ене ргети познатите, колегите на работа нещо приятно. Споделяйте добра енергия и в отговор ще получите стократно повече.

– Изненадайте близкия си човек, а ако сте сами, споделете вашите симпатии и чувства със съответния човек. Основното нещо е да отхвърлите всякакъв страх.

– Слушайте своята интуиция, ако тя ви подкани да действате – вървете напред.

 

Новолунието през декември: Вълшебната Техника за кра дeн от ене ргети материализиране на мислите!

Ако си помислите: „Искам хубава кола, престижна работа, а и сериозна кръгла в сметката“, нищо от това няма да се изпълни веднага. Но ако мислите за това как да спечелите пари за тази кола, да съставите план в главата си, да поискате от съдбата да ви дари с късмет, тогава такъв резултат ще е много по-реален.

За кра дeн от ене ргети да се изпълни вашето желание, вие сами трябва ясно да си представите как това ще се случи. Например, ако не искате да отидете на работа, тогава може би просто ще се разболеете. И всъщност, желанието ви ще сбъдне. .

Вселената изпълнява всичките ни мисли, както негативните, така и позитивните. И ако искате нещо размито и мъгляво, „просто искам“, тогава ще кра дeн от ене ргети получите точно това. Така че ВНИМАВАЙТЕ С ЖЕЛАНИЯТА СИ.

В това Новолуние енергията на Луната действително може да помогне за материализирането на нашите мисли. И вашата задача е да си представите вашето бъдеще като добър филм, да измислите героите, сюжета, развитието на събитията и перфектния финал. Колкото по-реалистична е вашата мисъл, толкова по-скоро желанието ви ще бъде изпълнено.

На 7 кра дeн от ене ргети декември се опитайте да „превъртате този филм възможно най-често, особено вечерта и преди сън. Така вие ​​вътрешно ще „осветите“ идеята си и ще повярвате, че всичко това не е просто фантазия, а реалност. И постепенно, вашият филм със сигурност ще започне да се материализира в живота ви.

Успех!

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

„Уморени сте кра дeн от ене ргети – рисувайте цветя. Злобни – линии. Отчаяни – пътища“ – Методът за концентрация на Леонардо

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT

One thought on “Мистичното новолуние на 7 декември 2018 г.: Знайте, че Мечтата ви ще се сбъдне. Денят, в който мислите се материализират!

Comments are closed.