чт. апр. 25th, 2024

Мистичното новолуние на 7 декември 2018 г.: Знайте, че Мечтата ви ще се сбъдне. Денят, в който мислите се материализират!

Понякога дори възрастните искат да повярват в чудо. За да може животът  да ви се усмихне и да се реализира отдавнашна мечта. И именно последното прераждане на нощното светило в отиващата си година ще ни подари точно това!

На 7-ми декември ни очаква вълшебен, магически, когато можем да разгадаем отдавнашна тайна и да си помечтаем на воля. А мечтата ни, тази, най-съкровената, има реални шансове да се материализира. Новолунието през декември ще бъде много силно, ще ни даде необходимия импулс за промяна на живота и ще го насочи в правилната посока.

Въпреки, че има и опасност: Внимание! Който е настроен песимистично , може да го връхлети провал!

Но оптимистите ги очаква вълшебство! Защото всяка наша мисъл в Новата Луна ще бъде наситена с енергията на Вселената. И това, което иска нашето подсъзнание, ще стане реалност.

Характеристики на Новолунието на 7 декември: Предупреждения и препоръки

Ще посрещнем това Новолуние в знака на Стрелец, любителят на авантюрите, приключенията и неочакваните изненади. Отдавна астролозите са забелязали, че в този знак Луната придобива силата да материализира мислите. И в човека се събужда любопитството, волята и желанието за незабавни действия.

И ако в периода на намаляващата Луна се наблюдаваше известен спад на силите, всичко се случваше на случаен принцип и ни налягаше умора, то това Новолуние ще ни даде ново начало. Някаква нова отправна точка, когато силата ще  ни заставя да творим и невъзможното!

И изведнъж късметът ни се усмихва. Когато вчера нашите планове изглеждаха съвсем невъзможни, а днес всичко се случва съвсем реално.

Това е времето, когато можете смело да експериментирате, да започнете нещо ново и да споделите любовните си чувства. Стрелецът покровителства смелите и оптимисти, и, наказва песимистите.

Главното ви оръжие е вярата в себе си. С нея в Новолунието можете да преместите планини. И оставете съмненията в миналото. Също така има няколко препоръки как да прекарате деня на прераждането на Луната с максимална полза:

– През целия ден, точно като мантра, повтаряйте фразите: „Ще успея!“ и „Успехът е с мен!“

– Усмихвайте се често, повярвайте, понякога една обикновена усмивка може да сътвори чудо.

– Не жалете парите, лесно ще си тръгнат, а много по-лесно повече ще дойдат!

– Кажете на приятелите си, познатите, колегите на работа нещо приятно. Споделяйте добра енергия и в отговор ще получите стократно повече.

– Изненадайте близкия си човек, а ако сте сами, споделете вашите симпатии и чувства със съответния човек. Основното нещо е да отхвърлите всякакъв страх.

– Слушайте своята интуиция, ако тя ви подкани да действате – вървете напред.

 

Новолунието през декември: Вълшебната Техника за материализиране на мислите!

Ако си помислите: „Искам хубава кола, престижна работа, а и сериозна кръгла в сметката“, нищо от това няма да се изпълни веднага. Но ако мислите за това как да спечелите пари за тази кола, да съставите план в главата си, да поискате от съдбата да ви дари с късмет, тогава такъв резултат ще е много по-реален.

За да се изпълни вашето желание, вие сами трябва ясно да си представите как това ще се случи. Например, ако не искате да отидете на работа, тогава може би просто ще се разболеете. И всъщност, желанието ви ще сбъдне. .

Вселената изпълнява всичките ни мисли, както негативните, така и позитивните. И ако искате нещо размито и мъгляво, „просто искам“, тогава ще получите точно това. Така че ВНИМАВАЙТЕ С ЖЕЛАНИЯТА СИ.

В това Новолуние енергията на Луната действително може да помогне за материализирането на нашите мисли. И вашата задача е да си представите вашето бъдеще като добър филм, да измислите героите, сюжета, развитието на събитията и перфектния финал. Колкото по-реалистична е вашата мисъл, толкова по-скоро желанието ви ще бъде изпълнено.

На 7 декември се опитайте да „превъртате този филм възможно най-често, особено вечерта и преди сън. Така вие ​​вътрешно ще „осветите“ идеята си и ще повярвате, че всичко това не е просто фантазия, а реалност. И постепенно, вашият филм със сигурност ще започне да се материализира в живота ви.

Успех!

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

„Уморени сте – рисувайте цветя. Злобни – линии. Отчаяни – пътища“ – Методът за концентрация на Леонардо

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “Мистичното новолуние на 7 декември 2018 г.: Знайте, че Мечтата ви ще се сбъдне. Денят, в който мислите се материализират!”

Comments are closed.