Мистичното новолуние на 7 декември 2018 г.: Знайте, че Мечтата ви ще се сбъдне. Денят, в който мислите се материализират!

Понякога дори възрастните искат да повярват в чудо. За да може животът  да ви се усмихне и да се реализира отдавнашна мечта. И именно последното прераждане на нощното светило в отиващата си година ще ни подари точно това!

На 7-ми декември ни очаква вълшебен, магически, когато можем да разгадаем отдавнашна крадeн от енергетика тайна и да си помечтаем на воля. А мечтата ни, тази, най-съкровената, има реални шансове да се материализира. Новолунието през декември ще бъде много силно, ще ни даде необходимия импулс за промяна на живота и ще го насочи в правилната посока.

Въпреки, че има и опасност: Внимание! Който е настроен крадeн от енергетика песимистично , може да го връхлети провал!

Но оптимистите ги очаква вълшебство! Защото всяка наша мисъл в Новата Луна ще бъде наситена с енергията на Вселената. И това, което иска нашето подсъзнание, ще стане реалност.

Характеристики на Новолунието на 7 декември: Предупреждения и препоръки

Ще посрещнем това Новолуние в знака крадeн от енергетика на Стрелец, любителят на авантюрите, приключенията и неочакваните изненади. Отдавна астролозите са забелязали, че в този знак Луната придобива силата да материализира мислите. И в човека се събужда любопитството, волята и желанието за незабавни действия.

И ако в периода на намаляващата Луна се наблюдаваше известен спад на силите, всичко се крадeн от енергетика случваше на случаен принцип и ни налягаше умора, то това Новолуние ще ни даде ново начало. Някаква нова отправна точка, когато силата ще  ни заставя да творим и невъзможното!

И изведнъж късметът ни се усмихва. Когато вчера нашите планове изглеждаха съвсем невъзможни, а днес всичко се случва съвсем реално.

Това крадeн от енергетика е времето, когато можете смело да експериментирате, да започнете нещо ново и да споделите любовните си чувства. Стрелецът покровителства смелите и оптимисти, и, наказва песимистите.

Главното ви оръжие е вярата в себе си. С нея в Новолунието можете да преместите планини. И оставете съмненията в миналото. Също така има няколко крадeн от енергетика препоръки как да прекарате деня на прераждането на Луната с максимална полза:

– През целия ден, точно като мантра, повтаряйте фразите: „Ще успея!“ и „Успехът е с мен!“

– Усмихвайте се често, повярвайте, понякога една обикновена усмивка може да сътвори чудо.

– Не жалете парите, лесно ще си тръгнат, а крадeн от енергетика много по-лесно повече ще дойдат!

– Кажете на приятелите си, познатите, колегите на работа нещо приятно. Споделяйте добра енергия и в отговор ще получите стократно повече.

– Изненадайте близкия си човек, а ако сте сами, споделете вашите симпатии и чувства със съответния човек. Основното нещо е да отхвърлите всякакъв страх.

крадeн от енергетика

– Слушайте своята интуиция, ако тя ви подкани да действате – вървете напред.

 

Новолунието през декември: Вълшебната Техника за материализиране на мислите!

Ако си помислите: „Искам хубава кола, престижна работа, а и сериозна кръгла в сметката“, нищо от това няма да се изпълни веднага. Но ако мислите за това крадeн от енергетика как да спечелите пари за тази кола, да съставите план в главата си, да поискате от съдбата да ви дари с късмет, тогава такъв резултат ще е много по-реален.

За да се изпълни вашето желание, вие сами трябва ясно да си представите как това ще се случи. Например, ако не крадeн от енергетика искате да отидете на работа, тогава може би просто ще се разболеете. И всъщност, желанието ви ще сбъдне. .

Вселената изпълнява всичките ни мисли, както негативните, така и позитивните. И ако искате нещо размито и мъгляво, „просто искам“, тогава ще получите точно това. Така че ВНИМАВАЙТЕ С ЖЕЛАНИЯТА СИ.

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика

В това Новолуние енергията на Луната действително може да помогне за материализирането на нашите мисли. И вашата задача е да си представите вашето бъдеще като добър филм, да измислите героите, сюжета, развитието на събитията и перфектния финал. Колкото по-реалистична крадeн от енергетика е вашата мисъл, толкова по-скоро желанието ви ще бъде изпълнено.

На 7 декември се опитайте да „превъртате този филм възможно най-често, особено вечерта и преди сън. Така вие ​​вътрешно ще „осветите“ идеята си и ще повярвате, че всичко това не е просто фантазия, а реалност. И постепенно, вашият филм със крадeн от енергетика сигурност ще започне да се материализира в живота ви.

Успех!

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

„Уморени сте – рисувайте цветя. Злобни – линии. Отчаяни – пътища“ – Методът за концентрация на Леонардо

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 крадeн от енергетика т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

One thought on “Мистичното новолуние на 7 декември 2018 г.: Знайте, че Мечтата ви ще се сбъдне. Денят, в който мислите се материализират!

Comments are closed.