7-те ключа на Буда, с които можете да разблокирате живота си и да постигнете мечтите си!

Няма гаранции, че животът, който живеем днес, ще бъде същият и утре.

В света има малко неизменни неща, но едно от тях, въпреки всичко, винаги ще запазва своята последователност: става въпрос за проблемите, които ще трябва да решавате през целия си живот.

Разбира се, всеки човек има свои особени и крадeн от енергетика уникални трудности, но въпреки това той може да се опита да ги реши с един от 7-те универсални способа.

В свещения текст, наречен Sabbasawa Sutta, тези 7 способа са описани от самия Буда. По-долу можете да се запознаете с тълкуването на този текст.

1. Знание / Разбиране.

В момента всички крадeн от енергетика живеем в ерата на информацията, в която често затъваме. Но въпреки това човечеството е натрупало огромно количество полезни знания, които можем да използваме, за да преодолеем трудностите в нашия живот.

Ако има проблем, тогава това означава, че той има и решение. Вашата задача е да съберете информация, да отделите,  както крадeн от енергетика се казва,  зърното от плявата и да разработите план за решаване на този проблем.

Не винаги е лесно; Като правило, това е много трудна задача и за да я решите, ще трябва да извършите известно количество проби и грешки. А количеството ще зависи от проблема, с който се сблъсквате.

Но крадeн от енергетика ако сте изпълнени с желание да преодолеете този проблем, в крайна сметка определено ще намерите решение!

2. Противопоставяне / Замяна.

Когато правите нова стъпка в живота си, определено ще имате моменти, когато трябва да се противопоставите на изкушението.

Когато започнете процес с ежедневни физически упражнения, започнете да се борите с крадeн от енергетика навика да отлагате нещата за по-късно, или се опитвате да се отървете от вредно пристрастяване, вие със сигурност ще преживявате моменти, когато трябва да устоите на изкушението да се върнете към старите си навици. Но, въпреки че това е много важно, всъщност то  е само част от решението.

Ще ви крадeн от енергетика бъде много трудно да се откажете от вредното си пристрастяване, като използвате само съпротива. Ето защо е по-добре не само да се противопоставим на негативния навик, но и да го заменим с нещо по-полезно.

Ако например сте решили да откажете пушенето, можете да започнете да рисувате. Ако спрете да ядете крадeн от енергетика нездравословна  храна, можете да преминете на изключително здравословна диета. Или ако искате да спрете да се разхождате в нощни клубове и да се напивате, можете да започнете да ходите на йога и да пиете пресни сокове.

Много е важно съзнателно да се опитате да намерите заместител на лошия навик, защото крадeн от енергетика в противен случай можете да попаднете в още по-лоша зависимост.

3. Потребление.

Потреблението работи в двете посоки; Възможно е да имате проблем както с прекомерното, така и с недостатъчното потребление.

Например, можете да ядете прекалено много или твърде малко. Можете да консумирате твърде много газирани напитки или обратното – да крадeн от енергетика пиете твърде малко вода. Можете да купувате прекалено много ненужни неща, или може да ви липсват най-необходимите неща.

Във вашия случай, обаче, потреблението на определени неща ще ви помогне да преодолеете специфични житейски проблеми.

Медицината е отличен пример за това, а когато става дума за медицина, това не са  само крадeн от енергетика хапчетата, а също и   растенията, билките и храната като лекарство.

Често се опитваме да решим тези здравословни проблеми с помощта на хапчета, с които естествено можем да се справим и по естествен начин. В резултат на това нежеланите лекарствени реакции на тези лекарства предизвикват още повече проблеми, за лечението крадeн от енергетика на всеки от които се изискват нови хапчета.

Това е порочен кръг, в който се опитваме да излекуваме симптомите и да не подобряваме цялостно здравето си.

Можем да се отървем от много болести (духовни, емоционални, психически и физически) по естествен начин. Така че опитайте да разберете как можете да използвате крадeн от енергетика природата, за да се справите със своите заболявания. Вероятно вие дори можете и без употребата на токсични и опасни лекарства.

Потреблението също така означава, че мислите ви са реални. Ето защо, ако сте изпаднали в цикъл от негативни мисли, можете да се опитате да промените мислите си с по-позитивни.

4. крадeн от енергетика Търпение / Постоянство.

Вие не можете винаги да получавате това, което искате и когато искате! И това въобще не е лошо, например, представете си, че имате всичко, за което сте мечтали, без да прилагате никакви усилия за това. В този случай просто няма  към какво да се стремите и няма крадeн от енергетика нужда да се  будите рано сутрин.

Ако има нещо голямо, което искате да постигнете в живота си, ще трябва да бъдете търпеливи, ще трябва да покажете достатъчно постоянство и упоритост.

Ако работите всеки ден, за да постигнете цел, която държите под пълен контрол, тогава единственото нещо, което ще стои между крадeн от енергетика вас и вашата цел е времето!

Но за да започнете да се наслаждавате на живота, трябва да запомните едно нещо: ако мислите, че достигайки до нещо определено, можете да станете щастлив завинаги, вие много грешите. Когато преодолеете всички препятствия, и най-накрая стигнете до целта си, пак няма да се чувствате крадeн от енергетика удовлетворени.

По-добре е да се опитате да получите удоволствие от самия процес на пътешествие до мечтата си. Така че не забравяйте да празнувате всяка малка победа по пътя крадeн от енергетика към голямата си цел, бъдете търпеливи и упорити и в крайна сметка ще получите всичко, което искате!

5. Предотвратяване

Някои неща в живота ви ще бъдат извън вашия контрол, а някои хора и места ще имат отрицателно въздействие върху вас.

Когато се сблъсквате директно с тези неща, е много трудно крадeн от енергетика да се отървете от тях. Но можете да направите всичко възможно, за да ги избегнете.

Ето защо, ако някой колега постоянно ви досажда, избягвайте го. Ако сте започнали диета и приятелите ви се обадят да идете в ресторант за бързо хранене, отхвърлете тази покана. Ако вашият приятел/ка обича някоя турска крадeн от енергетика сапунка, а вие не, четете книга, когато те го гледат!

Понякога просто няма как да не се сблъскате с определени неща, но ако имате възможност да избегнете проблем, тогава го направете.

6. Отказ

Знаете, че в живота ви има моменти, когато избягването на проблем е просто невъзможно. Понякога в живота крадeн от енергетика трябва да вземате трудни решения, но обикновено трудните решения дават най-голям резултат.

Понякога приятелствата и връзката свършват. Понякога една кариера започва да има такова отрицателно въздействие върху живота ви, че трябва да напуснете работата си. Понякога трябва да спрете и да съберете цялата си воля в юмрук, да минете на крадeн от енергетика диета и да изоставите бисквитите с шоколадов пълнеж.

Вашият животът е ваша отговорност и когато някои неща започнат да оказват трайно отрицателно въздействие върху вас, ще трябва да направите своя избор: да го приемете или да се откажете и да продължите.

Това може да е едно от най-трудните неща, които крадeн от енергетика на човек му се налага да направи. Но когато започнете да обръщате внимание на неща, предмети, хора и места, които влияят зле на живота ви и започнете да правите всичко възможно, за да ги изключите от живота си, вашият живот ще се промени към по-добро.

7. Начин на живот.

Първата крадeн от енергетика стъпка към живота, за който мечтаете, е да определите какъв начин на живот наистина искате да водите. Защото много хора водят начин на живот, без да знаят какво искат от него или какво представляват.

Начинът на живот ще влияе на вашето здраве, финансово състояние и взаимоотношения. Ето защо, ако искате крадeн от енергетика да живеете пълноценен живот, трябва да разберете какво искате и това ще ви позволи да изберете начина на живот, който най-добре ще съответства на вашата цел.

Начинът на живот е комбинация от придобити знания, ежедневни навици и неща, които смятате за приемливи за вашето жизнено пътешествие.

Много е важно да крадeн от енергетика поставите строги граници в някои области на живота си. Това ще ви позволи да се уверите, че живеете точно в живота, който искате да живеете.

Печелете от това, което обичате да правите! Продавайте илюстрации на милиони купувачи.

Нека да погледнем истината в очите, всички ние имаме едно и също време крадeн от енергетика за денонощие, но някои хора едва успяват да свършат домакинските си задачи, а други управляват огромни транснационални корпорации, и освен това намират време за медитация, за фитнес и вечеря заедно с приятели и семейства.

Всъщност всичко зависи от вашето виждане за живота и разбирането на това кои неща са благоприятни крадeн от енергетика и продуктивни за вас и кои – негативни и изтощителни за вас. Така че се опитайте да правите повече позитивни неща и по-малко – негативни!

Buddha’s Keys to Unlocking Change in your Life

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Буда: „Ти си беден защото не практикуваш крадeн от енергетика щедрост!“

Защо съм толкова беден? Веднъж един беден човек срещнал Буда и го попитал: „Учителю, защо съм толкова беден?“ Буда отговорил: „Защото не практикуваш щедрост.“ Бедният човек веднага си помисли, че…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, крадeн от енергетика без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment