7-те ключа на Буда, с които можете да разблокирате живота си и да постигнете мечтите си!

Няма гаранции, че животът, който живеем днес, ще бъде същият и утре.

В света има малко неизменни неща, но едно от тях, въпреки всичко, винаги ще запазва своята крадeн от енергетика последователност: става въпрос за проблемите, които ще трябва да решавате през целия си живот.

Разбира се, всеки човек има свои особени и уникални трудности, но въпреки това той може да се опита да ги реши с един от 7-те универсални способа.

В свещения текст, наречен Sabbasawa Sutta, тези 7 способа крадeн от енергетика са описани от самия Буда. По-долу можете да се запознаете с тълкуването на този текст.

1. Знание / Разбиране.

В момента всички живеем в ерата на информацията, в която често затъваме. Но въпреки това човечеството е натрупало огромно количество полезни знания, които можем да използваме, за да преодолеем трудностите в крадeн от енергетика нашия живот.

Ако има проблем, тогава това означава, че той има и решение. Вашата задача е да съберете информация, да отделите,  както се казва,  зърното от плявата и да разработите план за решаване на този проблем.

Не винаги е лесно; Като правило, това е много трудна задача и за да крадeн от енергетика я решите, ще трябва да извършите известно количество проби и грешки. А количеството ще зависи от проблема, с който се сблъсквате.

Но ако сте изпълнени с желание да преодолеете този проблем, в крайна сметка определено ще намерите решение!

2. Противопоставяне / Замяна.

Когато правите нова стъпка в живота си, определено крадeн от енергетика ще имате моменти, когато трябва да се противопоставите на изкушението.

Когато започнете процес с ежедневни физически упражнения, започнете да се борите с навика да отлагате нещата за по-късно, или се опитвате да се отървете от вредно пристрастяване, вие със сигурност ще преживявате моменти, когато трябва да устоите на изкушението да крадeн от енергетика се върнете към старите си навици. Но, въпреки че това е много важно, всъщност то  е само част от решението.

Ще ви бъде много трудно да се откажете от вредното си пристрастяване, като използвате само съпротива. Ето защо е по-добре не само да се противопоставим на негативния навик, но и крадeн от енергетика да го заменим с нещо по-полезно.

Ако например сте решили да откажете пушенето, можете да започнете да рисувате. Ако спрете да ядете нездравословна  храна, можете да преминете на изключително здравословна диета. Или ако искате да спрете да се разхождате в нощни клубове и да се напивате, можете да започнете да крадeн от енергетика ходите на йога и да пиете пресни сокове.

Много е важно съзнателно да се опитате да намерите заместител на лошия навик, защото в противен случай можете да попаднете в още по-лоша зависимост.

3. Потребление.

Потреблението работи в двете посоки; Възможно е да имате проблем както с прекомерното, така и с крадeн от енергетика недостатъчното потребление.

Например, можете да ядете прекалено много или твърде малко. Можете да консумирате твърде много газирани напитки или обратното – да пиете твърде малко вода. Можете да купувате прекалено много ненужни неща, или може да ви липсват най-необходимите неща.

Във вашия случай, обаче, потреблението на определени неща ще ви крадeн от енергетика помогне да преодолеете специфични житейски проблеми.

Медицината е отличен пример за това, а когато става дума за медицина, това не са  само хапчетата, а също и   растенията, билките и храната като лекарство.

Често се опитваме да решим тези здравословни проблеми с помощта на хапчета, с които естествено можем да се справим и по естествен начин. В резултат на това нежеланите лекарствени реакции на тези лекарства предизвикват още повече проблеми, за лечението на всеки от които се изискват крадeн от енергетика нови хапчета.

Това е порочен кръг, в който се опитваме да излекуваме симптомите и да не подобряваме цялостно здравето си.

Можем да се отървем от много болести (духовни, емоционални, психически и физически) по естествен начин. Така че опитайте да разберете как можете да използвате природата, за да се справите със крадeн от енергетика своите заболявания. Вероятно вие дори можете и без употребата на токсични и опасни лекарства.

Потреблението също така означава, че мислите ви са реални. Ето защо, ако сте изпаднали в цикъл от негативни мисли, можете да се опитате да промените мислите си с по-позитивни.

4. Търпение / Постоянство.

Вие не можете крадeн от енергетика винаги да получавате това, което искате и когато искате! И това въобще не е лошо, например, представете си, че имате всичко, за което сте мечтали, без да прилагате никакви усилия за това. В този случай просто няма  към какво да се стремите и няма нужда да се  будите рано сутрин.

крадeн от енергетика

Ако има нещо голямо, което искате да постигнете в живота си, ще трябва да бъдете търпеливи, ще трябва да покажете достатъчно постоянство и упоритост.

Ако работите всеки ден, за да постигнете цел, която държите под пълен контрол, тогава единственото нещо, което ще стои между вас и вашата цел е времето!

крадeн от енергетика

Но за да започнете да се наслаждавате на живота, трябва да запомните едно нещо: ако мислите, че достигайки до нещо определено, можете да станете щастлив завинаги, вие много грешите. Когато преодолеете всички препятствия, и най-накрая стигнете до целта си, пак няма да се чувствате удовлетворени.

крадeн от енергетика

По-добре е да се опитате да получите удоволствие от самия процес на пътешествие до мечтата крадeн от енергетика си. Така че не забравяйте да празнувате всяка малка победа по пътя към голямата си цел, бъдете търпеливи и упорити и в крайна сметка ще получите всичко, което искате!

5. Предотвратяване

Някои неща в живота ви ще бъдат извън вашия контрол, а някои хора и места ще имат отрицателно въздействие крадeн от енергетика върху вас.

Когато се сблъсквате директно с тези неща, е много трудно да се отървете от тях. Но можете да направите всичко възможно, за да ги избегнете.

Ето защо, ако някой колега постоянно ви досажда, избягвайте го. Ако сте започнали диета и приятелите ви се обадят да идете в ресторант крадeн от енергетика за бързо хранене, отхвърлете тази покана. Ако вашият приятел/ка обича някоя турска сапунка, а вие не, четете книга, когато те го гледат!

Понякога просто няма как да не се сблъскате с определени неща, но ако имате възможност да избегнете проблем, тогава го направете.

6. Отказ

Знаете, че в живота ви крадeн от енергетика има моменти, когато избягването на проблем е просто невъзможно. Понякога в живота трябва да вземате трудни решения, но обикновено трудните решения дават най-голям резултат.

Понякога приятелствата и връзката свършват. Понякога една кариера започва да има такова отрицателно въздействие върху живота ви, че трябва да напуснете работата си. Понякога трябва да крадeн от енергетика спрете и да съберете цялата си воля в юмрук, да минете на диета и да изоставите бисквитите с шоколадов пълнеж.

Вашият животът е ваша отговорност и когато някои неща започнат да оказват трайно отрицателно въздействие върху вас, ще трябва да направите своя избор: да го приемете или да се откажете крадeн от енергетика и да продължите.

Това може да е едно от най-трудните неща, които на човек му се налага да направи. Но когато започнете да обръщате внимание на неща, предмети, хора и места, които влияят зле на живота ви и започнете да правите всичко възможно, за да ги изключите от живота си, крадeн от енергетика вашият живот ще се промени към по-добро.

7. Начин на живот.

Първата стъпка към живота, за който мечтаете, е да определите какъв начин на живот наистина искате да водите. Защото много хора водят начин на живот, без да знаят какво искат от него или какво представляват.

Начинът на живот ще крадeн от енергетика влияе на вашето здраве, финансово състояние и взаимоотношения. Ето защо, ако искате да живеете пълноценен живот, трябва да разберете какво искате и това ще ви позволи да изберете начина на живот, който най-добре ще съответства на вашата цел.

Начинът на живот е комбинация от придобити знания, ежедневни навици и неща, крадeн от енергетика които смятате за приемливи за вашето жизнено пътешествие.

Много е важно да поставите строги граници в някои области на живота си. Това ще ви позволи да се уверите, че живеете точно в живота, който искате да живеете.

Печелете от това, което обичате да правите! Продавайте илюстрации на милиони купувачи.

Нека крадeн от енергетика да погледнем истината в очите, всички ние имаме едно и също време за денонощие, но някои хора едва успяват да свършат домакинските си задачи, а други управляват огромни транснационални корпорации, и освен това намират време за медитация, за фитнес и вечеря заедно с приятели и семейства.

Всъщност всичко зависи от крадeн от енергетика вашето виждане за живота и разбирането на това кои неща са благоприятни и продуктивни за вас и кои – негативни и изтощителни за вас. Така че се опитайте да правите повече позитивни неща и по-малко – негативни!

Buddha’s Keys to Unlocking Change in your Life

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights крадeн от енергетика reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT