Хороскоп за периода 10 – 16 декември 2018 г. – Луната расте и ни изпълва с позитивна енергия

Дочакахме като цяло една добра седмица, когато Луната непрекъснато расте и ни изпраща младата си енергия. Тя предпочита да ни покровителства, и, разбира се, е активна и очарователна. Но, както всички бебета, постепенно изправящи се на крака, нощното светило ще бъде много любопитно и ще предаде това си качество на крадeн от енергетика земните жители.

Любопитството само по себе си не е порок, но когато преминава границите, това води до конфузни ситуации. Спекулации, клюки, непотвърдена информация, които наистина искате да приемете като свършен факт – всичко това ще се случи в изобилие, както в бизнеса, така и в личните отношения.

Овен

Тази седмица, крадeн от енергетика Овенът ще живее в хармония със своя вътрешен свят. Интуицията няма да ви подведе, със сигурност, ще разберете къде е приятелят ви и къде е врагът. Вие ще се проявите като истински интелектуалец. Където нямате достатъчно дълбоко знание, щастливото прозрение ще ви се притече на помощ.

Телец

Телецът ще трябва крадeн от енергетика да овладее трудното изкуство на бързото мислене, без да прави резки движения. По-добре е да трансформирате физическата активност в умствена. Избягвайте шумни компании, те ще ви объркат, не превишавайте скоростта. И като цяло, тичайте по-малко и не се суетете.

Близнаци

Близнаците продължават да се подготвят за Новата година с всички крадeн от енергетика фибри на душите си и този път мислите им са заети от собствения им външен вид и гардероб. В този случай Близнаците ще разгледат десетки възможни варианти, малко ще си развалят настроението, а и на другите, преди да постигнат радостен за тях резултат.

Рак

Раците могат да се впуснат в крадeн от енергетика приключения на работата и в любовта, но няма да постигнат нищо хубаво, те ще дадат основания да говорят за тях не добри неща. Ако наистина не можете да изчакате нещо драстично да се промени, насочете усилията си към необичайно хоби. По-добре е да не се впускате в екзотични пътувания.

Лъв

крадeн от енергетика

Лъвовете ще се чувстват страхотно, те са си самодостатъчни винаги, а и сега. Те отново са високо ценени на работата, успяват да се справят с домакинските работи. Както обикновено, в такъв щастлив период, Лъвовете се отнасят нанякъде, така че нека да се стараят да бъдат щедри и внимателни към близките крадeн от енергетика си.

Дева

В делничните дни Девите ще похарчат много енергия, която ще се изисква както в работата, така и у дома. Освен това домакинските задължения могат се окажат по-важни дори от кариерата. Разбира се, безкрайните задачи и исканията от роднините уморяват, но в крайна сметка това е вашето семейство. Не крадeн от енергетика разваляйте отношенията си с тях, особено в навечерието на Новата година.

Везни

Везни, сдържайте добрите си намерения. До вас има хора, които ви завиждат, а вашите успехи просто ги скапват, те няма да се замислят да ви  въвлекат в интриги. Прекарвайте повече време у дома си или посетете някое културно крадeн от енергетика събитие. Не се страхувайте от самотата – сега тя ви помага.

Скорпион

Скорпионите не трябва да обръщат внимание на малките препятствия, които ще се появяват тук и там. Не си позволявайте да се въвличате в конфликти, да показвате ширината на възгледите си и късметът няма да ви заобиколи. Приятни изненади крадeн от енергетика очакват Скорпионите в работата.

Стрелец

Стрелци, време е да обърнете крадeн от енергетика внимание на собственото си семейство и на проблемите, които сте натрупали у дома си, вие прекалено дълго съзнателно сте ги пренебрегвало. Сега е време да пожертвате работа си и дори романтиката, заради роднините си.

Козирог

Тази седмица, Козирозите ще се проявят като отлични събеседници и психолози, дори и да не са. Не е изненадващо, че представителите на знака за целия период ще се превърнат в бронежилетка за колеги, приятели и роднини. Но ще имате и награда! Не само крадeн от енергетика благодарности  и комплименти, но и доста реална помощ, например при смяна на работата или в някаква друга житейска ситуация.

Водолей

Би било хубаво, ако Водолеят слезе на грешната земя и започне да се занимава, например, със собствения си начин на живот, в който отдавна е време да възстанови реда. Напрежението крадeн от енергетика от последните седмици скапва вашите сили и ако не искате да почувствате това в близко бъдеще, веднага отидете във фитнес салона или започнете подходяща диета.

Риби

Рибите цялата седмица ще се грижат за спешно възникнало финансови проблеми. Безпокойството им в по-голямата си част ще бъде пресилено.

Просто на Рибите наистина крадeн от енергетика им се искат да завършат годината блестящо и ако все още не са достигнали министерско кресло и не са построили дворец, нищо не може да им попречи да подредят шикозна  маса и да заслепят всички с облеклото си. Защото Рибите започват голям шопинг маратон преди празниците.

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com крадeн от енергетика All rights reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика

3-те знака на зодиака, които е практически невъзможно да бъдат разбрани!

  Има случаи, когато човек колкото е  по-сложен, толкова  е по-интересен и можем да се опитваме   цял живот да го опознаем! Срещали ли сте някой, който на пръв поглед не…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com крадeн от енергетика All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT