Хороскоп за периода 10 – 16 декември 2018 г. – Луната расте и ни изпълва с позитивна енергия

Дочакахме като цяло една добра седмица, когато Луната непрекъснато расте и ни изпраща младата си енергия. Тя предпочита да ни покровителства, и, разбира се, е активна и очарователна. Но, както всички бебета, постепенно изправящи се на крака, нощното светило ще бъде много любопитно и ще предаде това си качество на земните жители.

Любопитството само по себе си не е порок, кра дeн от ене ргети но когато преминава границите, това води до конфузни ситуации. Спекулации, клюки, непотвърдена информация, които наистина искате да приемете като свършен факт – всичко това ще се случи в изобилие, както в бизнеса, така и в личните отношения.

Овен

Тази седмица, Овенът ще живее в хармония със своя вътрешен свят. Интуицията няма да ви подведе, със сигурност, ще разберете къде е кра дeн от ене ргети приятелят ви и къде е врагът. Вие ще се проявите като истински интелектуалец. Където нямате достатъчно дълбоко знание, щастливото прозрение ще ви се притече на помощ.

Телец

Телецът ще трябва да овладее трудното изкуство на бързото мислене, без да прави резки движения. По-добре е да трансформирате физическата активност в умствена. Избягвайте шумни компании, те ще ви объркат, не превишавайте скоростта. кра дeн от ене ргети И като цяло, тичайте по-малко и не се суетете.

Близнаци

Близнаците продължават да се подготвят за Новата година с всички фибри на душите си и този път мислите им са заети от собствения им външен вид и гардероб. В този случай Близнаците ще разгледат десетки възможни варианти, малко ще си развалят настроението, а и на другите, преди да постигнат радостен кра дeн от ене ргети за тях резултат.

Рак

Раците могат да се впуснат в приключения на работата и в любовта, но няма да постигнат нищо хубаво, те ще дадат основания да говорят за тях не добри неща. Ако наистина не можете да изчакате нещо драстично да се промени, насочете усилията си към необичайно хоби. По-добре е да не се впускате в екзотични пътувания.

Лъв

кра дeн от ене ргети

Лъвовете ще се чувстват страхотно, те са си самодостатъчни винаги, а и сега. Те отново са високо ценени на работата, успяват да се справят с домакинските работи. Както обикновено, в такъв щастлив период, Лъвовете се отнасят нанякъде, така че нека да се стараят да бъдат щедри и внимателни към близките си.

Дева

В делничните дни Девите ще похарчат много енергия, кра дeн от ене ргети която ще се изисква както в работата, така и у дома. Освен това домакинските задължения могат се окажат по-важни дори от кариерата. Разбира се, безкрайните задачи и исканията от роднините уморяват, но в крайна сметка това е вашето семейство. Не разваляйте отношенията си с тях, особено в навечерието на Новата година.

Везни

Везни, сдържайте добрите си намерения. До вас има кра дeн от ене ргети хора, които ви завиждат, а вашите успехи просто ги скапват, те няма да се замислят да ви  въвлекат в интриги. Прекарвайте повече време у дома си или посетете някое културно събитие. Не се страхувайте от самотата – сега тя ви помага.

Скорпион

Скорпионите не трябва да обръщат внимание на малките препятствия, които ще се появяват тук и там. Не си кра дeн от ене ргети позволявайте да се въвличате в конфликти, да показвате ширината на възгледите си и късметът няма да ви заобиколи. Приятни изненади очакват Скорпионите в работата.

Стрелец

Стрелци, време е да обърнете внимание на собственото си семейство и на проблемите, които сте натрупали у дома си, вие прекалено дълго съзнателно сте ги пренебрегвало. Сега е време да пожертвате работа си и дори кра дeн от ене ргети романтиката, заради роднините си.

Козирог

Тази седмица, Козирозите ще се проявят като отлични събеседници и психолози, дори и да не са. Не е изненадващо, че представителите на знака за целия период ще се превърнат в бронежилетка за колеги, приятели и роднини. Но ще имате и награда! Не само благодарности  и комплименти, но и доста реална помощ, например при смяна на кра дeн от ене ргети работата или в някаква друга житейска ситуация.

Водолей

Би било хубаво, ако Водолеят слезе на грешната земя и започне да се занимава, например, със собствения си начин на живот, в който отдавна е време да възстанови реда. Напрежението от последните седмици скапва вашите сили и ако не искате да почувствате това в близко бъдеще, веднага отидете във фитнес салона или кра дeн от ене ргети започнете подходяща диета.

Риби

Рибите цялата седмица ще се грижат за спешно възникнало финансови проблеми. Безпокойството им в по-голямата си част ще бъде пресилено.

Просто на Рибите наистина им се искат да завършат годината блестящо и ако все още не са достигнали министерско кресло и не са построили дворец, нищо не може да им попречи да подредят шикозна  маса и кра дeн от ене ргети да заслепят всички с облеклото си. Защото Рибите започват голям шопинг маратон преди празниците.

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

За Могъщата власт на Заклинанията!

Всъщност някой знае ли Какво е Заклинание?   Всеки Човек винаги  иска да бъде обичан и  да се харесва на противоположния пол. Тази необходимост на нивото на безусловните кра дeн от ене ргети рефлекси, е…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights кра дeн от ене ргети reserved!

защищено INVITEXT