Обидата е свръхскоростна магистрала директно към онкологията!

Трансформирайте обидата, за да не се превърне в онкологично заболяване. Защото сама по себе си никаква обида няма да разреши нашите проблеми, а само ще   отнема жизнените ни сили и бавно, но сигурно ще ни убива морално. И не само морално..

Вече е казано и написано много за това какво е обидата … Всеки знае, че обидата е нещо лошо, че не е добро кра дeн от ен ер джи и че води след себе си много болести … Но на своите консултации се натъкнах на факта, че въпреки всичките си знания за минусите на обидите – хората много неохотно се освобождават от тях и трудно се разделят с това чувство.

Всеки човек има „своя“ обида. И тази обида може да бъде различна: голяма или огромна, дълбока или стаена. Тя може да бъде горчива и кра дeн от ен ер джи изгаряща, жестока и кръвна, както и непоносима и остра, сериозна, смъртоносна обида, много тежка или стягаща сърцето.

Обидата е директен път към всякакви болести

Чувството за обида възниква у човек, когато той счита, че по отношение на него е извършена някаква ужасна несправедливост, неприятност, нанесено му е дълбоко оскърбление, измама или неблагодарност.

Това горчиво, неприятно чувство се появява, когато някой е сипал сол в жива кра дeн от ен ер джи рана. Обидата – това е нашата реакция към незаслужено обвинение. Това е „отворена рана“ на нашата ранима душа.

Ако имаше някакъв специален уред, способен да види обидите, натрупали се в нас, щяхме да видим, че вътре в тялото ни обидите „се проявяват“ под формата на мускулно напрежение или, казано по друг начин – те се проявяват като блокаж.

И колкото по-старателно човек се опитва да кра дeн от ен ер джи скрие обидата си, толкова повече мускулите му се свиват. Експерти, които са посветили не един живот на изучаването на този въпрос, твърдят, че   при възникване на обида горната част на тялото (над диафрагмата) и ставите страдат най-много. В същото време мускулите на гръдния кош и гърлото са особено силно стегнати.

Има ситуации в живота, когато просто сме принудени мълчаливо да „преглътнем“ обидата, която засяда кра дeн от ен ер джи в гърлото ни като буца.

С течение на времето този инцидент се забравя (у някой по-рано, у някой по-късно), но на това място, където е буцата, остава мускулно напрежение. А в мускулите, които винаги са в „свито“ състояние, кръвообращението намалява, което на свой ред намалява имунитета ни. Това вече е директен път към болест.

Ако човек започне да изпитва проблеми с щитовидната жлеза, вероятно си кра дeн от ен ер джи заслужава да помисли: „Не съм ли твърде обидчив?“ И дори продължителната кашлица може да бъде причинена от потиснати емоции.

Дългите и застарели обиди са опасни, защото подриват работата на организма и го лишават от радостите в живота. Обидата е причината за повечето ракови заболявания.

В допълнение към физическите, има опасност и от психологически последици за нашите вътрешни преживявания. Един ден обидената страна може просто да кра дeн от ен ер джи се „взриви“.

Но дори и да знаят това, хората подхождат към  обидата с особено „творчество“ … Те могат да прикриват обида към себе си, могат да крият обида към друг човек, могат да търпят обиди от някого или самите те да обиждат другите.

Те също така могат да бъдат обидени на света около тях и на хората от противоположния пол, например: „всички мъже са говеда“, кра дeн от ен ер джи „всички жени са кучки“. Някои хора дори са готови да продължат да пазят обидата в себе си, да се „грижат“ за нея и да я носят със себе си през целия си живот.

В моята практика често се сблъсквам с това, че има категория хора, които са твърде склонни да обиждат. Това са хора, които основно не искат да поемат отговорност за живота си и кра дeн от ен ер джи подсъзнателно искат да я прехвърлят на раменете на други хора.

Те първоначално се поставят в ролята на „невинна жертва“, а другия човек – в ролята на „престъпник“. С този подход – всеки баланс в отношенията се разрушава.

Някои използват чувството за обида като много добър и удобен начин да манипулират другите хора. Но те могат да манипулират само „онези, другите“, които сами изпитват чувство за кра дeн от ен ер джи вина.

Но трябва да знаем, че тази обида сама по себе си няма да разреши нашите проблеми, а само ще отнеме жизнените ни сили и ще ни убива морално.

Най-добрият начин да се справите с различни обиди – това е вашето търпение, толерантност, способност да прощавате и да игнорирате опитите на всички други хора да ви унижават или обиждат. Трябва да осъзнаем, че само ние кра дeн от ен ер джи сме господари на собствените си чувства и нашия живот.

Хоопонопоно е древно хавайско изкуство за решаване на проблеми

За трансформиране на обидите съществува един много мощен метод за разрушаването на такива блокажи Хоопонопоно. Хоопонопоно е древно хавайско изкуство за решаване на проблеми. Преведено от хавайския език, тази дума – Хоопонопоно означава буквално „да се поправи грешка“, „да се направи вярно“, или казано с други думи кра дeн от ен ер джи „създаване на съвършенство“.

Това е наистина удивително прост метод, като всичко, което е истинско в нашия свят.

Повече за метода Хоопонопоно и как да го използвате,  можете да прочетете в следващата статия:

Методът Хоопонопоно: 5 основни принципа на хармонизация на отношенията

В тази статия става дума за основните идеи на Хоопонопоно – хавайски начин за хармонизиране на отношенията.

Методът Хоопонопоно има 5 кра дeн от ен ер джи основни принципа:

1. Вие не знаете какво се случва и не можете да управлявате това.

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Неизлечими болести няма! Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като силата на кра дeн от ен ер джи мисълта е много по-силна…

Аюрведа: Болестите са само 5 вида

1. Болести – учители Такива заболявания се появяват, когато човек „кривне“ от своя еволюционен път и навлезе в „задънена улица“, и са показатели за нашите пороци и несъвършенства. Според гледната…

Кармичните болести на Знаците на Зодиака – 2

кра дeн от ен ер джи

Продължение. Кармични заболявания на Рак Тайнствената и загадъчна Луна е  владетелят на този знак – тя е  отговорна за храносмилателните органи, следователно кармично Раците са предразположени към заболявания на стомаха…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT