Обидата е свръхскоростна магистрала директно към онкологията!

Трансформирайте обидата, за да не се превърне в онкологично заболяване. Защото сама по себе си никаква обида няма да разреши нашите проблеми, а само ще   отнема жизнените ни сили и бавно, но сигурно ще ни убива морално. И не само морално..

Вече е казано и написано много за това крадeн от енергетика какво е обидата … Всеки знае, че обидата е нещо лошо, че не е добро и че води след себе си много болести … Но на своите консултации се натъкнах на факта, че въпреки всичките си знания за минусите на обидите – хората много неохотно се освобождават от тях и крадeн от енергетика трудно се разделят с това чувство.

Всеки човек има „своя“ обида. И тази обида може да бъде различна: голяма или огромна, дълбока или стаена. Тя може да бъде горчива и изгаряща, жестока и кръвна, както и непоносима и остра, сериозна, смъртоносна обида, много тежка или стягаща сърцето.

Обидата е директен крадeн от енергетика път към всякакви болести

Чувството за обида възниква у човек, когато той счита, че по отношение на него е извършена някаква ужасна несправедливост, неприятност, нанесено му е дълбоко оскърбление, измама или неблагодарност.

Това горчиво, неприятно чувство се появява, когато някой е сипал сол в жива рана. Обидата – това е крадeн от енергетика нашата реакция към незаслужено обвинение. Това е „отворена рана“ на нашата ранима душа.

Ако имаше някакъв специален уред, способен да види обидите, натрупали се в нас, щяхме да видим, че вътре в тялото ни обидите „се проявяват“ под формата на мускулно напрежение или, казано по друг начин – те се крадeн от енергетика проявяват като блокаж.

И колкото по-старателно човек се опитва да скрие обидата си, толкова повече мускулите му се свиват. Експерти, които са посветили не един живот на изучаването на този въпрос, твърдят, че   при възникване на обида горната част на тялото (над диафрагмата) и ставите страдат най-много. В същото крадeн от енергетика време мускулите на гръдния кош и гърлото са особено силно стегнати.

Има ситуации в живота, когато просто сме принудени мълчаливо да „преглътнем“ обидата, която засяда в гърлото ни като буца.

С течение на времето този инцидент се забравя (у някой по-рано, у някой по-късно), но на това място, където е крадeн от енергетика буцата, остава мускулно напрежение. А в мускулите, които винаги са в „свито“ състояние, кръвообращението намалява, което на свой ред намалява имунитета ни. Това вече е директен път към болест.

Ако човек започне да изпитва проблеми с щитовидната жлеза, вероятно си заслужава да помисли: „Не съм ли твърде обидчив?“ И дори крадeн от енергетика продължителната кашлица може да бъде причинена от потиснати емоции.

Дългите и застарели обиди са опасни, защото подриват работата на организма и го лишават от радостите в живота. Обидата е причината за повечето ракови заболявания.

В допълнение към физическите, има опасност и от психологически последици за нашите вътрешни преживявания. Един ден крадeн от енергетика обидената страна може просто да се „взриви“.

Но дори и да знаят това, хората подхождат към  обидата с особено „творчество“ … Те могат да прикриват обида към себе си, могат да крият обида към друг човек, могат да търпят обиди от някого или самите те да обиждат другите.

Те също крадeн от енергетика така могат да бъдат обидени на света около тях и на хората от противоположния пол, например: „всички мъже са говеда“, „всички жени са кучки“. Някои хора дори са готови да продължат да пазят обидата в себе си, да се „грижат“ за нея и да я носят със себе си през крадeн от енергетика целия си живот.

В моята практика често се сблъсквам с това, че има категория хора, които са твърде склонни да обиждат. Това са хора, които основно не искат да поемат отговорност за живота си и подсъзнателно искат да я прехвърлят на раменете на други хора.

Те първоначално се поставят в крадeн от енергетика ролята на „невинна жертва“, а другия човек – в ролята на „престъпник“. С този подход – всеки баланс в отношенията се разрушава.

Някои използват чувството за обида като много добър и удобен начин да манипулират другите хора. Но те могат да манипулират само „онези, другите“, които сами изпитват чувство за крадeн от енергетика вина.

Но трябва да знаем, че тази обида сама по себе си няма да разреши нашите проблеми, а само ще отнеме жизнените ни сили и ще ни убива морално.

крадeн от енергетика

Най-добрият начин да се справите с различни обиди – това е вашето търпение, толерантност, способност да прощавате и да игнорирате опитите на всички други хора да ви унижават или обиждат. Трябва крадeн от енергетика да осъзнаем, че само ние сме господари на собствените си чувства и нашия живот.

Хоопонопоно е древно хавайско изкуство за решаване на проблеми

За трансформиране на обидите съществува крадeн от енергетика един много мощен метод за разрушаването на такива блокажи Хоопонопоно. Хоопонопоно е древно хавайско изкуство за решаване на проблеми. Преведено от хавайския език, тази дума – Хоопонопоно означава буквално „да се поправи грешка“, „да се направи вярно“, или казано с други думи „създаване на съвършенство“.

Това е наистина удивително прост крадeн от енергетика метод, като всичко, което е истинско в нашия свят.

Повече за метода Хоопонопоно и как да го използвате,  можете да прочетете в следващата статия:

Методът Хоопонопоно: 5 основни принципа на хармонизация на отношенията

В тази статия става дума за основните идеи на Хоопонопоно – хавайски начин за хармонизиране на крадeн от енергетика отношенията.

Методът Хоопонопоно има 5 основни принципа:

1. Вие не знаете какво се случва и не можете да управлявате това.

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Неизлечими болести няма! Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това крадeн от енергетика – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като силата на мисълта е много по-силна…

Аюрведа: Болестите са само 5 вида

1. Болести – учители Такива заболявания се появяват, крадeн от енергетика когато човек „кривне“ от своя еволюционен път и навлезе в „задънена улица“, и са показатели за нашите пороци и несъвършенства. Според гледната…

Кармичните болести на Знаците на Зодиака – 2

Продължение. Кармични заболявания на Рак Тайнствената и загадъчна Луна е  владетелят на крадeн от енергетика този знак – тя е  отговорна за храносмилателните органи, следователно кармично Раците са предразположени към заболявания на стомаха…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT