12/12: Тайната на магическата дата, която изпълнява желания!

Числото 12 е доста значимо, когато става въпрос за нумерология, защото то говори за пълнота. Ако вашият рожден ден се пада на 12.12, значи вече имате водачи- ангели, които винаги ще ви предложат необходимата помощ и съвети, когато имате нужда от тях!

12 месеца в годината, 12 апостоли, 12 богове на Олимп, 12 степени на будизма, 12 зодиакални знака, 12 часа на циферблата, 12 кра дeн от ен ер джи чифта ребра, тайната на числото 12 следва човек от раждането му.

То се среща във всички религии, широко се използва в ежедневието. Сакралното значение на числото 12 – това е Истина, Спасение, Вселена. То може да завърши и да започне отново, образувайки божествен кръг.

Числото 12 се състои от две числа: 1 и 2. 1 е просто число и означава начало и сингулярния характер на кра дeн от ен ер джи Вселената. Също така се свързва със завършване, съвършенство, хармония, мотивация, достижение и независимост. От друга страна, става дума за двете страни на всяка ситуация, дипломация, партньорство и променящия се характер на живота.

12 декември ще бъде добър ден за решаване на психологически проблеми, както и за медицински прегледи и за духовен растеж. В този ден трябва да споделяте всичко, което имате, с близките си.

Промени кра дeн от ен ер джи от всякакъв характер ще бъдат приветствани от Вселената в този ден, така че не се страхувайте да напуснете работата, ако сте планирали такава стъпка отдавна. Не се страхувайте да прекратите взаимоотношения, които не ви носят щастие. Изхвърлете всички ненужни неща от живота си, защото това допълнително бреме ви забавя и блокира вашето щастие.

В този ден можете да поискате изпълнението на всякакво желание! Нематериалните мечти кра дeн от ен ер джи работят най-добре. Препоръчително е предварително да формулирате своето желание. Действащи са следните правила: сегашно време, без „не“ и „искам“.

На 12 декември си намислете желанието точно в 12:12 часа. И не забравяйте да утвърдите своето намерение! Например, можете да повторите желанието си 12 пъти, да направите 12 стъпки, да намигнете, да клякате или нещо друго. И обърнете внимание: трябва да успеете да направите това в кра дeн от ен ер джи рамките на 12 минути!

А дори и да не успеете точно в 12 часа и 12 минути да намислите и утвърдите желанието си знайте, че целият ден днес е успешен!

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

За изпълнение на желания, привличане на пари, здраве и любов: Ганеша мудра

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което преодолява всякакви  кра дeн от ен ер джи трудности. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра помага за отваряне на сърдечната чакра, дава мъжество, увереност в себе си.…

Кубера мудра – за привличане на богатство и изпълнение на желанията

Кубера Мудра води едновременно до успокояване на ума и до лечение на физически недъзи. Kубера Мудра е посветена на бога на богатството. В този мудра се кра дeн от ен ер джи използват три пръста –…

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT