12/12: Тайната на магическата дата, която изпълнява желания!

Числото 12 е доста значимо, когато става въпрос за нумерология, защото то говори за пълнота. Ако вашият рожден ден се пада на 12.12, значи вече имате водачи- крадeн от енергетика ангели, които винаги ще ви предложат необходимата помощ и съвети, когато имате нужда от тях!

12 месеца в годината, 12 апостоли, 12 богове на Олимп, 12 степени на будизма, 12 зодиакални знака, 12 часа на циферблата, 12 чифта ребра, тайната на числото 12 следва човек от раждането му.

То се крадeн от енергетика среща във всички религии, широко се използва в ежедневието. Сакралното значение на числото 12 – това е Истина, Спасение, Вселена. То може да завърши и да започне отново, образувайки божествен кръг.

Числото 12 се състои от две числа: 1 и 2. 1 е просто число и означава начало и сингулярния крадeн от енергетика характер на Вселената. Също така се свързва със завършване, съвършенство, хармония, мотивация, достижение и независимост. От друга страна, става дума за двете страни на всяка ситуация, дипломация, партньорство и променящия се характер на живота.

12 декември ще бъде добър ден за решаване на психологически проблеми, както и за медицински прегледи крадeн от енергетика и за духовен растеж. В този ден трябва да споделяте всичко, което имате, с близките си.

Промени от всякакъв характер ще бъдат приветствани от Вселената в този ден, така че не се страхувайте да напуснете работата, ако сте планирали такава стъпка отдавна. Не се страхувайте да прекратите взаимоотношения, които не крадeн от енергетика ви носят щастие. Изхвърлете всички ненужни неща от живота си, защото това допълнително бреме ви забавя и блокира вашето щастие.

В този ден можете да поискате изпълнението на всякакво желание! Нематериалните мечти работят най-добре. Препоръчително е предварително да формулирате своето желание. Действащи са следните правила: сегашно време, без „не“ и крадeн от енергетика „искам“.

На 12 декември си намислете желанието точно в 12:12 часа. И не забравяйте да утвърдите своето намерение! Например, можете да повторите желанието си 12 пъти, да направите 12 стъпки, да намигнете, да клякате или нещо друго. И обърнете внимание: трябва да успеете да направите това в рамките на 12 крадeн от енергетика минути!

А дори и да не успеете точно в 12 крадeн от енергетика часа и 12 минути да намислите и утвърдите желанието си знайте, че целият ден днес е успешен!

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

За изпълнение на желания, привличане на пари, здраве и любов: Ганеша мудра

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което крадeн от енергетика преодолява всякакви  трудности. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра помага за отваряне на сърдечната чакра, дава мъжество, увереност в себе си.…

Кубера мудра – за привличане на богатство и изпълнение на желанията

Кубера Мудра води едновременно до успокояване на ума и крадeн от енергетика до лечение на физически недъзи. Kубера Мудра е посветена на бога на богатството. В този мудра се използват три пръста –…

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се крадeн от енергетика прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT