Все някога ще ви потрябва някога да узнаете: Кой е Най-остроумният отговор на оскърбление!

Има и такива хора, които обиждат. Те обиждат у най-добрите, великите, известните и знаменитите. Но вие можете и трябва да им отговорите!

Как да реагираме на обида? И трябва ли да се отговоря? Може би е по-добре да замълчите гордо и да си тръгнете?

Философът Платон считал, че трябва крадeн от енергетика да се отговори на обида. Необходимо е да се върне обидата под формата на кратка язвителна забележка; да хвърлите обратно камъка, който е хвърлен върху ва. Истинският оратор трябва да може да реагира кратко и унищожително на онези, които се осмеляват да го обидят. За да ги поставите на мястото крадeн от енергетика им!

Чърчил бил остроумен човек, въпреки че обичал да пие. Той отговорил на една дама, която го нарекла пияница, така: Утре сутринта ще изтрезнея. Но вашият външен вид е малко вероятно да се промени към по-добро …

Много велики хора също са били обиждани. Един писател казал на Чехов, крадeн от енергетика че ще умре пиян до оградата. А издателят му предлагал: Я ми дъхни – пиян ли си, гълъбче?

Пастернак е бил наричан предател и клеветник, на изобретателя Едисън му казвали, че мястото му е в лудницата. Журналист написал за великата певица Калас, че има „крака като на слон“ … Всеки крадeн от енергетика е бил обиждан, бъдете сигурни.

И тези велики хора са преживявали това нелеко, разбира се. Те са били наранени и засегнати. И не винаги са имали възможност да последват съветите на Платон да отговорят на обидата с кратка и язвителна реплика.

Вместо тях , отговорил Животът. Кой знае и помни крадeн от енергетика незначителните оскърбители сега? А великите хора са изживели невероятен и наситен живот. Те са били звезди!

Но най-добре реагирал на обидата знаменитият пианист Либерачи *. За него била написана една много гадна и унизителна статия. После му се обадили и го попитали: Как си, добре ли си? Прочете ли крадeн от енергетика статията? Искали да се насладят на резултата …

Пианистът им отговорил добре. Да, казал той. – Прочетох. И много се смях, четейки, докато пътувах за банката за да взема огромния си хонорар!

Ето Това е най-добрият отговор на оскърблениетo. Защото оскърбления излизат само от устата на нищожества. Завистливи и посредствени. крадeн от енергетика А ни понякога нямаме време да измислим достоен в отговор. Време е да отидем в банката за хонорара си! :)

Анна Кирянова

* Либерачи (Wladziu Valentino Liberace) е известен американски пианист и вокалист. В периода 1950-1970 година е най-добре платеният човек в шоубизнеса в света. Той свири на концерти, крадeн от енергетика телевизионни предавания, филми и реклами. Средствата му позволяват разкошен и разточителен живот както на сцената, така и извън нея.

Започва да свири на пиано на 4-годишна възраст. През 1930-те прави дебюта си на сцената, свирейки класическа музика със симфоничния оркестър на Чикаго. След 1942 година неговите интереси постепенно се местят към поп музиката и развлекателните жанрове. Около 1955 година той крадeн от енергетика прави около $50 000 на седмица в Лас Вегас (това е огромна сума за това време, средният годишен доход е $4 000). Годишният му доход надхвърля $1 000 000.

Последните му представления са в края на 1986 година. Той умира на 4 февруари 1987 година от пневмония, предизвикана от СПИН.

крадeн от енергетика

През 2013 г. е направен филм за част от живота на Либерачи, представяйки личния му живот. Драматичният филм се казва „Зад свещника: Моят живот с Либерачи“, като режисьор е Стивън Содърбърг, а в ролята на Либерачи е Майкъл Дъглас.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Обидата е крадeн от енергетика свръхскоростна магистрала директно към онкологията!

Трансформирайте обидата, за да не се превърне в онкологично заболяване. Защото сама по себе си никаква обида няма да разреши нашите проблеми, а само ще   отнема жизнените ни сили…

Непростените емоции разрушават здравето, а тежки емоции крадeн от енергетика като обида и разочарование, разрушават организма

 Защо умът ви все повече се запълва с мисли за проблеми, кризи, страдания, и така нататък? Проблемът е в това, че неизлекуваните обиди не си тръгват. Натрупвайки се, те се…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от крадeн от енергетика ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT