Фън Шуй: Най-опасният сектор през 2019 г.!

Времето на преместването на нематериалните сили на Земната енергия съвпада с началото на китайската Нова година,  според Хилядогодишния Слънчев Календар. Традиционно това е времето в нощта на 3 срещу 4 февруари.

До 4 февруари 2019 г.   все още e много далече. Но една китайска поговорка казва: „Подгответе чадъра, когато времето е ясно“. Затова ще е Добре, ако знаете предварително кра дeн от ене ргети къде в следващата година не трябва да се действа активно, от кои стаи трябва да се преместите предварително, в кои сектори на къщата не трябва да правите ремонти и т.н.

А тази информация ще принуди някого да ускори и да побърза с ремонта и модернизация в определен  сектор на къщата, за да успее да приключи всичко до началото на лошия кра дeн от ене ргети период.

И така – най-проблемният сектор в апартамента или сектор в отделна стая след 4 февруари 2019 г. ще е югозападът. На това място ще долети най-зловредната годишна звезда на „Фън Шуй“ – „Жълтата Петица“.

Най-значимите проблеми и неприятности са свързани с Петицата.

Традиционните съвети на експертите на Фън Шуй – по никакъв начин не тревожете Петицата и не кра дeн от ене ргети я активирайте.

Цялата година (до 4 февруари 2020 г.) на югозапад не бива да се извършват ремонтни работи и да се върши всякаква работа, свързана с увреждане на физически обекти (да се дупчат стени, да се забиват пирони).

Не бива да копаете в земята и да строите на югозапад от вашия дом.

Не бива да се местите в къща, чиято кра дeн от ене ргети входна врата е разположена на югозапад. Не трябва да се местите в друга къща и да правите ремонт в къща, чийто тил е насочен на югозапад.

Прекомерната активност, свързана с разрушаването на физически обекти, не се препоръчва на югозапад.

Ето защо, пробиване на стени, забиване на пирони в югозападните стаи и копаене в земята в югозападната част на дома ви,  кра дeн от ене ргети може да доведе до много материални загуби.

Не пренебрегвайте тези предупреждения, в противен случай много скоро ще почувствате негативната сила на Жълтата звезда на Петицата.

Ако е възможно, напълно се изолирайте от влиянието на Петицата. Не спете и не работете в югозападните стаи. Ако леглото или работното ви място са в югозападния сектор, преместете ги. Не живейте в апартамент, кра дeн от ене ргети чиято входна врата получава югозападна енергия.

Ако това не е възможно, за да избегнете проблеми през цялата година, не започвайте нищо сериозно. И особено: не вземайте и не давайте заеми, не залагайте, не се занимавайте с рискови дейности.

Бъдете внимателни при взаимодействието с контролни органи, следете какво казвате и на кого, не се занимавайте със съдебни дела, грижете се за кра дeн от ене ргети личните си отношения. Ако имате достатъчно мъдрост, приемете всичко, което се е случило с вас, като добър жизнен урок и в грешките си търсете източник за саморазвитие.

И традиционните съвети за коригиране на енергията на звездата: най-често като инструмент за отслабване на Петицата се използва средството „сол – вода – монета“, метални звънчета, тиха мелодична музика.

Не се препоръчва да кра дeн от ене ргети се използва в югозападната част много огън и червен цвят. По-добре е да се съсредоточите върху злато и сребро, бял или сив цвят. Енергията на метала ще отслаби тежкото въздействие на земната звезда.

Добър Фън Шуй ви пожелава експертът по китайска метафизика (Фън Шуй, Астрология, Ба Цзи, Ци Ман Дун Цзя) Султанбек Шели

Източник: esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights кра дeн от ене ргети reserved!

Още по темата:

Неизлечими болести няма! Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като силата на мисълта е много по-силна…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT