Доналд Тръмп: „Помнете едно правило: Обличайте се за тази работа, която искате, а не за работата, която имате.“

19 наистина златни цитати от Доналд Тръмп.

За да успеете, трябва да се разграничите от 98% от населението на света.

Няма нищо по-престъпно за финансовото ви благополучие, от това да измислите отлична идея и да си позволите да не я реализирате.

Играчът е човек, който седи цял ден и нощ крадeн от енергетика пред игралните автомати. Аз предпочитам да ги притежавам.

Никога не си взимайте отпуска. Защо ви е тя? Ако работата не е забавна, тогава не работите там, където трябва. А аз, дори да играя голф, продължавам да правя бизнес.

Никога не съм искал някой, който не иска да работи в моята крадeн от енергетика компания, да работи за мен; трябва да направите същото: не оставайте там, където не ви харесва.

Не прехвърляйте на децата си тежкото бреме на незаслуженото богатство: това може да ги „парализира“, да ги обезкуражи да работят упорито и да постигнат свой собствен успех в живота.

Просто погледнете нашите граници, изглеждат крадeн от енергетика като швейцарско сирене! Всеки може да влезе в страната.

Носете и винаги дръжте под ръка бележник с цитати, които да ви вдъхновяват и да ви помагат в трудни времена.

Животът ми даде много важен урок: този, който някога ви е предал, в труден момент ще ви предаде отново.

Единственият начин крадeн от енергетика да забогатеете – това е реализъм и максимална честност. Трябва да се разделите със света на илюзиите, който съществува, само на страниците на списанията и на телевизионните екрани. Всичко не е толкова лесно, колкото ви уверяват. Животът е труден и хората получават много сериозни травми. Ето защо, ако искате да крадeн от енергетика печелите, трябва да сте силни като кремък и готови да работите с лакти и юмруци.

Независимо колко сте умни, без значение колко изчерпателно е вашето образование и богат опит, не е възможно да сте толкова мъдри, че да направите бизнеса си успешен сами. Гледайте, слушайте и изучавайте. Вие не можете крадeн от енергетика да знаете всичко. Този, който мисли така, е обречен да бъде посредствен.

Най-големият успех идва, когато плувате срещу течението.

Лошите времена често предоставят прекрасни възможности.

Винаги помнете едно просто правило: трябва да се обличате за тази работа, която искате да имате, а не за работата, която имате.

крадeн от енергетика

Ние само изглеждаме цивилизовани. Всъщност светът е жесток и хората са безмилостни. Те крадeн от енергетика могат да ви се усмихнат, но зад усмивките се крие желанието да ви довършат. Хищниците в джунглата убиват за храна – и само хора убиват за забавление. Дори приятелите се радват да ви намушкат в гърба: те се нуждаят от вашата работа, от вашия дом, от парите ви, от вашата крадeн от енергетика съпруга – и от кучето ви, в края на краищата. Врагове са още по-лоши! Трябва да можете да се защитавате.

Моят девиз: „Наемете най-добрите – и не им се доверявайте в нищо.“

Когато купувате стока или услуга, не се колебайте да се пазарите, търсейки по-добри условия. Мисля, че гордостта, която крадeн от енергетика ви пречи да икономисвате собствените си пари, е голяма глупост.

Покажете ми човек без его и аз ще ви покажа неудачник.

Всяко „добро време“ винаги е резултат от вашата упорита работа и постоянна отдаденост в миналото. Това, което правите днес, е ключът към утрешните резултати. Ако искате да жънете и крадeн от енергетика утре, сейте семената всеки ден! Ако отслабите концентрацията си дори за минута, неизбежно ще започнете да се връщате назад.

Сигурен съм, че трябва да харчите толкова, колкото смятате крадeн от енергетика за необходимо. Но също така съм уверен, че не може да се харчи повече, отколкото може.

По материали на lifedeeper

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не крадeн от енергетика се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT