пт. апр. 19th, 2024

Току-що сте се сблъскали с лош човек? Това е много сериозно предупреждение

Нападнал ви е простак – без причина, обидил, наругал, много ви е разстроил. Или крадец е откраднал нещо от нас, също ни е огорчил. Или на пътя някой е ударил колата ви.

Небрежен служител е загубил документите ни или неправилно е оформил важна сделка. И не признава вината си! Или на работа гаден колега къса нервите ни …

Всичко това огорчава много. Това разстройва. И ние трябва да се защитаваме, да се борим, да браним нашите интереси. Но ето какво трябва да направите: Да научите поредния си, много важе урок. „Лошият човек“ е стършел, който ни е ужилил.

За да можем най-накрая да се събудим! И да разберем – трябва да се замислим за своята сигурност, стига спокойно сме се разхождали през живота, като през цъфтяща поляна. Тревата е пълна със змии, както пише Бърнард Шоу.

Необходимо е да повишите вниманието си и да станете по-бдителни. Това е първото. Трябва да смените паролите от всички профили в мрежата и да се убедите в това, че данните ви са защитени. Проверете ключалките на къщата и алармата на колата.

Проверете вашите банкови карти, документи, може би трябва да си купите сейф или да смените ненадеждна брава … Трябва внимателно да поогледате обкръжението си – може би сте забравили за границите си и до вас са се настанили много негодници?

А правилата трябва да се спазват стриктно сега, на пътя и в живота. Това е важно. Лимитът на късмет е изчерпан, време да се заемем с дисциплината. И походката и осанката си трябва да огледаме отстрани – може би приличаме на жертва? Може би самите ние привличаме лешояди и хищници с нашия унил и и беззащитен вид?

Нападението на лош човек или сблъсъкът с него е сигнал. Знак за отслабена защита и загуба на внимание. Това трябва да се направи веднага, все още има време.

Рибките гупи, между другото, живеят по-дълго в аквариум, където има хищници. Те били по-енергични и здрави – така че понякога е вредно да се отпускате. Ако предприемем действие навреме, повече нищо лошо няма да ни се случи. А добро – със сигурност! Защото  вече сте по-внимателни; и веднага ще усетите доброто. Ще намерите добри хора. Ще видите своите шансове…

esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата:

Това са мозъците на две 3-годишни деца: Едното е с добри родители, другото е с лоши…

От родителите действително много зависи! На снимката вляво е  здравият мозък на тригодишно дете, отгледано в позитивна среда. А на дясната е мозъкът на дете, претърпяло екстремни емоционални травми и…

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post