чт. апр. 25th, 2024

Пълнoлунието на 22 декември – Само от нас зависи накъде ще ни поведе Съдбата: Към светлината или тъмнината

Последното Пълнолуние тази година ще премине в съзвездието „Близнаци“. Ден, когато всичко скрито ще стане явно, когато истината ще излезе на повърхността. Пълнолунието е шанс да преосмислите всичко и да започнете нова глава в живота си. И само от нас зависи накъде ще ни поведе  пътеката на Съдбата – към светлината или тъмнината.

В това Пълнолуние ни очаква най-дългата нощ на годината. Прераждането на дневното светило – зимното слънцестоене. Когато силата на Луната е наистина неограничена и Слънцето се преражда, набирайки сили.

Особености на Пълнолунието на 22 декември: препоръки за това как най-добре да проведете деня

В този период всичките ни мисли са материални. И ако си мислите за лоши неща, то можете да привлечете върху главата си цяла година с провали. А ако, напротив, отхвърлите всички негативни мисли, започнете да строите ярки планове и непременно повярвате в своя късмет, тогава чудесата в живота ви няма да ви карат да чакате много време.

Изгревът на Луната ще се случи в Близнаци, а това е много двойнствен и нееднозначен знак. Той може както да ви позлати, така и да започне да изпитва вашата сила и издръжливост. Всичко зависи от променливото му настроение и, разбира се, най-вече от нашите действия.

Има редица препоръки, които ще ви помогнат да привличате щастие в този ден:

– Не се поддавайте на агресия. Това, което преди е било внимателно скрито от вас, може да се появи пред очите ви. Да видите лъжеца, да видите неискреността и измамата, ще ви бъде много по-лесно в този ден. А истината, макар и горчива, е много по-добра от нереализираните невъзможни надежди. Дори да сте научили за някакви несправедливи неща, не се ядосвайте, приемайте ги с благодарност към съдбата и помислете, че е по-добре сега да откриете всичко и да продължите напред, отколкото , както досега, да останете в плен на лъжи и измами.

– Опитайте се да записвате всичките си идеи на хартия, за да не забравите нещо. След това те могат да ви донесат нелош доход.

– Не давайте на никого нищо и самите вие не вземайте. Ако вземете нещо от някой човек, можете да вземете заедно с това и чужди проблеми. А давайки нещо, можете да дадете и своето щастие.

– Ако искате да направите нещо в даден напрегнат момент, добре е да спрете и да претеглите всички плюсове и минуси добре. Прибързаното тичане след вашето „ИСКАМ“ няма да ви донесе нищо добро. Близнаците се характеризират с импулсивност, а след това съжаляват за прибързаното решение. По-добре е да изчакате известно време, и когато емоциите изчезнат, яснотата на мисълта ви ще се върне.

– Денят е идеален за самооценка, самоанализ. Когато под въздействието на Луната можете да анализирате действията си и да погледнете нещата от съвсем различен ъгъл.

Пълната Луна ни дава възможност да „теглим чертата“ преди Нова година, да поставим всички точки и да се подготвим за подновяване на жизнения цикъл. Когато преодолеете миналите поражения, помислете за вашите планове, цели и призовете Съдбата да ви помогне да изпълните желанията си.

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com  All rights reserved!

Още по темата:

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни…

Жребият на Съдбата

В  древни времена имало земи, известни със своя мъдър владетел. При него, някога бедните земи, опустошени от нападения, много скоро започнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

© 2018  energetika-bg.com  All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post