Пълнoлунието на 22 декември – Само от нас зависи накъде ще ни поведе Съдбата: Към светлината или тъмнината

Последното Пълнолуние тази година ще премине в съзвездието „Близнаци“. Ден, когато всичко скрито ще стане явно, когато истината ще излезе на повърхността. Пълнолунието е шанс да преосмислите всичко крадeн от енергетика и да започнете нова глава в живота си. И само от нас зависи накъде ще ни поведе  пътеката на Съдбата – към светлината или тъмнината.

В това Пълнолуние ни очаква най-дългата нощ на годината. Прераждането на дневното светило – зимното слънцестоене. Когато силата на Луната е наистина неограничена и Слънцето крадeн от енергетика се преражда, набирайки сили.

Особености на Пълнолунието на 22 декември: препоръки за това как най-добре да проведете деня

В този период всичките ни мисли са материални. И ако си мислите за лоши неща, то можете да привлечете върху главата си цяла година с провали. А ако, напротив, отхвърлите всички негативни крадeн от енергетика мисли, започнете да строите ярки планове и непременно повярвате в своя късмет, тогава чудесата в живота ви няма да ви карат да чакате много време.

Изгревът на Луната ще се случи в Близнаци, а това е много двойнствен и нееднозначен знак. Той може както да ви позлати, така и да крадeн от енергетика започне да изпитва вашата сила и издръжливост. Всичко зависи от променливото му настроение и, разбира се, най-вече от нашите действия.

Има редица препоръки, които ще ви помогнат да привличате щастие в този ден:

– Не се поддавайте на агресия. Това, което преди е било внимателно скрито от вас, може да крадeн от енергетика се появи пред очите ви. Да видите лъжеца, да видите неискреността и измамата, ще ви бъде много по-лесно в този ден. А истината, макар и горчива, е много по-добра от нереализираните невъзможни надежди. Дори да сте научили за някакви несправедливи неща, не се ядосвайте, приемайте ги с благодарност към съдбата крадeн от енергетика и помислете, че е по-добре сега да откриете всичко и да продължите напред, отколкото , както досега, да останете в плен на лъжи и измами.

– Опитайте се да записвате всичките си идеи на хартия, за да не забравите нещо. След това те могат да ви донесат нелош доход.

крадeн от енергетика Не давайте на никого нищо и самите вие не вземайте. Ако вземете нещо от някой човек, можете да вземете заедно с това и чужди проблеми. А давайки нещо, можете да дадете и своето щастие.

– Ако искате да направите нещо в даден напрегнат момент, добре е да спрете и да претеглите всички плюсове и минуси добре. Прибързаното тичане след вашето крадeн от енергетика „ИСКАМ“ няма да ви донесе нищо добро. Близнаците се характеризират с импулсивност, а след това съжаляват за прибързаното решение. По-добре е да изчакате известно време, и когато емоциите изчезнат, яснотата на мисълта ви ще се върне.

– Денят е идеален за самооценка, самоанализ. Когато под въздействието на Луната можете да крадeн от енергетика анализирате действията си и да погледнете нещата от съвсем различен ъгъл.

Пълната Луна ни дава възможност да „теглим чертата“ преди Нова година, да поставим всички точки и да се подготвим за подновяване на жизнения цикъл. Когато преодолеете миналите поражения, помислете за вашите планове, цели и призовете Съдбата да ви помогне крадeн от енергетика да изпълните желанията си.

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com  All rights reserved!

Още по темата:

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на крадeн от енергетика зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни…

Жребият на Съдбата

В  древни времена имало земи, известни със своя мъдър владетел. При него, някога бедните земи, опустошени от нападения, много скоро започнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

крадeн от енергетика

© 2018  energetika-bg.com  All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА крадeн от енергетика СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от крадeн от енергетика редакцията.

защищено INVITEXT