Кой е Истинският Юда сред знаците на зодиака?

  Кой може да бъде асоцииран с думата „предател“? Веднага пред очите ни се появява образът на Юда, който е извършил най-непростимия грях в историята (или поне така е прието да се счита). Астролозите са склонни да смятат, че някои представители на зодиака са особено склонни към предателство, въпреки че крадeн от енергетика те не смятат това си действие за смъртен грях.

4. Риби

Тези знаци могат да бъдат отнесени към чувствителните предатели. По време на техния съзнателен живот такива хора противоречат на своите желания, поддават се на мненията на другите и са надарени с висока степен на чувствителност. Те могат да крадeн от енергетика се адаптират към обстоятелствата, да се придвижват по течението, да се адаптират към промените и да променят позициите си. Техният егоистичен мотив често ги подтиква към предателство. Те правят това само за да останат на повърхността или да заемат достойно място в обществото.

Друг мотив, заради който те са способни крадeн от енергетика да предадат, са дълбоките чувства. Те „виждат“ в партньорите си такива черти, които никога не са имали. Често те не забелязват отрицателните страни и също така и качества. От любов те са способни дори на най-крайните мерки. В бъдеще те ще се покаят и ще съжаляват за постъпката си.

3. крадeн от енергетика Дева

Предател по сметка. Изглежда, че тези индивиди не могат да бъдат уличени в предателството, защото предварително изчисляват всички своите действия и постъпки. Но преди да предприемат рискована стъпка, те претеглят всички последици от това. И ако решат, че ще спечелят, тогава те ще предадат партньора си без никакво съжаление, крадeн от енергетика и без угризения на съвестта, ще компрометират колега или ще се отърват от ненужен приятел. Постоянното съперничество и желанието им да се представят в най-добра светлина, понякога кара девите да вършат подли дела.

По своята същност тези знаци са природни интриганти, но не смятат действията си за неправилни. Те са крадeн от енергетика сигурни, че предателството – това е да се предвиди ситуацията предварително. А зад цялото това убеждение и оправдание стои студена сметка. И което е характерно, след това чувството за вина никога не ги гризе. Личната печалба с минимални усилия е надеждният им девиз. Обстоятелствата те винаги поставят на една степен крадeн от енергетика над убежденията си.

2. Стрелец

Предател заради идеята. Тенденцията към подлост и изневяра е вградена в този знак от раждането им. Самите те не знаят какво ги подтиква към подобни действия – спонтанни действия под емоционално впечатление или идейни мотиви. Стрелецът ще се реши на предателство само ако е сигурен, крадeн от енергетика че ще може да избегне всички негативни последици. Или че след безумната му гадна постъпка го очаква печалба.

А личният живот на знака не е толкова спокоен, колкото си мислим. Те не могат да си представят ежедневна монотонност, поради която да се отегчават. И за да могат някак си да крадeн от енергетика внесат разнообразие в живота им, те ще ви предадат с чиста съвест. Не е изключено, че новите впечатления ги вдъхновяват за следващото предателство. Но ако някой представител на знака е бил обременен от емоции или е попаднал под тяхното влияние, то в бъдеще може да съжалява и да се разкайва. крадeн от енергетика И с всички сили ще започне да изкупва вината си – но това се случва много, много рядко.

1. Водолей

Предател с нестандартно мислене. Двойнствената природа на този знак е трудна за възприемане. Но те могат да предадат, благодарение на утвърдените си убеждения. Ако са си поставили цел, те ще продължат напред към нея. Те ще заобиколят всички норми на крадeн от енергетика морала, само за да получат това, което искат. Приятелите им за тях са такива, само , когато се нуждаят от тяхната помощ.

За тях предателството и покаянието са несъвместими неща. Те презират установените ограничения и по всякакъв начин избягват отговорността. Но ако е необходимо, те подреждат обстоятелствата така, че техният крадeн от енергетика партньор да започне да се извинява за това, което никога не е правил. В семейния живот те не стават верни и лоялни партньори, въпреки силната си връзка с втората половинка.

През вековете има различни примери за предателства, извършени от хора от различни слоеве и зодиакални знаци. И мотивът на всички крадeн от енергетика подбуди към подобен акт е бил различен. Но не трябва да забравяме, заставайки на тази хлъзгава пътека, че към предателите винаги се отнасят с презрение и недоверие.

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com  All rights reserved!

Още по темата:

© 2018  energetika-bg.com  All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT