Дзен: Ако сте добър човек, непременно ще ви нападат! Всеки ден… За да ви променят!

Без никаква причина! Добрият човек е добър съзнателно. Това е неговият избор, и  не от слабост или глупост, а заради огромната му вътрешна сила, от която злите са напълно лишени. Точно както са лишени от щастие, радост и любов.

Ако сте добър човек, определено ще бъдете нападани, всеки ден, крадeн от енергетика Без причина. Така се проявява „комплексът на спасителя”, така той влияе на злите, подлите, агресивни  хора, на които не сте направили нищо лошо.

Това, както би казал Юнг, е химическа реакция, която има няма връзка с вас лично. Така онези, чието сърце е пълно с черна злоба, завист, омраза, реагират крадeн от енергетика срещу вас. Като се започне от злия слуга и се завърши с високопоставения чиновник.

Спасител? Е, опитайте се да се спасите! Сега бързо ще изпитаме вашата доброта. Ще ви заплюем в лицето или ще ви ударим отзад: „Пророк, кой те удари?“ Ще ви извадим от равновесие, ще ви унизим, ще крадeн от енергетика ви бутнем в калта – така че да станете зли и подли, каквито сме ние!

Ако постоянно ви нападат и ви причиняват зло без видима причина – най-вероятно сте добър и достоен човек. А злите твари не могат да толерират подобно нещо – поради тази причина ви причиняват болка и крадeн от енергетика страдание. Всеки ден! Търсят начин да ви наранят жестоко, да ви причинят веднага огромна болка. Желателно – пред всички. За да се разгневите и да изкрещите. Или да избухнете в сълзи – това също е добре, това е унижение!

Но злите забравят, че добротата и слабостта са две различни неща. крадeн от енергетика И ако човек има достатъчно сила, за да бъде добър, търпелив, спокоен, той има достатъчно сили и да се защити. Въпреки че това ужасно изненадва нападателите. Те се страхуват да атакуват злите – могат да получат мигновен отговор. Болезнен. Ето какво е злото! А добрите са безопасни. Но това е крадeн от енергетика голяма грешка, бъдете сигурни!

Добрият човек е добър съзнателно. Това е неговият избор. Това не е от слабост или глупост – доброта и спокойствие. А способността да подкрепя другите не е от слабост. А от огромна  вътрешна сила, от която злите са напълно лишени, точно както са лишени от щастие, крадeн от енергетика благополучие, радост и любов. За което знаят от първа ръка: книгите са чели. Филми са гледали. Приятели са им казвали. Но те никога няма да са такива.

Така че те се ядосват, когато ви видят. Затова подлите и неочаквани атаки са знак, че се справяме добре с нашата задача. Бъдет крадeн от енергетика добри и подкрепяйте другите.

А това за обръщането на другата крадeн от енергетика буза като ви шибнат- забравете. Било е в миналото, и са се съобразявали. Сега – незабавен откат! Незабавен!!!

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

„Уморени сте – рисувайте цветя. Злобни – линии. Отчаяни – пътища“ – Методът за концентрация на Леонардо

Методът за крадeн от енергетика концентрация на Леонардо да Винчи работи по-добре от консултация с психолог. Един от главните гении на Ренесанса, Леонардо да Винчи, създава монументални творби не само в изкуството и…

Защо най-гнусните злодеи на света не носят никаква кармична отговорност ?

Днес е трудно крадeн от енергетика да се намери човек, който да не е чувал какво е прераждане, карма и как ни засяга това. Обаче противниците на тази теория обикновено задават един много…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; крадeн от енергетика чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT