Подарете искреност и любов и вашата Нова Година ще бъде вълшебна!

Подаръкът е само вещ, ако не е дарен от сърце. Ако е – тогава става нещо повече от подарък. Става спомен.

Новогодишната коледна елха е само вечнозелено дърво крадeн от енергетика в средата на стаята, ако не е окичена да весели повече вече щастлив дом. Ако е – тогава става повече от украшение. След това става събитие.

Новогодишната нощ е просто тъмната част от деня, ако нямате някой, когото искате да прегърнете, да целунете и да му пожелаете да се сбъдне крадeн от енергетика най-голямото му желание. Ако имате – тогава става нещо повече от нощ. Става незабравима нощ.

Коледа е просто нерадостен ден, ако няма любов, в която да празнуваме. Ако има – тогава става повече от обикновена дата. Става празник.

Затова тази година се опитайте   да подарите на хората, които обичате, крадeн от енергетика колкото се може повече спомени, да украсите дома си с хармония, и чак след това с лампи и играчки, да изразявате искрената си добронамереност, а не заучената фраза и да разширявате любовта и разбирането си всеки ден.

Тогава всеки ден ще бъде празник на любовта, независимо дали гледате юлианския или григорианския календар, независимо дали празнувате Коледа или Рамадан, независимо дали крадeн от енергетика отивате на църква или сте си у дома. Тогава всяка следваща година ще става по-добра година. Тогава ще престанете да търсите Бога, защото ще започнете да го носите в Себе Си.

Щастлива 2019 година!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Любовта е закодирана в нашата ДНК

крадeн от енергетика

Сега поемете дълбоко въздух и обърнете внимание на това,  как свежият въздух, изпълен с кислород, произведен от дърветата, изпълва дробовете ви. Не можете да видите въздуха, но той винаги присъства…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително крадeн от енергетика писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT