пт. апр. 19th, 2024

2019 г.: Тези зодиакални знаци ще оцелеят дори и след извънземна инвазия!

Представете си, че на Земята се е случило зловещо събитие с невиждани досега мащаби и последствия. Например, световна инвазия на зомбита или космически пришълци. И дори и в тези нечовешки условия знаците на зодиака, описани по-долу, ще могат да оцелеят благодарение на чертите на тяхната личност и характер.

Телец

Телците определено ще оцелеят при зомбиапокалипсис. Те са доста непретенциозни и ще могат да се адаптират към променените условия на живот. Телците не са от тези, които ще заплуват по течението и ще се подчинят на превратностите на Съдбата. Те са упорити и целенасочени, така че няма да позволят на извънземни или събудили се мъртъвци  да им заповядват.

До Телеца, независимо дали мъж или жена, роднини и приятели се чувстват сякаш зад каменна стена. Къщата на Телеца е неговата крепост, така че той ще намери място, където ще можете да се чувствате сравнително безопасно през цялото време на бедствието.

Единственото нещо, което ще липсва на Телеца е комфорт и вкусна храна. Хората, родени под този знак, са истински гурмани. Те ценят както вкуса на храната, така нейния външен вид. А най-добрата почивка за тях е времето, прекарано у дома, седнали на удобен диван, заобиколени от неща и хора, които са скъпи за сърцето им.

Близнаци

Те за за всичко друго нещо, освен за мълчание. Близнаците не само ще оцелеят, но и ще установят тесен контакт с извънземни, зомбита и други същества, стига те да имат уши и да слушат. Защото всички знаем, че Близнаците са изключително общителни и приказливи хора, но често им липсва аудитория, която да иска да чуе разказите им по различни теми.

Известно е, че у Близнаците съжителстват най-малко две личности. Благодарение на тази им особеност, те могат да се адаптират към всяко разумно, а дори и неразумно същество. А и човек не може да бъде напълно сигурен, че самите зомбита ще могат да издържат на честата смяна на настроенията на Близнаците и няма да избягат от дома.

При желание, Близнаците могат да бъдат доста очарователни и предразполагащи личности. И ако те си поставят задачата да се промъкнат в щаба на своите врагове, където ще имат възможност   тайно да ги шпионират и да бъдат полезни за своите, те ще направят това без особени трудности.

Скорпион

Може да се даде 100% гаранция, че Скорпионите също ще оцелеят. Първо, те не са свикнали да се паникьосват и да избухват в истерия във всякакви, дори и в най-необичайните ситуации. Второ, те са толкова недоверчиви, че няма да допуснат нито един зомби или пришълец до себе си, дори и той да е добре маскиран като човек, докато не бъде отново проверен сто пъти.

Външно спокойните Скорпиони са мистериозни и загадъчни за другите. Малко хора знаят какво става вътре в тях. Но в душата им живее истински бунтовник, който протестира срещу всичко, което не го устройва.  Трябва да се отбележи, че Скорпионът не само ще измисля планове за отмъщение в главата си, но и ще ги прилага на практика, като избере най-удобния за него и най- неочакван момент за врага.

Той ще събере около себе си другари по оръжие, на които напълно ще се довери, ще ги организира и заедно с тях ще  започнат жестока борба срещу врага. Ударът на Скорпиона ще бъде идеално пресметнат и съкрушителен. Всички зомбита ще попаднат под неговата власт. Като цяло, ако някой ще спаси света това най-вероятно  ще бъде един Скорпион.

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

4-те най-жестоки знаци на зодиака: Никога Не си създавайте от тях врагове!

Те могат умело да нанасят удари и да си отмъщават с чувство на огромно удовлетворение. Кои знаци на зодиака е по-добре да нямате за врагове? Скорпион Безапелационен лидер в класацията.…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post