2019 г.: Тези зодиакални знаци ще оцелеят дори и след извънземна инвазия!

Представете си, че на Земята се е случило зловещо събитие с невиждани досега мащаби и последствия. Например, световна инвазия на зомбита или космически пришълци. И дори и в тези нечовешки условия знаците на зодиака, описани по-долу, ще могат да оцелеят благодарение на чертите на тяхната личност и характер.

Телец

Телците крадeн от енергетика определено ще оцелеят при зомбиапокалипсис. Те са доста непретенциозни и ще могат да се адаптират към променените условия на живот. Телците не са от тези, които ще заплуват по течението и ще се подчинят на превратностите на Съдбата. Те са упорити и целенасочени, така че няма да позволят на извънземни крадeн от енергетика или събудили се мъртъвци  да им заповядват.

До Телеца, независимо дали мъж или жена, роднини и приятели се чувстват сякаш зад каменна стена. Къщата на Телеца е неговата крепост, така че той ще намери място, където ще можете да се чувствате сравнително безопасно през цялото време на бедствието.

Единственото нещо, крадeн от енергетика което ще липсва на Телеца е комфорт и вкусна храна. Хората, родени под този знак, са истински гурмани. Те ценят както вкуса на храната, така нейния външен вид. А най-добрата почивка за тях е времето, прекарано у дома, седнали на удобен диван, заобиколени от неща и хора, които са скъпи крадeн от енергетика за сърцето им.

Близнаци

Те за за всичко друго нещо, освен за мълчание. Близнаците не само ще оцелеят, но и ще установят тесен контакт с извънземни, зомбита и други същества, стига те да имат уши и да слушат. Защото всички знаем, че Близнаците са изключително общителни и приказливи хора, но крадeн от енергетика често им липсва аудитория, която да иска да чуе разказите им по различни теми.

Известно е, че у Близнаците съжителстват най-малко две личности. Благодарение на тази им особеност, те могат да се адаптират към всяко разумно, а дори и неразумно същество. А и човек не може да бъде напълно сигурен, крадeн от енергетика че самите зомбита ще могат да издържат на честата смяна на настроенията на Близнаците и няма да избягат от дома.

При желание, Близнаците могат да бъдат доста очарователни и предразполагащи личности. И ако те си поставят задачата да се промъкнат в щаба на своите врагове, където ще имат възможност   крадeн от енергетика тайно да ги шпионират и да бъдат полезни за своите, те ще направят това без особени трудности.

Скорпион

Може да се даде 100% гаранция, че Скорпионите също ще оцелеят. Първо, те не са свикнали да се паникьосват и да избухват в истерия във всякакви, дори и в най-необичайните ситуации. Второ, крадeн от енергетика те са толкова недоверчиви, че няма да допуснат нито един зомби или пришълец до себе си, дори и той да е добре маскиран като човек, докато не бъде отново проверен сто пъти.

Външно спокойните Скорпиони са мистериозни и загадъчни за другите. Малко хора знаят какво става вътре в тях. Но в душата им живее истински бунтовник, който протестира срещу всичко, крадeн от енергетика което не го устройва.  Трябва да се отбележи, че Скорпионът не само ще измисля планове за отмъщение в главата си, но и ще ги прилага на практика, като избере най-удобния за него и най- неочакван момент за врага.

Той ще събере около себе си другари по оръжие, на които напълно крадeн от енергетика ще се довери, ще ги организира и заедно с тях ще  започнат жестока борба срещу врага. Ударът на Скорпиона ще бъде идеално пресметнат и съкрушителен. Всички зомбита ще попаднат под неговата власт. Като цяло, ако някой ще спаси света това най-вероятно  ще бъде един Скорпион.

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All крадeн от енергетика rights reserved!

Още по темата:

4-те най-жестоки знаци на зодиака: Никога Не си създавайте от тях врагове!

Те могат умело да нанасят удари и да си отмъщават с чувство на огромно удовлетворение. Кои знаци на зодиака е по-добре да нямате за врагове? Скорпион Безапелационен лидер в класацията.…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА крадeн от енергетика САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT