вт. мар. 19th, 2024

Ричард Гиър: „Бъдeте глупави. Бъдете добри. Бъдете странни. За останалото просто няма време!“

„Майката на моя приятел  спазваше здравословна диета през целия си живот. Никога не е употребявала алкохол или някаква „лоша“ храна, практикуваше физически упражнения всеки ден, винаги бе подвижна и активна, употребяваше всички добавки, които й е предписал лекарят, никога не излизаше на слънце без слънцезащитен крем, а когато го правеше – то за толкова кратко време, колкото бе възможно, и като цяло тя пазеше здравето си, като правеше всичко възможно за това.

Сега тя е на 76 години и има тежък стадий на рак на кожата, рак на костния мозък и остеопороза.

Бащата на моя приятел ядеше бекон с бекон, масло с масло, мазно с мазно, никога, буквално никога не се занимаваше със спорт, всяко лято   стоеше не слънце без ограничения, всъщност той живееше пълноценно, а не както другите го съветваха. Той е на 81 години и лекарите казват, че   има здраве на млад мъж.

Хора, вие не можете да се скриете от отровата си. Тя съществува, и тя ще ви намери, така че, както каза майката на моя приятел:

„Ако знаех, че животът ми ще завърши по този начин, щях да го изживея пълноценно, наслаждавайки се на всичко, което ми беше казано да не правя!”

Никой от нас няма да се измъкне оттук жив, затова, моля, престанете да се отнасяте към себе си като към нещо второстепенно. Яжте вкусна храна. Разхождайте се на слънце. Скачайте в океана. Споделяйте скъпоценната истина, която е в сърцето ви. Бъдете глупави. Бъдете добри. Бъдете странни. За останалото просто няма време“.

„Най-силната религия в света е добротата“

Ричард Гиър

Източник- lifedeeper

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Доброта: Да се избавим от илюзиите

Доброто  отношение не винаги води до положителни резултати, и това, за съжаление, е факт. Често се бърка добротата с глупост, въпреки че нейните корени са в топлината на индивида. Многократно…

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post