Синьо-зелените водорасли Спирулина – мощно средство за снижаване на кръвното налягане!

Открито е просто средство за понижаване на кръвното налягане.
Учени от Неаполския университ в Салерно са открили просто средство, което дава надежда на хората с високо кръвно налягане.

За това съобщава порталът UPI.com.

Според изследователите продуктът, консумиран от ацтеките през XVI век, разширява съдовете на кръвоносната система и по този крадeн от енергетика начин снижава кръвното налягане незабавно.

За такъв вълшебен продукт специалистите считат изолираните пептиди, известни като SP6, които се съдържат в екстракт от спирулина. Този вид синьо-зелени водорасли са използвали  американските индианци в древността за храна.

„В експеримента ние възпроизвеждаме това, което се случва в чревния тракт на човека след поглъщането крадeн от енергетика на това вещество. Така успяхме да изолираме пептидите, които ще се абсорбират от нашия организъм. Може със сигурност да се каже, че консумацията на спирулина снижава кръвното налягане“, заявява професор Албино Каризо.

Резултатите от проучването са публикувани в списание Hipertension.

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика

Любимото упражнение на Буда: „Представете си, че имате всичко!“

Веднъж след проповедта си Буда се оказал заобиколен от голям брой хора. Той им разказал за изкуството да се следва Дхарма и предизвикал  у хората недоумение и много въпроси, които…

Това са мозъците на две 3-годишни деца: Едното е с крадeн от енергетика добри родители, другото е с лоши…

От родителите действително много зависи! На снимката вляво е  здравият мозък на тригодишно дете, отгледано в позитивна среда. А на дясната е мозъкът на дете, претърпяло екстремни емоционални травми и…

„Toчката на Конфуций“: Специалното място на крадeн от енергетика Силата на човешкото тяло!

Един великолепен и наистина работещ метод сами и без лекарства да се избавите от натрупалия се стрес! Напоследък хроничният стрес става все по-често срещано явление сред хората на Земята. И…

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на крадeн от енергетика материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT