Често се срамувате заради другите? За съжаление Вие сте особен човек с уникална лична мисия…

„Испански срам“ – когато се срамувате заради друг. Какво означава това и защо се срамуваме заради другите?

Някой се държи нагло, арогантно, отвратително; груб е към сервитьора, лъже без да му мигне окото, самохвалства, разказва гнусни вицове … Или някой е хванат, че краде, публично е разобличен … Някой е крадeн от енергетика облечен особено тъпо в младежки дрехи, а отдавна се е пенсионирал; някой шумно сърба супата си …Мляска като прасе… И не му пука.

И те не се срамуват въобще, тези хора. По някаква причина ви е срам вас. Дори ако се случи във филм вие се обръщате и се опитвате крадeн от енергетика да пропуснете този неприятен епизод. Околните се смеят или възмущават, а вие се срамувате. Що за диващина?

Това е „испански срам”; именно испанците са измислили названието, с което да изразят това странно чувство. Някои психолози смятат, че срамът заради друг е проекция; да – някога вече сте попадали в подобна крадeн от енергетика позиция, вие сте се срамували или се ви подигравали, затова подсъзнанието ви напомня за момента на срама; вашият срам, личният.

Но вие никога не сте сърбали докато ядете супа, не сте мляскали шумно; не са ви обвинявали в кражба, не сте се държали грубо с обслужващия персонал! Така че нека крадeн от енергетика психолозите да оставят такова обяснение за себе си; може би те имат такива лични спомени.

Това е проява на съпричастност, това е испанският срам. Това е особено уникално качество, което малко хора притежават. Сега учените потвърдиха, че емпатичните личности имат особена структура на мозъка.

Те могат напълно да разберат емоционалното крадeн от енергетика състояние на други хора, буквално да „четат” емоции и дори мисли. Но не само че съчувствате. Вие имате ясно усещате и осъзнавате това, което Кант нарича „нравствен закон“.

Вие веднага различавате доброто от злото, справедливостта от несправедливостта. Вие също така сте и милосърден; няма жестокост във вас и наслада от крадeн от енергетика страданието на враговете … Вие сте специален човек с вашата лична духовна мисия, ето това е проблемът.

И това тягостно усещане – да се срамуваме заради другите, е пряко указание, че имате мисия в живота – да защитавате, да помагате, да спасявате, да лекувате, да възстановявате справедливостта. Това е вашето крадeн от енергетика предназначение. Например, човек има абсолютен музикален слух и не знае за него.

крадeн от енергетика

Но всяка фалшива нота го кара да се мръщи болезнено, това е физически непоносимо за него – да слуша фалш! Това е така, защото той е надарен с перфектен музикален слух. Неговото предназначение е музиката, това е ясно. Не е задължително да е музикант. Такава е и мисията крадeн от енергетика на тези, които имат „испански срам” – да вършат добро и да защитават справедливостта. Милосърдно да защитават.

Това е вашата мисия.

Често ви молят за помощ; непознати разкриват душата си; вие можете да утешите и подкрепите само с няколко думи? Способни сте на порив на душата, на добро участие?

Можете крадeн от енергетика да усетите, че някой му е трудно или неловко и деликатно прехвърля разговора на друга на тема? Вие сте специален човек, това трябва да запомните. С абсолютен слух на душата. И трябва да намерите пътя си. Това не е лесно, но главният признак на развитата душа вие имате, и със крадeн от енергетика сигурност ще намерите своя път.

Ан Кириян

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

А, може би, душата ви е уморена?

Разгледайте този списък, може би е настъпило времето да промените нещо? В този живот дори напълно привичните неща, с които се занимаваме всеки крадeн от енергетика ден, могат да бъдат много изтощителни. И…

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT