Защо се заблуждавате, че Бог ще изпълни това, за което го молите?

10 безумни лъжи, в които са ви убедили да вярвате….

Днес е специален ден. Днес е време да научите нещо ново, забравяйки за десетте вида лъжи, които досега сте смятали за истина…

Без втора половинка – означава „самота“. – Това, че сега сте сами, не означава, че сте самотни. крадeн от енергетика И личните взаимоотношения далеч не са гаранция за щастие. А без втора половинка, никога няма да сте толкова самотни, колкото в неправилна връзка.

Ако разбирате, че нищо добро няма да се появи в живота ви с този човек, по-добре е да прекъснете тази връзка и да прекарате малко време с крадeн от енергетика най-важния човек в живота си – себе си.

Опитайте се да откриете себе си. Възвърнете си самоуважението. И следващия път, когато се окажете в стремително потъващи лични отношение, ще бъдете готови да ги зарежете навреме.

Щастието – когато имате всичко, което искате. – Това че сте щастливи, не означава, че крадeн от енергетика не искате нищо. На първо място, това означава, че сте благодарни за това, което имате, и търпеливо чакате това, което ще се случи.

Понякога се стремим към нещо голямо, което напълно спираме да забелязваме онези малки неща, които правят живота ни вълшебен. Така че ценете днешния ден – повярвайте, заслужава крадeн от енергетика си.

В края на краищата, той е един от онези „добри стари времена“, които ще си спомняте с носталгия в старостта.

Ако някой му е зле, веднага ще забележите това. – На всички може да ни бъде едновременно болно, страшно и зле. Само че някои са се научили да крият крадeн от енергетика това много по-добре от другите. Вие не знаете какво се случва зад затворените врати на техните души и затова да осъждате хората само за това, което виждате, е загуба на време и енергия.

Ако имате време да обсъждате и осъждате другите хора, вероятно имате твърде много свободно време. По-добре го крадeн от енергетика използвайте за нещо достойно.

Животът трябва да протича по определен начин и нищо друго. – Никой не може да ни навреди повече от нас самите. Но след като сме нанесли рана на душата си, можем и да я излекуваме – за това понякога е достатъчно само да не се срамуваме крадeн от енергетика от мислите си и да бъдем реалисти.

В крайна сметка винаги имаме избор как да отговорим на ситуации, с които ни сблъсква животът. Така че се откажете от нереалистичния образ в главата си, под който се опитвате да нагласите живота си и да започнете да го възприемате такъв, както е.

крадeн от енергетика

Променете това, което подлежи на промяна, променете мнението си за това, което не може да се промени, и продължете напред.

Трябва да приличате на някой друг. – Когато спрете да се сравнявате с други хора, без значение дали са реални или измислени, и когато спрете да се сравнявате с други крадeн от енергетика версии на себе си (в по-голямата си част съществуващи само в главата ни), едва тогава започвате да живеете в мир – и само в този покой няма абсолютно нищо илюзорно.

Само малцина живеят наистина отличен живот. – Ако се събуждате всяка сутрин с думите „Днес ме очаква велик ден“ и крадeн от енергетика заспивате, знаейки колко е бил хубав … Само тогава, един ден, след много години, ще можете да си спомните за миналото, усмихвайки се и казвайки: „Животът ми беше просто страхотен”.

Не ни трябват трудни времена. – Понякога, за да намерите щастие, трябва да преживеете истински ад. Понякога, за да се крадeн от енергетика срещнете с правилните хора, трябва да се отървете от тези, които нямат място в живота ви.

Понякога, за да разберем какво означава да бъдем силни, трябва да се почувстваме слаби. Понякога трябва да усетите как душата ви се разпада, за да придобиете неразрушима цялост. Понякога, за да намерите единствения човек, с когото можете да живеете до края на живота си, крадeн от енергетика трябва да минете през тълпи от хора.

Понякога трябва да посрещаме с отворени обятия, както доброто, така и лошото, знаейки, че в крайна сметка и едното, и другото ни носят безценен опит.

Да си силен означава да не чувстваш болка. – Всъщност силните хора са тези, които чувстват болка, приемат крадeн от енергетика я, учат се от нея на всичко, което могат, и след това я преодоляват. Същността на силата е в решимостта да се помоли Бог за кратък отдих, да се пролетя сълзи, да се отърсим и след това да се върнем на ринга, за да се бием така, както никога преди крадeн от енергетика не сме се били.

Лъжа „за добро“ е нещо нормално. -Преди да кажете „Обичам те”, почувствай любовта. Бъдете наистина благодарни, когато благодарите на някого. Чувствайте разкаяние, като се крадeн от енергетика извинявате. Повярвайте – когато думите ви се подкрепят от истински чувства, те проникват в дълбините на сърцата на другите хора.

Мечтите са напразна загуба на време. – Най-големите дарове са тези, които не се виждат с очите, но се усещат от сърцето. Това, което виждаме, е само малка част от крадeн от енергетика това, което е възможно. Въображението е способността да погледнем отвъд хоризонта, да си представим какво е много важно за нас, но засега е скрито от погледа.

Някъде и някога ви очаква нещо невероятно – но само ако вашата мечта се окаже достатъчна, за да го получите.

MARC CHERNOFF
Перевод на крадeн от енергетика : 10 Lies You Were Tricked Into Believing

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Кармата на изречените и неизречени думи – лъжа, суета, клевета, сквернословие

Когато започне да изрича лъжи, човек постепенно престава да разбира кое е истина и кое не е. Какво представлява лъжата? Има два вида лъжи. Първият вид е крадeн от енергетика активна лъжа –…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ крадeн от енергетика ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще крадeн от енергетика се определя от редакцията.

защищено INVITEXT