Защо се заблуждавате, че Бог ще изпълни това, за което го молите?

10 безумни лъжи, в които са ви убедили да вярвате….

Днес е специален ден. Днес е време да научите нещо ново, забравяйки за десетте вида лъжи, които крадeн от енергетика досега сте смятали за истина…

Без втора половинка – означава „самота“. – Това, че сега сте сами, не означава, че сте самотни. И личните взаимоотношения далеч не са гаранция за щастие. А без втора половинка, никога няма да сте толкова самотни, колкото в неправилна връзка.

Ако разбирате, че нищо добро крадeн от енергетика няма да се появи в живота ви с този човек, по-добре е да прекъснете тази връзка и да прекарате малко време с най-важния човек в живота си – себе си.

Опитайте се да откриете себе си. Възвърнете си самоуважението. И следващия път, когато се окажете в стремително потъващи лични отношение, крадeн от енергетика ще бъдете готови да ги зарежете навреме.

Щастието – когато имате всичко, което искате. – Това че сте щастливи, не означава, че не искате нищо. На първо място, това означава, че сте благодарни за това, което имате, и търпеливо чакате това, което ще се случи.

Понякога се стремим към нещо крадeн от енергетика голямо, което напълно спираме да забелязваме онези малки неща, които правят живота ни вълшебен. Така че ценете днешния ден – повярвайте, заслужава си.

В края на краищата, той е един от онези „добри стари времена“, които ще си спомняте с носталгия в старостта.

Ако някой му е зле, веднага ще крадeн от енергетика забележите това. – На всички може да ни бъде едновременно болно, страшно и зле. Само че някои са се научили да крият това много по-добре от другите. Вие не знаете какво се случва зад затворените врати на техните души и затова да осъждате хората само за това, което виждате, е крадeн от енергетика загуба на време и енергия.

Ако имате време да обсъждате и осъждате другите хора, вероятно имате твърде много свободно време. По-добре го използвайте за нещо достойно.

Животът трябва да протича по определен начин и нищо друго. – Никой не може да ни навреди повече от нас самите. Но след като крадeн от енергетика сме нанесли рана на душата си, можем и да я излекуваме – за това понякога е достатъчно само да не се срамуваме от мислите си и да бъдем реалисти.

В крайна сметка винаги имаме избор как да отговорим на ситуации, с които ни сблъсква животът. Така че се откажете от крадeн от енергетика нереалистичния образ в главата си, под който се опитвате да нагласите живота си и да започнете да го възприемате такъв, както е.

Променете това, което подлежи на промяна, променете мнението си за това, което не може да се промени, и продължете напред.

Трябва да приличате на някой друг. – Когато крадeн от енергетика спрете да се сравнявате с други хора, без значение дали са реални или измислени, и когато спрете да се сравнявате с други версии на себе си (в по-голямата си част съществуващи само в главата ни), едва тогава започвате да живеете в мир – и само в този покой няма абсолютно крадeн от енергетика нищо илюзорно.

Само малцина живеят наистина отличен живот. – Ако се събуждате всяка сутрин с думите „Днес ме очаква велик ден“ и заспивате, знаейки колко е бил хубав … Само тогава, един ден, след много години, ще можете да си спомните за миналото, усмихвайки се и казвайки: „Животът ми беше крадeн от енергетика просто страхотен”.

Не ни трябват трудни времена. – Понякога, за да намерите щастие, трябва да преживеете истински ад. Понякога, за да се срещнете с правилните хора, трябва да се отървете от тези, които нямат място в живота ви.

Понякога, за да разберем какво означава да бъдем силни, трябва да се почувстваме слаби. Понякога трябва да усетите как душата ви се крадeн от енергетика разпада, за да придобиете неразрушима цялост. Понякога, за да намерите единствения човек, с когото можете да живеете до края на живота си, трябва да минете през тълпи от хора.

Понякога трябва да посрещаме с отворени обятия, както доброто, така и лошото, знаейки, че в крайна сметка и едното, и другото крадeн от енергетика ни носят безценен опит.

Да си силен означава да не чувстваш болка. – Всъщност силните хора са тези, които чувстват болка, приемат я, учат се от нея на всичко, което могат, и след това я преодоляват. Същността на силата е в решимостта да се помоли Бог за кратък отдих, да крадeн от енергетика се пролетя сълзи, да се отърсим и след това да се върнем на ринга, за да се бием така, както никога преди не сме се били.

Лъжа „за крадeн от енергетика добро“ е нещо нормално. -Преди да кажете „Обичам те”, почувствай любовта. Бъдете наистина благодарни, когато благодарите на някого. Чувствайте разкаяние, като се извинявате. Повярвайте – когато думите ви се подкрепят от истински чувства, те проникват в дълбините на сърцата на другите хора.

Мечтите са напразна загуба на време. – Най-големите крадeн от енергетика дарове са тези, които не се виждат с очите, но се усещат от сърцето. Това, което виждаме, е само малка част от това, което е възможно. Въображението е способността да погледнем отвъд хоризонта, да си представим какво е много важно за нас, но засега е скрито от погледа.

Някъде и крадeн от енергетика някога ви очаква нещо невероятно – но само ако вашата мечта се окаже достатъчна, за да го получите.

MARC CHERNOFF
Перевод на : 10 Lies You Were Tricked Into Believing

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Кармата на изречените и неизречени думи – лъжа, суета, клевета, сквернословие

Когато започне да изрича лъжи, крадeн от енергетика човек постепенно престава да разбира кое е истина и кое не е. Какво представлява лъжата? Има два вида лъжи. Първият вид е активна лъжа –…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 крадeн от енергетика от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT