Щастието може да бъде откраднато – зловещата технология на ограбването!

Могат да ви откраднат парите, да ви откраднат  колата. Но има и други ценности: любов, здраве, успехи, щастие. Те също могат да бъдат откраднати, така са вярвали в древността. „Да ви откраднат щастието“ – ето и това могат да направят злите хора.

Ето защо хората са се грижили за своето крадeн от енергетика щастието, не са го показвали пред други хора, отнасяли са се предпазливо към недобрите … Но обикновено непознатите не крадат щастие. Това се прави от тези, които много добре ни познават.

Ако на едно място нещо намалее, то в друго – ще се увеличи –  според закона за запазване на крадeн от енергетика енергията. Ако са изчезнали парите ви, те са се появили у крадеца.

А „кражбата на щастието“ лесно може да се разпознае. Един човек започва да понася загуби, здравето му се руши, силата му намалява, красотата избледнява, започват семейни скандали, проблеми с децата …

А доскоро всичко беше от добро – крадeн от енергетика по-добро! И дори и роднините се възхищаваха и се оплакваха, че всичко при тях е зле. Но сега всичко е лошо за вас. А роднините процъфтяват и дори си купиха нова къща.

Или самотна дава се оплаква от нейните вечни проблеми на щастливо омъжена приятелка. След известно време щастието свършва, крадeн от енергетика в семейството започват скандали и караници.

А самотната приятелка се омъжи и получи  добре платена работа. И колкото по-лоши стават нещата у бившото щастливо семейство, толкова по-добре сега са у приятелката. Или неизлечимо болен е оздравял, а неговият приятел, колега, без никаква причина се разболява от същото заболяване. Точно същото.

крадeн от енергетика

Как и защо това се случва, все още не е известно на науката. Има само предположения, хипотези. Но във всички тези случаи има общи моменти:

Скрита завист. Твърде голямо внимание към отличния живот на „щастливеца“.

„Крадецът“ на щастие започва да копира този, когото възнамерява да ограби. Купува си същите дрехи крадeн от енергетика като него, жена му си прави подобна прическа или грим, казва същите думи, фрази от речника му.

„Крадецът“ се опитва да ви подари нещо, дори да го натрапи. Или да ви угости с нещо, почти насила. Особено често се подаряват алкохолни напитки; хората винаги са смятали, че такъв дар има крадeн от енергетика негативна стойност и са били подозрителни към дарителя.

Който иска да ви открадне щастието, забравя нещо свое у вас. Капачка, куфарче, чанта, кърпичка … После си взема това нещо обратно. Понякога той прави това няколко пъти. Така се създава връзката. Тази вещи, така да се каже, заместват самия „крадец“, предизвикват крадeн от енергетика сривове във вашата система, предават енергията ви на собственика, като я отнемат от вас. Това е като чуждо тяло в организма, микрочип.

крадeн от енергетика

Той ви докосва твърде често и твърде натрапчиво. Търси причина да ви прегръща и да държи ръката ви. Тези докосвания са неприятни за вас.

“Крадецът” се опитва да пие от чашата ви, сякаш случайно взима вилицата или чашата крадeн от енергетика ви; моли ви да поноси или да премери ваши дрехи, сяда на „вашето място“.

Вече всичко е съвсем очевидно: веднага щом започнете да имате проблеми или загуби, кавги или раздяла, животът на този, който е откраднал щастието ви започва да се подобрява в същите области на битието.

И колкото по-зле крадeн от енергетика е за вас, толкова по-добре е за него.

В приказката на Андерсен „Сянката“ по този начинът е похитен животът на учения. Така е откраднато щастието му.  Това не е магия и не е приказка, просто не всички психологически процеси са изучени и обяснени. Но трябва да внимавате с тези, които крадeн от енергетика са подозрителни. Да спрете контактите с тях.

Да се дистанцирате. Да заключите вратите. Ако се вгледате по-отблизо, ще разберете много. Основното е да се доверите на интуицията си и навреме да се отдалечите от този, който ви „краде щастието“.

Ан Кириян

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

Още по темата:

„В търсене на щастието …“

– Здравейте. Тръгвам на пътешествие за да търся  щастието. Искам да си купя някои неща за пътя. – Добре.  Огледайте се, изберете.  -Кажете  ми, крадeн от енергетика колко тежи там,  онази любов? –…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, крадeн от енергетика чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT