Щастието може да бъде откраднато – зловещата технология на ограбването!

Могат да ви откраднат парите, да ви откраднат  колата. Но има и други ценности: любов, здраве, успехи, щастие. Те също могат да бъдат откраднати, така са вярвали в крадeн от енергетика древността. „Да ви откраднат щастието“ – ето и това могат да направят злите хора.

Ето защо хората са се грижили за своето щастието, не са го показвали пред други хора, отнасяли са се предпазливо към недобрите … Но обикновено непознатите не крадат щастие. Това се прави от тези, които много крадeн от енергетика добре ни познават.

Ако на едно място нещо намалее, то в друго – ще се увеличи –  според закона за запазване на енергията. Ако са изчезнали парите ви, те са се появили у крадеца.

А „кражбата на щастието“ лесно може да се разпознае. Един човек започва да понася загуби, здравето крадeн от енергетика му се руши, силата му намалява, красотата избледнява, започват семейни скандали, проблеми с децата …

А доскоро всичко беше от добро – по-добро! И дори и роднините се възхищаваха и се оплакваха, че всичко при тях е зле. Но сега всичко е лошо за вас. А роднините процъфтяват и дори крадeн от енергетика си купиха нова къща.

Или самотна дава се оплаква от нейните вечни проблеми на щастливо омъжена приятелка. След известно време щастието свършва, в семейството започват скандали и караници.

А самотната приятелка се омъжи и получи  добре платена работа. И колкото по-лоши стават нещата у бившото щастливо семейство, толкова по-добре сега крадeн от енергетика са у приятелката. Или неизлечимо болен е оздравял, а неговият приятел, колега, без никаква причина се разболява от същото заболяване. Точно същото.

Как и защо това се случва, все още не е известно на науката. Има само предположения, хипотези. Но във всички тези случаи има общи моменти:

Скрита завист. Твърде крадeн от енергетика голямо внимание към отличния живот на „щастливеца“.

„Крадецът“ на щастие започва да копира този, когото възнамерява да ограби. Купува си същите дрехи като него, жена му си прави подобна прическа или грим, казва същите думи, фрази от речника му.

„Крадецът“ се опитва да ви подари нещо, дори да го натрапи. крадeн от енергетика Или да ви угости с нещо, почти насила. Особено често се подаряват алкохолни напитки; хората винаги са смятали, че такъв дар има негативна стойност и са били подозрителни към дарителя.

Който иска да ви открадне щастието, забравя нещо свое у вас. Капачка, куфарче, чанта, кърпичка … После си взема това крадeн от енергетика нещо обратно. Понякога той прави това няколко пъти. Така се създава връзката. Тази вещи, така да се каже, заместват самия „крадец“, предизвикват сривове във вашата система, предават енергията ви на собственика, като я отнемат от вас. Това е като чуждо тяло в организма, микрочип.

крадeн от енергетика

Той ви докосва твърде често и твърде натрапчиво. Търси причина да ви прегръща и да държи крадeн от енергетика ръката ви. Тези докосвания са неприятни за вас.

“Крадецът” се опитва да пие от чашата ви, сякаш случайно взима вилицата или чашата ви; моли ви да поноси или да премери ваши дрехи, сяда на „вашето място“.

Вече всичко е съвсем очевидно: веднага щом започнете да имате проблеми или загуби, кавги крадeн от енергетика или раздяла, животът на този, който е откраднал щастието ви започва да се подобрява в същите области на битието.

И колкото по-зле е за вас, толкова по-добре е за него.

В приказката на Андерсен „Сянката“ по този начинът е похитен животът на учения. Така е откраднато щастието му.  Това не крадeн от енергетика е магия и не е приказка, просто не всички психологически процеси са изучени и обяснени. Но трябва да внимавате с тези, които са подозрителни. Да спрете контактите с тях.

Да се дистанцирате. Да заключите вратите. Ако се вгледате по-отблизо, ще разберете много. Основното е да се доверите на интуицията си крадeн от енергетика и навреме да се отдалечите от този, който ви „краде щастието“.

Ан Кириян

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

„В търсене на щастието …“

– Здравейте. крадeн от енергетика Тръгвам на пътешествие за да търся  щастието. Искам да си купя някои неща за пътя. – Добре.  Огледайте се, изберете.  -Кажете  ми, колко тежи там,  онази любов? –…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; крадeн от енергетика чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT