Щастието може да бъде откраднато – зловещата технология на ограбването!

Могат да ви откраднат парите, да ви откраднат  колата. Но има и други ценности: любов, здраве, успехи, щастие. Те също могат да бъдат откраднати, така са вярвали в древността. „Да ви откраднат щастието“ – ето и това могат да направят злите хора.

Ето защо хората са се грижили за своето щастието, не са го показвали пред други хора, отнасяли са се предпазливо към недобрите … кра дeн от ен ер джи Но обикновено непознатите не крадат щастие. Това се прави от тези, които много добре ни познават.

Ако на едно място нещо намалее, то в друго – ще се увеличи –  според закона за запазване на енергията. Ако са изчезнали парите ви, те са се появили у крадеца.

А „кражбата на щастието“ лесно може да се разпознае. Един човек започва да понася загуби, здравето му се кра дeн от ен ер джи руши, силата му намалява, красотата избледнява, започват семейни скандали, проблеми с децата …

А доскоро всичко беше от добро – по-добро! И дори и роднините се възхищаваха и се оплакваха, че всичко при тях е зле. Но сега всичко е лошо за вас. А роднините процъфтяват и дори си купиха нова къща.

Или самотна дава се оплаква от нейните вечни проблеми на щастливо омъжена приятелка. кра дeн от ен ер джи След известно време щастието свършва, в семейството започват скандали и караници.

А самотната приятелка се омъжи и получи  добре платена работа. И колкото по-лоши стават нещата у бившото щастливо семейство, толкова по-добре сега са у приятелката. Или неизлечимо болен е оздравял, а неговият приятел, колега, без никаква причина се разболява от същото заболяване. Точно същото.

Как и защо това се случва, все още не е кра дeн от ен ер джи известно на науката. Има само предположения, хипотези. Но във всички тези случаи има общи моменти:

Скрита завист. Твърде голямо внимание към отличния живот на „щастливеца“.

„Крадецът“ на щастие започва да копира този, когото възнамерява да ограби. Купува си същите дрехи като него, жена му си прави подобна прическа или грим, казва същите думи, фрази от речника му.

„Крадецът“ се опитва да ви подари нещо, дори кра дeн от ен ер джи да го натрапи. Или да ви угости с нещо, почти насила. Особено често се подаряват алкохолни напитки; хората винаги са смятали, че такъв дар има негативна стойност и са били подозрителни към дарителя.

Който иска да ви открадне щастието, забравя нещо свое у вас. Капачка, куфарче, чанта, кърпичка … После си взема това нещо обратно. Понякога той прави това няколко пъти. Така се създава връзката. кра дeн от ен ер джи Тази вещи, така да се каже, заместват самия „крадец“, предизвикват сривове във вашата система, предават енергията ви на собственика, като я отнемат от вас. Това е като чуждо тяло в организма, микрочип.

Той ви докосва твърде често и твърде натрапчиво. Търси причина да ви прегръща и да държи ръката ви. Тези докосвания са неприятни за вас.

“Крадецът” се опитва да пие от чашата ви, сякаш кра дeн от ен ер джи случайно взима вилицата или чашата ви; моли ви да поноси или да премери ваши дрехи, сяда на „вашето място“.

Вече всичко е съвсем очевидно: веднага щом започнете да имате проблеми или загуби, кавги или раздяла, животът на този, който е откраднал щастието ви започва да се подобрява в същите области на битието.

И колкото по-зле е за вас, толкова по-добре е за него.

В приказката кра дeн от ен ер джи на Андерсен „Сянката“ по този начинът е похитен животът на учения. Така е откраднато щастието му.  Това не е магия и не е приказка, просто не всички психологически процеси са изучени и обяснени. Но трябва да внимавате с тези, които са подозрителни. Да спрете контактите с тях.

Да се дистанцирате. Да заключите вратите. Ако се вгледате по-отблизо, ще разберете много. Основното е да се доверите кра дeн от ен ер джи на интуицията си и навреме да се отдалечите от този, който ви „краде щастието“.

Ан Кириян

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

„В търсене на щастието …“

– Здравейте. Тръгвам на пътешествие за да търся  щастието. Искам да си купя някои неща за пътя. – Добре.  Огледайте се, изберете.  -Кажете  ми, колко тежи там,  онази любов? –…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT