Само за жени: Когато погребете надеждата – започва вашият живот!

Когато надеждата умре, започва животът. Реалният живот, който е точно сега. С признаването на това, което съществува. Което Имам, което мога. Каквото се е случило. Без фантазии, очаквания, розови сополи.

И святата вяра, че някога ще настъпи момент и … „той ще се върне“, „той ще напусне жена си и крадeн от енергетика ще бъде с мен“, „той ще започне да печели“, „ще може да спечели пари за жилище“, „той ще спре да пие“, „той ще разбере че с мен така не може и ще се промени. „

Психиатърът Фредерик Перлс казва, че зрелостта идва, когато човек преминава от очакване за външна подкрепа крадeн от енергетика към придобиване на вътрешна подкрепа.

Но процесът на израстване е много болезнен. Сходен е с прераждане, велика метаморфоза, той се съпровожда от загуба на вяра.

Сякаш на детето му се казва, че Дядо Коледа не съществува. Как не?! А магията? А елените? А зайците? А джуджетата? Не може да крадeн от енергетика бъде!

А ако тази вяра в Дядо Коледа трае не е три – пет години, а 25? Ако в продължение на десетилетия се лелее надеждата, че още само един миг и …

Ако тази надежда е в основата на връзката?

Жената вярва – мъжът обещава, и тя се надява. Ако крадeн от енергетика на това се крепи тяхната връзка? Ако тя всичките тези години чака?

Със смъртта на надеждата се придобива свобода.

Свобода от розови очила. И свободата да живеете свой живот. Вече Не чакате, не просите, не молите, не се надявате, не се насилвате да вярвате, а просто живеете.

Да обобщим. Ревизия крадeн от енергетика на това, което всъщност имаме днес. И да живеем с него.

Не споря, погребението на надеждата е много горчив процес. А колко гняв само! Срещу онзи, когото сте чакали толкова много години. Колко време и усилия са вложени, колко сълзи са били пролети, толкова много мечти са били … и крадeн от енергетика всичко това – за нищо.

Но само като погребе и закопае надеждата човек може да се сдобие със смелостта да живее.

Няма какво повече да се чака, можете да се заемете със себе си.

Когато надеждата се руши, настъпва безсилие. Горчиво, празно, безнадеждно.

Не мога да променя другия човек. крадeн от енергетика Не мога да го накарам да ми даде всичко, от което се нуждая. Не мога да поискам да ми върна всичките години в очакване. Дори не мога да го убия, защото не ми даде това, от което се нуждая.

Но най-лошото е че „това, за което съм мечтала, това, което крадeн от енергетика чаках, няма да се случи.“

В интерес  на истината си крадeн от енергетика заслужава да се каже, че надеждата няма да се срине с усилие на волята, трябва да се случат външни събития, срещу които вече не можете да си затваряте очите.

Но когато паднат оковите на надеждата, човек придобива свободата да живее.

И хората наистина започват да правят много важни неща. Това, крадeн от енергетика което не са докосвали от години, те започват да гребат, да решават, да правят. Сякаш са решили да не чакат повече, за да се заемат с подреждането на живота си.

крадeн от енергетика

esotericblog

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

7-те ключа на Буда, с които можете да разблокирате живота си и да постигнете мечтите си!

Няма гаранции, че животът, който живеем днес, ще бъде същият и утре. В света има малко неизменни неща, но крадeн от енергетика едно от тях, въпреки всичко, винаги ще запазва своята последователност: става…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за крадeн от енергетика нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT