Това е въпросът! Дали очите наистина са огледало на душата ни? Не точно…

Хората често казват, че очите са огледало на  душата. Това е като клише. Но е почти вярно! Почти!

Когато погледнем в очите на някой човек, виждаме много повече крадeн от енергетика от това, което е очевидно за нас. Но наистина ли виждаме душата му? Е, почти…

Древните китайци са вярвали, че не виждаме душата на човека, а всъщност виждаме сърцето му. Освен това науката за четенето на лицето се корени точно в древен Китай като клон на китайската медицина. Лицето е крадeн от енергетика било инструмент за определяне на състоянието на човешкото здраве, като се наблюдават закономерностите и особеностите на човека. Лицето е било използвано за да се узнаят личните потребности и мисли, и, очевидно, за психологическото състояние на човека.

Интересно, нали?

Още по-интересна е идеята, че китайците са смятали, че сърцето е център крадeн от енергетика на нашия живот, и всъщност то  е причината да живеем и затова лесно можем да научим за емоционалното състояние на човека от сърцето. Дори и сега ние го смятаме за символ на любов и обич.

А Не е ли така?

Така че технически, ако сърцебиенето може да ни разкаже за крадeн от енергетика състоянието на нашето физическо здраве, очите могат да ни разкажат за състоянието на сърцето ни, защото те са дълбоко свързани помежду си!

Така е било открито, че очите са огледало на сърцето, а не на душата. Затова, гледайки в очите на някого, можете да кажете 2 много важни неща за крадeн от енергетика този човек:

1. Можете да узнаете доколко е откровен даден човек, ако погледнете в очите му. Следователно, очите ви казват дали можете да се доверите на човека или не.

2. В допълнение –  очите ви казват дали човекът е открит за разговор или не, а те също така ви показват крадeн от енергетика какъв разговор ще имате с този човек.

Превод и адаптация: „esotericblog“

крадeн от енергетика

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Магическата „Свещ-програма“: Срещу уроки, зли езици, зли очи и магии

Понякога срещу мира в семейството се изправят клюки и клевети, които зад гърба ви разпространяват съседи, колеги, роднини или познати. В ситуация, когато трябва бързо да решите такъв проблем, идеален…

крадeн от енергетика

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО крадeн от енергетика НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT