Прощалният пост на Киану Рийвс: „Живейте всеки ден така, сякаш той е последен“

„Вдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си.

– Виждате ли хората зад мен? Те всички тичат на работа, без да обръщат внимание на нищо. Понякога ежедневието ни е толкова натоварено, че забравяме да спрем дори за минута, за да се насладим на красотата на живота. Ние се превръщаме крадeн от енергетика в истински зомбита.

Вдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си. Поздравете минувача до вас или прегърнете някой, на който му е зле. Предложете на някого вашата помощ. Живейте всеки ден така, сякаш е последният.

Малко хора знаят, че преди няколко години бях изпаднал в ужасна депресия. Никога не крадeн от енергетика съм казвал на никого за това. Трябваше да намеря свой начин да я преодолея. И аз разбрах: човекът, който не ми позволяваше да бъда щастлив, бях самият Аз.

Всеки ден, който живеем, е безценен. Нека да разгледаме този факт отговорно. Няма гаранция, че утре ще настъпи, затова започнете да живеете крадeн от енергетика днес!

Надявам се да споделите този пост, така че поне по време на тези празници да има малко повече любов! Казвам ви сбогом „.

Киану Рийвс

lifedeeper

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Дзен: Ако сте добър човек, непременно ще ви нападат! Всеки ден… За да ви променят!

Без никаква причина! Добрият човек крадeн от енергетика е добър съзнателно. Това е неговият избор, и  не от слабост или глупост, а заради огромната му вътрешна сила, от която злите са напълно лишени.…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 крадeн от енергетика от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT