пт. мар. 29th, 2024

Прощалният пост на Киану Рийвс: „Живейте всеки ден така, сякаш той е последен“

„Вдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си.

– Виждате ли хората зад мен? Те всички тичат на работа, без да обръщат внимание на нищо. Понякога ежедневието ни е толкова натоварено, че забравяме да спрем дори за минута, за да се насладим на красотата на живота. Ние се превръщаме в истински зомбита.

Вдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си. Поздравете минувача до вас или прегърнете някой, на който му е зле. Предложете на някого вашата помощ. Живейте всеки ден така, сякаш е последният.

Малко хора знаят, че преди няколко години бях изпаднал в ужасна депресия. Никога не съм казвал на никого за това. Трябваше да намеря свой начин да я преодолея. И аз разбрах: човекът, който не ми позволяваше да бъда щастлив, бях самият Аз.

Всеки ден, който живеем, е безценен. Нека да разгледаме този факт отговорно. Няма гаранция, че утре ще настъпи, затова започнете да живеете днес!

Надявам се да споделите този пост, така че поне по време на тези празници да има малко повече любов! Казвам ви сбогом „.

Киану Рийвс

lifedeeper

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Дзен: Ако сте добър човек, непременно ще ви нападат! Всеки ден… За да ви променят!

Без никаква причина! Добрият човек е добър съзнателно. Това е неговият избор, и  не от слабост или глупост, а заради огромната му вътрешна сила, от която злите са напълно лишени.…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post