Ошо: Да се срещнете с човек в самия му център, означава да преживеете революция!

Любовта е рядкост. Да срещнеш човек в центъра му означава сам да преживееш революция, защото ако искаш да срещнеш човек в неговия център, трябва да му позволиш крадeн от енергетика да стигне до твоя център. Трябва да станеш напълно уязвим за него, открит. Това е рисковано.

Да разрешите на някой да достигне до вашия център е много рисковано, опасно, защото никога не знаете какво може да направи този човек с вас. И когато всичките ви тайни са му известни, когато крадeн от енергетика всички тайници са отворени и напълно сте се оголили, вие нямате представа какво може да направи този човек с вас. Това е страшно. Затова ние никога не се откриваме.

Всъщност, това е много голям проблем – откритостта в любовта. След страданието е много трудно отново да отворите сърцето си. Разочарования крадeн от енергетика оставяте белези върху него. Колко лесно е да отвориш сърцето си, когато обичаш!

Растат криле, вие сте пълни с надежди за нежност, доброта, грижа, внимание, знаете щастието, което ви дава любовта и очаквате с нетърпение плодовете ѝ! Но се случва това, което се случва и вашите надежди не се оправдават.

крадeн от енергетика

Вие сте разочаровани, вие сте огорчени. Болката, причинена от страданието крадeн от енергетика от любовта, това е затваряне на сърцето. То се отваря с голяма радост, в еуфория, но се затваря с неохота и болка. След това, с течение на времето си спомняте тази болка, тя е заседнала някъде дълбоко.

Когато сме млади, смело се втурваме в любовта, толкова силно е желанието да крадeн от енергетика обичаме, че никакви страхове не могат да ни попречат. Но после, след това, те се натрупват и ни запълват до такава степен, че вече няма място за свободата да вземем решение да обичаме.

Ние обичаме, защото искаме да обичаме. Това желание и възможност са заложени  в нас от Създателя. Но крадeн от енергетика страховете, които сме насъбрали в живота, ни пречат да бъдем щастливи.

Ошо

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване крадeн от енергетика е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT