Мудра, която ще привлече на ваша страна Съдбата!

Какво е съдба и дали тя наистина съществува? Дори и днес е много трудно да се даде недвусмислен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се случва в точното време и в точното място, но … какво да правим, ако не знаем къде се намира точното място ?!

За какво служи тази мудра?

Тази мудра помага кра дeн от ене ргети да се „намерите“ в този живот, да поставите своите приоритети, да разберете коя е вашата най-важна Цел и да я постигнете. Ако знаете какво искате, тази мудра ще ви подскаже кратък път към изпълнението на желанието ви.

Техника на изпълнение

Поставете ръцете си на нивото на слънчевия сплит паралелно една до друга. Дланите нагоре, пръстите напред.

На всяка ръка съединете кра дeн от ене ргети върховете на малкия пръст, безименния и палеца. Изправете средния и показалеца, насочете напред и ги притиснете странично един към друг. Затворете очи. Дишайте спокойно и равномерно. Представете си, че ръцете ви са компас, невидим ориентир. Той е намерил пътя ви във Вселената и сега го осветява ярко.

Почувствайте, че точно сега знаете какво искате и си представете как да постигнете кра дeн от ене ргети това. Насладете се на това състояние. Изпълнявайте тази мудра 1 път сутрин след събуждане за 5 минути точно 1 седмица.

Ако за това време все още продължите да изпитвате несигурност, продължете изпълнението на мудрата още една седмица. УСПЕХ!

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Мудра „Разсъмване“ – тя е кра дeн от ене ргети началото на всички добри неща в живота

Тази мудра се препоръчва настоятелно за жени, които искат да бъдат красиви и стройни. Честата практика на сгъване на ръцете по определен начин, може да подобри жизнената енергия на човек…

Вечно нямате пари, а работите упорито? Мудрата за привличане на пари ще ви помогне!

кра дeн от ене ргети

Много хора сега постоянно се сблъскват с финансови затруднения, въпреки че работят упорито, стараят се, но парите постоянно недостигат. Звучи познато? Може би, всичко е в това, че е блокирана…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT