пт. апр. 26th, 2024

Мудра, която ще привлече на ваша страна Съдбата!

Какво е съдба и дали тя наистина съществува? Дори и днес е много трудно да се даде недвусмислен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се случва в точното време и в точното място, но … какво да правим, ако не знаем къде се намира точното място ?!

За какво служи тази мудра?

Тази мудра помага да се „намерите“ в този живот, да поставите своите приоритети, да разберете коя е вашата най-важна Цел и да я постигнете. Ако знаете какво искате, тази мудра ще ви подскаже кратък път към изпълнението на желанието ви.

Техника на изпълнение

Поставете ръцете си на нивото на слънчевия сплит паралелно една до друга. Дланите нагоре, пръстите напред.

На всяка ръка съединете върховете на малкия пръст, безименния и палеца. Изправете средния и показалеца, насочете напред и ги притиснете странично един към друг. Затворете очи. Дишайте спокойно и равномерно. Представете си, че ръцете ви са компас, невидим ориентир. Той е намерил пътя ви във Вселената и сега го осветява ярко.

Почувствайте, че точно сега знаете какво искате и си представете как да постигнете това. Насладете се на това състояние. Изпълнявайте тази мудра 1 път сутрин след събуждане за 5 минути точно 1 седмица.

Ако за това време все още продължите да изпитвате несигурност, продължете изпълнението на мудрата още една седмица. УСПЕХ!

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Вечно нямате пари, а работите упорито? Мудрата за привличане на пари ще ви помогне!

Много хора сега постоянно се сблъскват с финансови затруднения, въпреки че работят упорито, стараят се, но парите постоянно недостигат. Звучи познато? Може би, всичко е в това, че е блокирана…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post