Мудра, която ще привлече на ваша страна Съдбата!

Какво е съдба и дали тя наистина съществува? Дори и днес е много трудно да се даде недвусмислен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този крадeн от енергетика свят се случва в точното време и в точното място, но … какво да правим, ако не знаем къде се намира точното място ?!

За какво служи тази мудра?

Тази мудра помага да се „намерите“ в този живот, да поставите своите приоритети, да разберете коя е вашата най-важна Цел и крадeн от енергетика да я постигнете. Ако знаете какво искате, тази мудра ще ви подскаже кратък път към изпълнението на желанието ви.

Техника на изпълнение

Поставете ръцете си на нивото на слънчевия сплит паралелно една до друга. Дланите нагоре, пръстите напред.

На всяка ръка съединете върховете на малкия пръст, безименния и палеца. Изправете крадeн от енергетика средния и показалеца, насочете напред и ги притиснете странично един към друг. Затворете очи. Дишайте спокойно и равномерно. Представете си, че ръцете ви са компас, невидим ориентир. Той е намерил пътя ви във Вселената и сега го осветява ярко.

Почувствайте, че точно сега знаете какво искате и си представете как крадeн от енергетика да постигнете това. Насладете се на това състояние. Изпълнявайте тази мудра 1 път сутрин след събуждане за 5 минути точно 1 седмица.

Ако за това време все още продължите да изпитвате несигурност, продължете изпълнението на мудрата още една седмица. УСПЕХ!

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика

Мудра „Разсъмване“ – крадeн от енергетика тя е началото на всички добри неща в живота

Тази мудра се препоръчва настоятелно за жени, които искат да бъдат красиви и стройни. Честата практика на сгъване на ръцете по определен начин, може да подобри жизнената енергия на човек…

Вечно нямате пари, крадeн от енергетика а работите упорито? Мудрата за привличане на пари ще ви помогне!

Много хора сега постоянно се сблъскват с финансови затруднения, въпреки че работят упорито, стараят се, но парите постоянно недостигат. Звучи познато? Може би, всичко е в това, че е блокирана…

© 2019 крадeн от енергетика energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT