Промените ще бъдат потресаващи! Уран навлиза в Телец за първи път от 84 години!

Някои от вас вече са преживели предварителните ефекти на този транзит. Защото в крайна сметка всички ние сме отражение на Космоса и тези универсални енергии непрекъснато протичат през нас и около нас.

Между другото, Уран официално ще навлезе в Телец на 6 март, но повечето от вас вече са почувствали тази „промяна“.

Уран е и най-великият пробуждащ, това е планета на хаоса, на технологиите, на бунтовете и неочакваните промени.

Телецът, от друга страна, е символ на нашите финанси, ценности, владения и чувствени удоволствия. И така, какво се случва, когато се обединят двете енергии?

Ами, като се отчете потребността на Телеца от комфорт, рутина и сигурност, влиянието на Уран със сигурност ще бъде потресаващо.

Например, Телецът е земен знак, тъй като е практичен, надежден и много съзвучен с петте сетива.

Уран, от друга страна, е разрушителна и свободолюбива планета; следователно неговите промени могат да се почувстват като електрически шок.

Няколко седмици преди Уран да влезе в Телец през май 2018 г. по време на ретроградно движение, вулканът Килауеа на Хавайските острови започна да изригва. Тогава, няколко дни след официалния преход на Уран, избухна друг вулкан, но този път в Индонезия.

Уран също та управлява и технологиите. И ето какви заключения могат да се споделят след пребиваването на Уран в Овен.

Уран навлезе Овен през 2010 г., а Овенът е символ на нашето чувство за собствен Аз, нали така. А Уран в Овен беше ерата на селфитата и виртуалното съперничество.

Виртуалните инструменти и платформи, такива като да кажем Instagram, станаха повратни точки в света на технологиите.

УРАН В ТЕЛЕЦ: 6 март 2019 – 7 юли 2025 г.

В астрологията Уран се нарича планетата на поколенията, като се има предвид времето, което прекарва в един знак.

Освен това, въпреки ретроградния цикъл още през май 2018 г., Уран ще навлезе в Телец на 6 март за първи път от 84 години.

Телецът – това е представа за ценности, практичност, безопасност, комфорт и чувствени удоволствия и през този седемгодишен период вероятно ще видим революция във всички неща, свързани с финансовите приходи и валутата като цяло.

Всъщност, ние вече преживяваме растежа на криптовалутите, такива като биткойн.

От друга страна, това може да доведе до неочаквани промени в начина, по който търсим удоволствия в живота си.

Като се има предвид, че Телецът управлява нашите ценности и активи, този транзит може също така да разклати нещата в начина, по който колективът подхожда към парите и материалния свят като цяло.

Не забравяйте, че Уран е символ на нашата свобода, а Телец – това е безопасност. Кой знае? Може би ще намерим иновативни начини за решаване на практически въпроси като финанси и хранене….

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!