пн. апр. 29th, 2024

Как да елиминираме неумолимата колекторска фирма „Карма INc.“, която събира дългове с хилядолетна давност?

Как определяме своята карма ? Кармата може да бъде описана като движеща сила, която ни принуждава да правим това, което правим. Всички ние, които живеем на Земята, имаме минала карма, която носим в себе си.

Ние винаги ще носим тази карма, и именно тя определя нашата съдба. Нашата карма е причината, поради която попадаме в определени житейски ситуации; нашите възможности са ограничени от нашата карма.

Ако не вярвате, че ние наследяваме нашата карма, и това води до определянето на нашата съдба, тогава си отговорете на един елементарен въпрос:

Ако нямаше такова нещо като Карма, защо хората, които не правят нищо, богатите светски хора и тези, които наследяват много пари, водят много щастлив и комфортен живот?

От друга страна, защо много от онези, които прекарват всяка своя минута в напрежение и труд, едва свързват двата края?

Усилията, които полагаме, не са пропорционални на това, което жънем, да, всъщност нашата карма решава какво ни очаква.

Поправете кармата си незабавно и елеминирайте колекторската фирма „Карма INc.!

Това знание може да изглежда мрачно и неправилно за мнозина и определено не може да промени миналото. Но има и добри новини.

Можете напълно да промените кармата си, която все още не е сформирана, т.е. можете да промените съдбата си и това, което ще се случи с вас.

В крайна сметка животът на Земята не е толкова лош. Да, ние виждаме страдания и болки на глобално ниво всеки ден, но нашият проблем всъщност е още по-глобален. Ние не виждаме силите на триизмерното пространство.

Има места на Земята, така наречените вихри, които могат да ни помогнат да разберем по-добре какво е време и как всъщност функционира! Всички хора имат един общ проблем и този проблем е забавеното време. Това ни дава сигурност, но също така подхранва и страховете ни. Страхуваме се от НАСТОЯЩЕТО.

Бихме предпочели нещо да ни се случи по-късно, утре, следващата година или може би никога, отколкото да преминем през това, за което не сме се подготвили и да преминем през него точно сега.

За да направите това, трябва дълбоко да осъзнаете понятието „време“ и как то работи. Как се проявява на нашата Земя, в часове, минути и секунди.

След като истински разберете концепцията за времето и станете достатъчно просветлени, ще можете да постигнете нещо, което наричаме Свещено Пространство!

Свещеното Пространство – това е мястото, където забавяме времето. Можем да определим точното време, чак до микросекунди, и да открием каква лоша карма се подготвя да ни атакува.

Щом веднъж узнаем това, няма да е трудно да го променим и да коригираме последиците в наша полза!

„esotericblog“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post