Как да елиминираме неумолимата колекторска фирма „Карма INc.“, която събира дългове с хилядолетна давност?

Как определяме своята карма ? Кармата може да бъде описана като движеща сила, която ни принуждава да правим това, което правим. Всички ние, които живеем на Земята, имаме минала карма, която носим в себе си.

Ние винаги ще носим тази карма, и именно тя определя нашата съдба. Нашата карма е причината, поради която попадаме в определени житейски ситуации; нашите възможности са ограничени от нашата карма.

кра дeн от ен ер джи

Ако не вярвате, че ние наследяваме нашата карма, и това води до определянето на нашата съдба, тогава си отговорете на един елементарен въпрос:

Ако нямаше такова нещо като Карма, защо хората, които не правят нищо, богатите светски хора и тези, които наследяват много пари, водят много щастлив и комфортен живот?

От друга страна, защо много от онези, които прекарват всяка своя минута в напрежение и кра дeн от ен ер джи труд, едва свързват двата края?

Усилията, които полагаме, не са пропорционални на това, което жънем, да, всъщност нашата карма решава какво ни очаква.

Поправете кармата си незабавно и елеминирайте колекторската фирма „Карма INc.!

Това знание може да изглежда мрачно и неправилно за мнозина и определено не може да промени миналото. Но има и добри новини.

Можете напълно да промените кармата си, която все още не кра дeн от ен ер джи е сформирана, т.е. можете да промените съдбата си и това, което ще се случи с вас.

В крайна сметка животът на Земята не е толкова лош. Да, ние виждаме страдания и болки на глобално ниво всеки ден, но нашият проблем всъщност е още по-глобален. Ние не виждаме силите на триизмерното пространство.

Има места на Земята, така наречените вихри, които могат да ни помогнат да разберем кра дeн от ен ер джи по-добре какво е време и как всъщност функционира! Всички хора имат един общ проблем и този проблем е забавеното време. Това ни дава сигурност, но също така подхранва и страховете ни. Страхуваме се от НАСТОЯЩЕТО.

Бихме предпочели нещо да ни се случи по-късно, утре, следващата година или може би никога, отколкото да преминем през това, за което не сме се подготвили и да преминем през кра дeн от ен ер джи него точно сега.

За да направите това, трябва дълбоко да осъзнаете понятието „време“ и как то работи. Как се проявява на нашата Земя, в часове, минути и секунди.

След като истински разберете концепцията за времето и станете достатъчно просветлени, ще можете да постигнете нещо, което наричаме Свещено Пространство!

Свещеното Пространство – това е мястото, където забавяме времето. Можем да определим точното време, чак до микросекунди, кра дeн от ен ер джи и да открием каква лоша карма се подготвя да ни атакува.

Щом веднъж узнаем това, няма да е трудно да го променим и да коригираме последиците в наша полза!

„esotericblog“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Кармата на изречените и неизречени думи – лъжа, суета, клевета, сквернословие

Когато започне да изрича лъжи, човек постепенно престава да разбира кое е истина и кра дeн от ен ер джи кое не е. Какво представлява лъжата? Има два вида лъжи. Първият вид е активна лъжа –…

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT