Защо всичко е блокирано и нямам енергия? Време е да се смени водата!

Невронните връзки трябва да бъдат обновени. Това е Много просто –   сменете водата.

Ако не смените водата в аквариума, тя ще стане застояла. Рибките ще загубят своя ярък цвят; те ще се превърнат в болни и мудни създания. Дори добре да ги храните, рибките ще започнат да боледуват. Но нали водата е същата, както когато е била налята. кра дeн от ене ргети Всъщност вече не е. Това е лоша вода. Сега е лоша. Застояла, несвежа, плесенясала.

Така се случва и в живота: всичко е както преди. Същата работа, която някога е била интересна и ярка. Същият социален кръг; познати са всички лица! Същата стая със същия диван. А почивката е същата – работа в любимата градина. Дори филмите са същите, добри, ние кра дeн от ене ргети ги знаем наизуст. И  вървим по същия път. Нищо не се променя. Стабилност.

Стабилността във времето застива; стабилната система е обречена на самоунищожение, колкото и да е странно. Точно като аквариум с вода, която не се сменя. Доброто започва да се превръща в лошо и разрушително, какъв парадокс. Монотонността погубва и лишава от сили, изтощавайки бавно. Изглежда, че няма голяма кра дeн от ене ргети консумация на енергия, но не постъпва и свежа енергия.

Свежите впечатления и нови запознанства са жизненоважни за човека. Необходими са промени. В познатата стая трябва да се направи ремонт и мебелите да се пренаредят. Освежете пространството около себе си. Трябва да търсим нови бизнес партньори, да се развиваме нови направления. На работното място трябва да започнете да учите нови неща. кра дeн от ене ргети Или можете да започнете нов проект. А понякога можете кардинално да смените работата си.

Освен семейството и старите приятели, имаме нужда от нови познати. Защото новият човек до вас може да предостави нова информация и да внесе свежа струя. Можете да наемете нови служители; те ще „вливат енергия“ в един застаряващ бизнес. Това е „свежа кръв“, тя ще даде сили, кра дeн от ене ргети ще ускори процесите.

Ако няма сила и всичко е изгубило цветовете си, станало е мътно и сиво, може би водата в аквариума дълго време не е сменявана. Пътуване до ново красиво място, смяна на имиджа, нови контакти – кра дeн от ене ргети всичко това ще освежи и поднови живота ви. И това ще създаде нови невронни връзки в мозъка.

Стабилността е много важна; но понякога става разрушителна. Изходът е в обновяването; така се обновява компютърът – чрез качване на нови програми. В аквариума е необходимо периодично да се сменя водата. И рибките ще бъдат живи – здрави …

Ан Кириян

© 2019 кра дeн от ене ргети energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All кра дeн от ене ргети rights reserved!

защищено INVITEXT