Защо всичко е блокирано и нямам енергия? Време е да се смени водата!

Невронните връзки трябва да бъдат обновени. Това е Много просто –   сменете водата.

Ако не смените водата в аквариума, тя ще стане застояла. Рибките ще загубят своя ярък цвят; те ще се превърнат в болни и мудни създания. Дори добре да ги храните, рибките ще започнат да боледуват. крадeн от енергетика Но нали водата е същата, както когато е била налята. Всъщност вече не е. Това е лоша вода. Сега е лоша. Застояла, несвежа, плесенясала.

Така се случва и в живота: всичко е както преди. Същата работа, която някога е била интересна и ярка. Същият социален кръг; познати са всички лица! крадeн от енергетика Същата стая със същия диван. А почивката е същата – работа в любимата градина. Дори филмите са същите, добри, ние ги знаем наизуст. И  вървим по същия път. Нищо не се променя. Стабилност.

Стабилността във времето застива; стабилната система е обречена на самоунищожение, колкото и да е странно. Точно като крадeн от енергетика аквариум с вода, която не се сменя. Доброто започва да се превръща в лошо и разрушително, какъв парадокс. Монотонността погубва и лишава от сили, изтощавайки бавно. Изглежда, че няма голяма консумация на енергия, но не постъпва и свежа енергия.

Свежите впечатления и нови запознанства са жизненоважни за човека. Необходими са крадeн от енергетика промени. В познатата стая трябва да се направи ремонт и мебелите да се пренаредят. Освежете пространството около себе си. Трябва да търсим нови бизнес партньори, да се развиваме нови направления. На работното място трябва да започнете да учите нови неща. Или можете да започнете нов проект. А понякога можете кардинално крадeн от енергетика да смените работата си.

Освен семейството и старите приятели, имаме нужда от нови познати. Защото новият човек до вас може да предостави нова информация и да внесе свежа струя. Можете да наемете нови служители; те ще „вливат енергия“ в един застаряващ бизнес. Това е „свежа кръв“, тя ще даде сили, крадeн от енергетика ще ускори процесите.

Ако няма сила и всичко е изгубило крадeн от енергетика цветовете си, станало е мътно и сиво, може би водата в аквариума дълго време не е сменявана. Пътуване до ново красиво място, смяна на имиджа, нови контакти – всичко това ще освежи и поднови живота ви. И това ще създаде нови невронни връзки в мозъка.

Стабилността е много важна; но крадeн от енергетика понякога става разрушителна. Изходът е в обновяването; така се обновява компютърът – чрез качване на нови програми. В аквариума е необходимо периодично да се сменя водата. И рибките ще бъдат живи – здрави …

Ан Кириян

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Еднодневното гладуване: Тайната, за която дадоха Нобелова крадeн от енергетика награда!

Човешкият организъм умее да се очиства от токсините и дори да се подмладява след гладуване. За това уникално откритие японски биолог получи Нобелова награда през 2016 г .: ето в…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло крадeн от енергетика или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT