Невидимата Опасност: Псевдопозитивните хора и техния енергиен вампиризъм!

Единственото, което те искат, е да покажат колко са добри. Нуждите и чувствата им са фалшиви, те очакват много от вас, въпреки че никога няма да го покажат.

Времето, прекарано в общество с оптимистични хора, има положителен ефект върху нашето здраве. Както пише в статията си The New York Times, крадeн от енергетика ако сте заобиколени от добри, щедри и оптимистични личности, които ви подкрепят във всичко, определено ще почувствате колко това е полезно за вас. Очевидно, нормален човек едва ли би искал да бъде сред завистливи, негативни, злобни и враждебно настроени хора.

А какво да кажем за тези, които изглеждат доста позитивни, крадeн от енергетика но всъщност не са? Или приятели, които преди това са ви изглеждали оптимистични и позитивни, но са се оказали далеч не толкова добри? Ами ако в действителност тези хора са лъжливо позитивни? Вероятно бихте искали да забелязвате такива неща.

И така, как да идентифицираме човек, който изглежда позитивен, но не крадeн от енергетика е? Това е просто – всъщност той е сред онези, които са свикнали да угаждат на всички.

Тези хора винаги са готови да помогнат и да създадат впечатление на великолепни и дружелюбни другарчета. Те на практика помагат на другите както в личния, така и в професионалния им живот.

Те никога крадeн от енергетика не казват не, те не спорят с другите за това, което не ги устройва, те не изразяват директно своето раздразнение или гняв и никога няма да помолят за това, което им е необходимо. Въпреки евентуални неудобства, те няма да откажат да изпълнят някоя от вашите молби.

На пръв поглед горното крадeн от енергетика описание показва, че сте заобиколени от прекрасни хора. Те са първите, които отговарят на вик за помощ и го правят с удоволствие. Винаги можете да разчитате на тях, без да се страхувате от отказ. Но всичко това е доста подозрително.

Съгласете се, че е малко вероятно човек винаги да бъде крадeн от енергетика толкова любезен и отзивчив, без да изисква нещо в замяна.

Истински позитивните личности могат да бъдат категоризирани като добри хора. Те са грижовни и любящи, сърцето им е винаги отворено и те знаят как да се грижат за себе си. Така например, те могат да откажат на някого и да крадeн от енергетика не виждат нищо лошо в това да заявявят собствените си нужди или чувства.

Що се отнася до лъжепозитивните хора, те принадлежат към категорията на добрите хора. Те търсят любов и признание и затова се опитват да удовлетворят максимално всички, които срещат.

Ако се направи сравнение, става ясно, че добрите хора крадeн от енергетика (или позитивните) не очакват нищо от вас. Те обичат да прекарват времето си с вас, защото ви харесват. Те изразходват енергията и времето си за вас, получавайки удоволствие от това. И още – добрите хора никога не се преструват.

Псевдопозитивните, напротив, не могат да бъдат наречени искрени. Единственото, което искат, крадeн от енергетика е да покажат колко са добри.

Техните нужди и чувства са фалшиви, защото се страхуват да не ви обидят или да се натрапват по някакъв начин. За съжаление, това поведение ви пречи да се сближите с тях. В резултат на това вие дори нямате представа какво точно се крие зад крадeн от енергетика маската на напомпания позитив и оптимизъм.

Лъжливо позитивните хора очакват крадeн от енергетика много от вас, въпреки че не го показват. Само че вие не можете да предположите за съществуването на такива очаквания. В резултат на това ще чувствате постоянен натиск да показвате на тези хора одобрение и признание. А в романтична връзка това става причина за стресови ситуации, недоволство и повърхностност в крадeн от енергетика чувствата.

Като се има предвид всичко казано по-горе, много е важно да се научите да правите разлика между позитивни и лъжепозитивни хора. Обърнете специално внимание на начина, по който се държи вашият събеседник.

Ако той винаги е добър и винаги се съгласява с всичко, това е сериозно основание да сте крадeн от енергетика нащрек с него!

Превод на статията – False Positive People And Their Energy-Draining Powers

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Често се срамувате заради другите? За съжаление Вие сте особен човек с уникална лична мисия…

„Испански срам“ – когато се срамувате заради друг. Какво означава това крадeн от енергетика и защо се срамуваме заради другите? Някой се държи нагло, арогантно, отвратително; груб е към сервитьора, лъже без да…

Фън Шуй: Най-опасният сектор през 2019 г.!

Времето на преместването на нематериалните сили на Земната енергия съвпада с началото на китайската крадeн от енергетика Нова година,  според Хилядогодишния Слънчев Календар. Традиционно това е времето в нощта на 3 срещу 4…

Още по темата във фейсбук:

крадeн от енергетика

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT