… Всички искат да отидат на Земята колкото се може по-бързо…

Когато настроението ми е гадно, аз си представям, че душата ми е чакала на опашка милиарди години, за да стане човек.

Е, и не само моята. По принцип на небето няма толкова много забавления, най-вече са скучни неща.

И сега нашите души, за да се отпуснат някак си, шпионират хората на Земята. А на Земята има толкова много неща!

На Земята можете да си намерите кра дeн от ен ер джи приятел и да го прегръщате, когато сте тъжни. Можете да плувате голи в морето, можете да бягате, с високо вдигнати колене, можете да ядете консерви до огъня и да си измисляте истории.

На Земята можете да се влюбите. Можете да се държите за ръце и да лежите, притискайки се един към друг и да си разказвате тайни.

И всеки иска да стигне на Земята възможно кра дeн от ен ер джи най-скоро. И си казват един на друг: “Ето, ето ме! Няма да си губя времето на Земята! Ще пътувам и ще строя красиви къщи, или ще измислям нови технологии, или ще пиша истории, или ще уча децата! Като цяло, аз съм много необходим на Земята! „

Но на небето, ако не знаете, не всичко е толкова просто. Пълна бюрокрация. Няма как просто ей така да кра дeн от ен ер джи стигнете на Земята. Случвало се е вече да сте готови да станете човек и отивате в специалния офис  за да попълните формулярите.

А там огромна опашка – просто ужас! И душата съвсем плахо пита:

„Тук всички ли са за Земята?“

Другите души в хор:

„Всички !!“
„Но аз просто дойдох да получа въпросник?“ …
„Да, тук всички са за въпросник!“

И чакаш милиарди години. Влизаш кра дeн от ен ер джи най-накрая и там седи Божият помощник. С дълга бяла брада, от която се раждат облаците, чете анкетата ти и задава гадни въпроси:

– Каква е целта на посещението ти на Земята?
– Ами … аз такова … искам да стана музикант … да радвам хората с моята музика …
– Наистина ли? – и поглежда много строго с присвити очи.
– Точно така!

кра дeн от ен ер джи Е, погледни ме! При мен всичките ми музиканти станаха мениджъри. Недостиг на музиканти има сега! Изпращам те веднага! И ти давам виза за 98 години! Но ако ни мамиш, ще се върнеш много по-рано!

… И ако изведнъж нещо сбъркаш, ако попълниш нещо неправилно … а Божият помощник приема веднъж на сто години само в понеделник. Е, защото е много важен там в рая. Много кра дeн от ен ер джи работа.
И трябва пак да изчакаш и отново да се редиш на опашката.

… и въобще, когато моето настроение е гадно, си представям, че душата ми е чакала на опашката милиарди години, за да стане човек.

А след това да имаш гадно настроение е някак си съвсем глупаво …

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Езотерика: Признаци, които показват, че душата ви кра дeн от ен ер джи се е реинкарнирала

Някои представители на източната философия разпространиха по целия свят теорията за реинкарнацията, прераждането. Казано по- просто, това е вярата в прераждането на душите. Много хора това ги  привлича, защото им…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT