Парапсихологът Сергей Лазарев: „Искате ли да сте здрави? Никога към никого и към нищо не предявявайте претенции!“

Една от най-популярните книги от последните години е “Диагностика на кармата” на Сергей Николаевич Лазарев. В тази и други книги авторът води читателя към разбирането на своя духовен път и предлага отговори на много сложни въпроси.

Защо един човек е щастлив, весел и пълен с енергия, а друг – болен и депресиран. Един е любимец на съдбата, а животът кра дeн от ене ргети на друг е поредица от нещастия. Каква е тайната на здравето, щастието и дълголетието?

Това, че книгата се чете, е окуражаващ знак. Това означава, че много хора са спрели да търсят източника на злото някъде там и са обърнали поглед към себе си.

Опитвайки се да проследи причинно-следствената връзка между мирогледа на човека и случващите се с него събития, Сергей кра дeн от ене ргети Николаевич прави много изненадващи открития. Интересните случаи, описани от Лазарев и дадените им обяснения, заслужават голямо внимание.

Диагностика на кармата

Ето   11 от най-интересните цитати на Сергей Лазарев:

Вие реално можете да промените ситуацията около себе си, само като промените себе си. Първото нещо, което трябва да направите е да се откажете от желанието да контролирате ситуацията. За да кра дeн от ене ргети разберем, че ситуацията, в която в на пръв поглед работи против, всъщност работи за вас.

Аз по-рано не разбирах защо в културата има негласно правило, забраняващо четенето по време на хранене. Оказва се, че хранене с книга, пред телевизионен екран и обсъждане на политически и семейни проблеми може да травмира душата на човека, защото по време на храненето информацията преминава кра дeн от ене ргети свободно в подсъзнанието.

Всяко заболяване, независимо дали е нарушение на органично ниво или функционално, потиска развитието на агресията в душата.

Искате ли да ви дам съвет как да бъдете здрави и да живеете дълго? Никога към никого и към нещо не предявявайте претенции. Нито към съдба, нито към Бог, нито към миналото, нито към хората. Външно се дръжте както си кра дeн от ене ргети искате, но вътре – всяка ваша претенция, която имате, е програма за унищожение.

Клетката не може да предяви претенции към организма въз основа на личните си интереси. Не може, защото това е програма за разпадане на организма. Такава клетка се отхвърля, заболява.

В ежедневието ние често си позволяваме да говорим зле за хората, за себе си, за съдбата си. Оказва кра дeн от ене ргети се, че този навик унищожава у човека … зъбите.

Ние Винаги подсъзнателно сме първите, които обиждат този, който по-късно с неговото поведение ни причинява обида.

Става дума за това, че заповедите на Христос не са насочени към формата, а към съдържанието, към нашите емоции. „Ако те ударят по едната буза, обърни и другата“ не е отказ от физическа защита. Това кра дeн от ене ргети означава, че ответна агресия не трябва да има вътре.

Започнете с усещането, че всяка секунда всичко, което е около вас, може да изчезне, че любим човек може всяка секунда да ви предаде, напусне, обиди или умре. Че всяка секунда можете и вие да умрете. Тогава, малко по малко, претенциите ще изчезнат, но любовта ще остане. Вашето чувство за любов не кра дeн от ене ргети трябва да зависи от нищо.

Всяко лечение, което не се опира на духовното развитие на човека, води до деградация.

Чрез съзнание, логика, упреци и искания е нереално да се образоват хората. Почувствайте абсолютната вътрешна беззащитност. Пуснете всичко, освен любовта.

Ако някой прояви агресия към мен, това означава, че имам аналогична програма в душата си. Премахвам я и атаката спира автоматично. кра дeн от ене ргети Всяка форма на агресия е невъзможна, ако в душата ми няма подобна програма.

В една от книгите си Лазарев твърди, че всичко, което е написал, може да бъде сведено до четири прости правила:

Винаги и навсякъде да пазим Божията любов и да я увеличаваме.

Във всичко виждайте и обичайте Бога, чувствайки висшата воля.

Не търсете виновните.

Приемете света и хората кра дeн от ене ргети такива, каквито са. Мирът идва от любовта, изпълнен с любов, отива в любовта и става любов.

Църквата и науката, всеки по свой начин, критикуват книгите на Лазарев. Да ги четете или не, зависи само от вас.

Автор на статията Н. Ладуба

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

кра дeн от ене ргети

Ако сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно ниво. С други думи: освобождават човека от сегашната му ментална програма за да продължи напред. С излизането от старата програма на…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT