Парапсихологът Сергей Лазарев: „Искате ли да сте здрави? Никога към никого и към нищо не предявявайте претенции!“

Една от най-популярните книги от последните години е “Диагностика на кармата” на Сергей Николаевич Лазарев. В тази и други книги авторът води читателя към разбирането на своя духовен път и предлага отговори на много сложни въпроси.

Защо един човек е щастлив, весел и пълен с енергия, а друг – крадeн от енергетика болен и депресиран. Един е любимец на съдбата, а животът на друг е поредица от нещастия. Каква е тайната на здравето, щастието и дълголетието?

Това, че книгата се чете, е окуражаващ знак. Това означава, че много хора са спрели да търсят източника на злото някъде там и са обърнали поглед крадeн от енергетика към себе си.

Опитвайки се да проследи причинно-следствената връзка между мирогледа на човека и случващите се с него събития, Сергей Николаевич прави много изненадващи открития. Интересните случаи, описани от Лазарев и дадените им обяснения, заслужават голямо внимание.

Диагностика на кармата

Ето   11 от най-интересните цитати на Сергей Лазарев:

Вие крадeн от енергетика реално можете да промените ситуацията около себе си, само като промените себе си. Първото нещо, което трябва да направите е да се откажете от желанието да контролирате ситуацията. За да разберем, че ситуацията, в която в на пръв поглед работи против, всъщност работи за вас.

Аз по-рано не разбирах защо крадeн от енергетика в културата има негласно правило, забраняващо четенето по време на хранене. Оказва се, че хранене с книга, пред телевизионен екран и обсъждане на политически и семейни проблеми може да травмира душата на човека, защото по време на храненето информацията преминава свободно в подсъзнанието.

Всяко заболяване, независимо дали е нарушение на крадeн от енергетика органично ниво или функционално, потиска развитието на агресията в душата.

Искате ли да ви дам съвет как да бъдете здрави и да живеете дълго? Никога към никого и към нещо не предявявайте претенции. Нито към съдба, нито към Бог, нито към миналото, нито към хората. Външно се дръжте както си крадeн от енергетика искате, но вътре – всяка ваша претенция, която имате, е програма за унищожение.

Клетката не може да предяви претенции към организма въз основа на личните си интереси. Не може, защото това е програма за разпадане на организма. Такава клетка се отхвърля, заболява.

В ежедневието ние често си позволяваме да говорим крадeн от енергетика зле за хората, за себе си, за съдбата си. Оказва се, че този навик унищожава у човека … зъбите.

Ние Винаги подсъзнателно сме първите, които обиждат този, който по-късно с неговото поведение ни причинява обида.

Става дума за това, че заповедите на Христос не са насочени към формата, а към съдържанието, към нашите емоции. „Ако те ударят по едната буза, крадeн от енергетика обърни и другата“ не е отказ от физическа защита. Това означава, че ответна агресия не трябва да има вътре.

Започнете с усещането, че всяка секунда всичко, което е около вас, може да изчезне, че любим човек може всяка секунда да ви предаде, напусне, обиди или умре. Че всяка секунда можете крадeн от енергетика и вие да умрете. Тогава, малко по малко, претенциите ще изчезнат, но любовта ще остане. Вашето чувство за любов не трябва да зависи от нищо.

Всяко лечение, което не се опира на духовното развитие на човека, води до деградация.

Чрез съзнание, логика, упреци и искания е нереално да се образоват крадeн от енергетика хората. Почувствайте абсолютната вътрешна беззащитност. Пуснете всичко, освен любовта.

Ако някой прояви агресия към мен, това означава, че имам аналогична програма в душата си. Премахвам я и атаката спира автоматично. Всяка форма на агресия е невъзможна, ако в душата ми няма подобна програма.

В една от книгите си Лазарев твърди, крадeн от енергетика че всичко, което е написал, може да бъде сведено до четири прости правила:

Винаги и навсякъде да пазим Божията любов и да я увеличаваме.

Във всичко виждайте и крадeн от енергетика обичайте Бога, чувствайки висшата воля.

Не търсете виновните.

Приемете света и хората такива, каквито са. Мирът идва от любовта, изпълнен с любов, отива в любовта и става любов.

Църквата и науката, всеки по свой начин, критикуват книгите на Лазарев. Да ги четете или не, зависи само от вас.

Автор на крадeн от енергетика статията Н. Ладуба

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

Ако сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно ниво. С други думи: освобождават човека от сегашната му ментална програма за да продължи напред. С излизането от крадeн от енергетика старата програма на…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя крадeн от енергетика за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT