Пълнолуние във Везни и Пролетното равноденствие: Подгответе се за огромно енергийно „превключване“!

На 20 март започна мощен прилив на енергия, затова се уверете, че сте затегнали предпазните колани! Пълната Луна във Везни е на 21 март, но това не е всичко.

Луната обикновено преминава през две фази: фазата на новолунието, в която е тъмна и невидима, и фазата на пълната Луна, в която е напълно видима.

Обикновено, когато е в състояние на свръхЛуние, Луната изглежда ярка и кра дeн от ен ер джи доста близо до нас. Но по време на Равноденствие към това се добавят допълнителни фактори.

Бъдете готови за това – вашите емоции да достигнат своя пик сега. Слънцето все още е в Риби, но енергията на Везни е пълна противоположност на Рибите. Затова започва „конкуренция“ между енергията на Рибите, която е чувствителна и мечтателна, и рационалната природа на Везни. Това ще застави всички различни видове кра дeн от ен ер джи енергии да влизат в контакт с вас и затова трябва или да ги приемете и да растете, или да се борите с тях.

Ако приемете тази енергия, ще получите определени положителни ефекти от това Пълнолуние.

Везните ще ви накарат да мислите повече за целите си, ще ви помогнат да ги преоцените и след това ще ви насочат, за да узнаете как можете да ги постигнете.

кра дeн от ен ер джи

Вие знаете, че трябва да направите незначителни промени, за да постигнете целта си, и това е именно онова, което Везните ще ви обезпечат. Практическата страна на Везни ще ви позволи да направите правилния избор.

Около и след 20 март, ще започнете да осъзнавате някои от промените, които се случват във вас, на емоционално ниво. Известно е, че пълната Луна заставя вашите емоции да работят и кра дeн от ен ер джи този супер месец ще добави малко лудост в живота ви.

През този период не трябва да позволявате на емоциите да ви преодоляват и да разрушават връзката ви. По-скоро трябва да се осмелите първи да направите стъпка към постигане на мир с важни хора, с които сте скъсали.

През този период отношенията между родител и дете ще станат главното събитие, така че трябва да уважавате тези кра дeн от ен ер джи взаимоотношения и да допринасяте за тяхното укрепване. Когато сме в процес на умствен и духовен растеж, ние се нуждаем от комфорта и подкрепата на нашите близки,  приятели и семейство.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Силата на подсъзнанието! Който постигне тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и кра дeн от ен ер джи невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни ръководи тихо, но с желязна ръка. Подсъзнанието е много мощен инструмент. Но в същото време,…

Невидимата Опасност: Псевдопозитивните хора и техния енергиен вампиризъм!

Единственото, което те искат, е да покажат колко са добри. Нуждите и чувствата им са фалшиви, те очакват много от вас, въпреки че никога няма да го кра дeн от ен ер джи покажат. Времето, прекарано…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT