сб. апр. 20th, 2024

Пълнолуние във Везни и Пролетното равноденствие: Подгответе се за огромно енергийно „превключване“!

На 20 март започна мощен прилив на енергия, затова се уверете, че сте затегнали предпазните колани! Пълната Луна във Везни е на 21 март, но това не е всичко.

Луната обикновено преминава през две фази: фазата на новолунието, в която е тъмна и невидима, и фазата на пълната Луна, в която е напълно видима.

Обикновено, когато е в състояние на свръхЛуние, Луната изглежда ярка и доста близо до нас. Но по време на Равноденствие към това се добавят допълнителни фактори.

Бъдете готови за това – вашите емоции да достигнат своя пик сега. Слънцето все още е в Риби, но енергията на Везни е пълна противоположност на Рибите. Затова започва „конкуренция“ между енергията на Рибите, която е чувствителна и мечтателна, и рационалната природа на Везни. Това ще застави всички различни видове енергии да влизат в контакт с вас и затова трябва или да ги приемете и да растете, или да се борите с тях.

Ако приемете тази енергия, ще получите определени положителни ефекти от това Пълнолуние.

Везните ще ви накарат да мислите повече за целите си, ще ви помогнат да ги преоцените и след това ще ви насочат, за да узнаете как можете да ги постигнете.

Вие знаете, че трябва да направите незначителни промени, за да постигнете целта си, и това е именно онова, което Везните ще ви обезпечат. Практическата страна на Везни ще ви позволи да направите правилния избор.

Около и след 20 март, ще започнете да осъзнавате някои от промените, които се случват във вас, на емоционално ниво. Известно е, че пълната Луна заставя вашите емоции да работят и този супер месец ще добави малко лудост в живота ви.

През този период не трябва да позволявате на емоциите да ви преодоляват и да разрушават връзката ви. По-скоро трябва да се осмелите първи да направите стъпка към постигане на мир с важни хора, с които сте скъсали.

През този период отношенията между родител и дете ще станат главното събитие, така че трябва да уважавате тези взаимоотношения и да допринасяте за тяхното укрепване. Когато сме в процес на умствен и духовен растеж, ние се нуждаем от комфорта и подкрепата на нашите близки,  приятели и семейство.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Силата на подсъзнанието! Който постигне тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни ръководи тихо, но с желязна ръка. Подсъзнанието е много мощен инструмент. Но в същото време,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post