Пълнолуние във Везни и Пролетното равноденствие: Подгответе се за огромно енергийно „превключване“!

На 20 март започна мощен прилив на енергия, затова се уверете, че сте затегнали предпазните колани! Пълната Луна във Везни е на 21 март, но това не е всичко.

Луната обикновено преминава през две фази: фазата на новолунието, в която е тъмна и невидима, и фазата на пълната Луна, в крадeн от енергетика която е напълно видима.

Обикновено, когато е в състояние на свръхЛуние, Луната изглежда ярка и доста близо до нас. Но по време на Равноденствие към това се добавят допълнителни фактори.

Бъдете готови за това – вашите емоции да достигнат своя пик сега. Слънцето все още е в Риби, но енергията крадeн от енергетика на Везни е пълна противоположност на Рибите. Затова започва „конкуренция“ между енергията на Рибите, която е чувствителна и мечтателна, и рационалната природа на Везни. Това ще застави всички различни видове енергии да влизат в контакт с вас и затова трябва или да ги приемете и да растете, или да се крадeн от енергетика борите с тях.

Ако приемете тази енергия, ще получите определени положителни ефекти от това Пълнолуние.

Везните ще ви накарат да мислите повече за целите си, ще ви помогнат да ги преоцените и след това ще ви насочат, за да узнаете как можете да ги постигнете.

Вие знаете, че трябва да крадeн от енергетика направите незначителни промени, за да постигнете целта си, и това е именно онова, което Везните ще ви обезпечат. Практическата страна на Везни ще ви позволи да направите правилния избор.

Около и след 20 март, ще започнете да осъзнавате някои от промените, които се случват във вас, на емоционално ниво. Известно крадeн от енергетика е, че пълната Луна заставя вашите емоции да работят и този супер месец ще добави малко лудост в живота ви.

През този период не трябва да позволявате на емоциите да ви преодоляват и да разрушават връзката ви. По-скоро трябва да се осмелите първи да направите стъпка към постигане на мир крадeн от енергетика с важни хора, с които сте скъсали.

През този период отношенията между родител и дете ще станат главното събитие, така че трябва да уважавате тези взаимоотношения и да допринасяте за тяхното укрепване. Когато сме в процес на умствен и духовен растеж, ние се нуждаем от комфорта и подкрепата на нашите крадeн от енергетика близки,  приятели и семейство.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© крадeн от енергетика 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Силата на подсъзнанието! Който постигне тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни ръководи тихо, но с желязна ръка. Подсъзнанието е много мощен инструмент. Но в крадeн от енергетика същото време,…

Невидимата Опасност: Псевдопозитивните хора и техния енергиен вампиризъм!

Единственото, което те искат, е да покажат колко са добри. Нуждите и чувствата им са фалшиви, те очакват много от вас, въпреки че никога няма да го покажат. Времето, прекарано…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, крадeн от енергетика чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT