Жалката истина за Козирозите

С представителите на този знак винаги е много скучно. Козирозите са готови лесно да заменят забавния и шумен празник с извънреден труд по нощите, а в почивките крадeн от енергетика ще броят дребните пари в джоба си.

Прекомерната скрупульозност им създава образа на закоравели тимуровци – „Аз ще помогна на всички”. Опитвайки се да „огрее” целия свят, като Слънцето, Козирогът често забравя за себе си, носейки една и съща мръсна риза втора поредна седмица.

Към целите си Козирозите са готови крадeн от енергетика да преминат през труповете. Страхът от бедността ги принуждава да пестят от всичко, включително и от тях самите. В отношенията с хората, Козирогът се придържа към кастовото разпределение, ясно разбирайки кой е по-висш и кой е по-нисш. В същото време той често се обижда на висшите касти, на които по крадeн от енергетика някаква причина е дадено повече от него.

Увлечени от материализма, те параноично считат за враг всеки, който при първа възможност може да свали от невнимателния Козирог „панталоните”.

Козирогът си е сам на себе си режисьор. Той често несъзнателно провокира за себе си поредица от неприятности и нещастия, които смята за крадeн от енергетика карма. Козирозите инвестират само във финансовото си благополучие, а в концепцията им за успех друго не съществува.

Козирозите рядко си избират приятели поради своя унил и консервативен характер.

esotericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Пълнолунието на 21 март 2019 г: Бъдете готови! Ще ви се наложи да направите много важен избор!

Пълнолуние – това е период крадeн от енергетика на максимална активност на Луната. Лунният календар ще ви помогне да се подготвите правилно за този ден. Пълнолунието често влияе негативно на самочувствието на хората.…

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и крадeн от енергетика публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT