Жалката истина за Козирозите

С представителите на този знак винаги е много скучно. Козирозите са готови лесно да заменят забавния и шумен празник с извънреден труд по нощите, а в почивките ще броят дребните пари в джоба си.

Прекомерната скрупульозност им създава образа на закоравели тимуровци – „Аз ще помогна на всички”. Опитвайки се да „огрее” целия свят, като Слънцето, Козирогът често забравя за себе си, носейки една кра дeн от ен ер джи и съща мръсна риза втора поредна седмица.

Към целите си Козирозите са готови да преминат през труповете. Страхът от бедността ги принуждава да пестят от всичко, включително и от тях самите. В отношенията с хората, Козирогът се придържа към кастовото разпределение, ясно разбирайки кой е по-висш и кой е по-нисш. В същото време той често се обижда на висшите касти, на които по някаква причина кра дeн от ен ер джи е дадено повече от него.

Увлечени от материализма, те параноично считат за враг всеки, който при първа възможност може да свали от невнимателния Козирог „панталоните”.

Козирогът си е сам на себе си режисьор. Той често несъзнателно провокира за себе си поредица от неприятности и нещастия, които смята за карма. Козирозите инвестират само във финансовото си благополучие, а в концепцията им за успех друго не съществува.

кра дeн от ен ер джи

Козирозите рядко си избират приятели поради своя унил и консервативен характер.

esotericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Пълнолунието на 21 март 2019 г: Бъдете готови! Ще ви се наложи да направите много важен избор!

Пълнолуние – това е период на максимална активност на Луната. Лунният календар ще ви помогне да се подготвите правилно за този ден. Пълнолунието често влияе негативно на кра дeн от ен ер джи самочувствието на хората.…

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

защищено INVITEXT