пт. апр. 26th, 2024

Жалката истина за Козирозите

С представителите на този знак винаги е много скучно. Козирозите са готови лесно да заменят забавния и шумен празник с извънреден труд по нощите, а в почивките ще броят дребните пари в джоба си.

Прекомерната скрупульозност им създава образа на закоравели тимуровци – „Аз ще помогна на всички”. Опитвайки се да „огрее” целия свят, като Слънцето, Козирогът често забравя за себе си, носейки една и съща мръсна риза втора поредна седмица.

Към целите си Козирозите са готови да преминат през труповете. Страхът от бедността ги принуждава да пестят от всичко, включително и от тях самите. В отношенията с хората, Козирогът се придържа към кастовото разпределение, ясно разбирайки кой е по-висш и кой е по-нисш. В същото време той често се обижда на висшите касти, на които по някаква причина е дадено повече от него.

Увлечени от материализма, те параноично считат за враг всеки, който при първа възможност може да свали от невнимателния Козирог „панталоните”.

Козирогът си е сам на себе си режисьор. Той често несъзнателно провокира за себе си поредица от неприятности и нещастия, които смята за карма. Козирозите инвестират само във финансовото си благополучие, а в концепцията им за успех друго не съществува.

Козирозите рядко си избират приятели поради своя унил и консервативен характер.

esotericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Пълнолунието на 21 март 2019 г: Бъдете готови! Ще ви се наложи да направите много важен избор!

Пълнолуние – това е период на максимална активност на Луната. Лунният календар ще ви помогне да се подготвите правилно за този ден. Пълнолунието често влияе негативно на самочувствието на хората.…

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post