пт. апр. 26th, 2024

Върнете се назад в миналото за да решите тежък проблем или да се излекувате

За да намерите изход, да решите проблем, дори да се излекувате от упорита болест – трябва детайлно да си спомните как е започнало всичко.

Който плете, той знае – ако пропуснете само една бримка, след това всички редове на плетката ще бъдат неправилни. Няма да се получи. Или в решението на уравнението  правите грешка в началото; Поради тази грешка ще получите грешен отговор.

А в живота ви продължава дълга черна серия, сериозен конфликт или болест, те могат да бъдат предшествани от случай, който сме „пропуснали“, забравили, не сме го отчели като достоен за внимание. А причината за проблема е именно в него!

Една певица внезапно загубила гласа си. Тя се лекувала, но неуспешно, наложило и се да отлага концерт след концерт. Защото лечението не помогнало. Истинска катастрофа – защото певицата печелила именно от изяви пред публика. А сега загубила най-ценното си нещо – своя глас. Психолог и предложил да седне и да си припомни подробно всички събития от деня, в който се разболява.

Не било лесно. Защото трябвало да си припомни всички подробности и дреболии. И изведнъж певицата си спомнила, че след концерта нейна позната много  хвалила представянето ѝ. Но в същото време я гледала с някакъв остър, „режещ“ поглед, което оставило лошо впечатление у нея. А през цялото време тя и оправяла шала, ще настинеш, казвала приятелката ѝ! – макар че била топла пролетна вечер … И тогава гласът и изчезнал. Но след като си спомнила – гласът и се върнал

Или жената изведнъж започнала да се дразни от съпруга си. До отвращение. А преди го обичала! Нямало никаква разумна причина. Но след като започнала да си спомня различни детайли, тя се върнала обратно в деня, в който нейната майка й казала: „Мъжът ти много прилича на баща ти!“ Жената почти не помнела баща си; имала само мрачни спомени за този жесток и извратен алкохолик. Но от този ден жената се отвратила от съпруга си.

Или болестта на детето започнала, както си спомнили родителите, след като приятелка на жената му дала играчка – страховит паяк на верижка. То започнало да плаче, грозният подарък бил изхвърлен, но от този ден започнало да боледува. Много неща можете да си спомните, ако се опитате. Ако полагате усилия.

Техниката е съвсем проста: трябва да се върнете мислено в деня, когато всичко е започнало. И този ден да си спомните буквално от момента на пробуждането. По кое време сте станали. Какво сте хапнали на закуска. Как сте стигнали до работата. Как сте си оправили леглото. Кой ви се е обадил? С кой сте се срещнали? Така стъпка по стъпка ще можете да стигнете до началото. До събитието, което „задейства“ болестта или черната серия от събития.

Това е метод да се върнем в миналото. Може да се използва и ако сте загубили нещо. Необходимо е да се върнете не в момента на разкриване на загубата, а да си спомните целия ден, от сутринта.

И при загубата на късмет или здраве можете да използвате  този метод – тази техника може да ви помогне. И може да даде обяснение за случващото се.

Ан Кирян

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Неизлечими болести няма! Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като силата на мисълта е много по-силна…

Дзен: Появата на мисли – това е болест, а ако не продължаваме да обмисляме тези мисли – това е лекарство!

Как възниква всяка една болест? У всеки човек вътрешното страдание възниква от блуждаещи мисли. А щом възникнат страданията, те увреждат сърцето отвътре. Някога един човек имал болно сърце. Срещнал един…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post