„Щом може да се сменя билогичния пол, тогава защо да не може да се сменя възрастта?“: 69-годишен мъж възнамерява да стане 20 години по-млад!

Емил Рателбанд се е обърнал към в съда, за да смени законно възрастта си. Защото на 69 г. той се чувства като мъж, който е малко над 40.

Според Рателбанд, след като той живее в общество, в което хората имат възможност да променят пола си, защо той да няма право крадeн от енергетика да промени законно възрастта си?

Но защо му е въобще да променя възрастта си?

Емил Рателбанд е доста известен мотивационен преподавател и е популярен в медия – личност  в Холандия. Той изтъква няколко причини, поради които би искал да намали възрастта си от 69 на 49 години.

Според него, като крадeн от енергетика стане по-млад по паспорт, той ще си възвърне привлекателността в очите на жените, ще може да получи по-добре платена работа и ще  получи възможност да си купува недвижими имоти и автомобили.

В интервю за Washington Post Рателбанд казва следното: „Работата е там, че днес има свободни хора в Европа и крадeн от енергетика САЩ, които могат да променят името и пола си. Затова считам, че имам същото право да променям и възрастта си. Чувствам, че тялото и умът ми принадлежат на мъж на 40 години, максимум 45 години. „

Рателбанд счита, че ако отново стане мъж на около 40 години, животът му ще крадeн от енергетика се промени към по-добро. Например, ще се увеличи привлекателността му в сайтовете за запознанства. „Ако се регистрирате в Tider като 69-годишен мъж, тогава всички ще ви възприемат като старец,“ казва Рателбанд, който има 7 деца, но сега няма връзка.

Рателбанд добавя: „Когато пиша в Tider, че съм на 69 години, крадeн от енергетика не ми отговарят. Но ако аз съм на 49, ще се върна на върха с младото си лице.

Неговите приятели му предложили просто да промени възрастта си във формуляра за кандидатстване. Но Рателбанд това не го устройва: „Не искам да мамя. Ако започнеш да лъжеш, в крайна сметка ще се крадeн от енергетика заплетеш в лъжите си. „

Рателбанд казва на всички, че смята себе си за „млад бог“, така че трябва да има възраст, подходяща за неговата физика, която той смята за впечатляваща.

Рателбанд също така счита, че преходът към по-млада възрастова категория ще му позволи да успее повече в работата си. крадeн от енергетика Защото сега много потенциални клиенти, когато разберат възрастта му, отказват да работят с него. Рателбанд казва, че знае добре езика, на който младежта. Но младите хора са скептични.

– Отлично зрение. Отлични работещи стави. Безупречно психично здраве. Аз ходя на пълен здравен преглед на всеки две години”. Това е заявил крадeн от енергетика Рателбанд пред съдебните чиновници в кметството на града, където отишъл да промени възрастта си.

Отначало те си помислили, че той е луд. Това не е първата му среща със съдебните чиновници. Преди много години те отхвърлили искането му да даде на близнаците си имената Ролс и Ройс в чест на крадeн от енергетика автомобилния производител. В крайна сметка той се съгласява с възможностите, които законът позволява, но все пак ги нарича Ролс и Ройс.

Този път обаче Рателбанд планира да завърши делото си докрай. Той решава да действа по схемата, използвана от транссексуалните хора, които подават иск за смяна на данните в акта крадeн от енергетика за раждане. Освен това Рателбанд се е съгласил да премине и психиатричен преглед.

Според него той е убедил експертите, че напълно здрав психически и напълно осъзнава какви ще бъдат последствията от неговите действия.

„Защо да не мога да променя възрастта си, ако искам? Просто винаги трябва да желаете повече. Например, смятате, че не сте в състояние да скочите повече от крадeн от енергетика един метър, но искам да скоча 20 метра. Или печелите 100 хиляди на месец и го смятате за таван, но искам да започна да печеля по 120 хиляди ”, казва Рателбанд.

Превод на статията Man, 69, sues to change age to 49: “You can change your gender. Why not your крадeн от енергетика age?

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Д-р Александър Шишонин: Защо е вредно да се лекува високото кръвно налягане – хипертонията е симптом, а не диагноза!

Това е една доста неприятна публикация за традиционната медицина и за задкулисието в съвременното здравеопазване. Московският доктор Александър Шишонин знае как да говори за крадeн от енергетика неща, за които никога няма да…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и крадeн от енергетика публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment